• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sümeyye Erdoğan'ın nikahı sosyal medyayı karıştırdı

Soylediklerinde haklisin da Aus 23 Nisan resepsiyonu neden yapilmadi o zaman? Madem birlik beraberlik yasantimiza devam etme mesaji vermek önemli neden resepsiyon iptal edildi kutlamalar okuldaki mudurlerin insiyatifine birakildi?
Birlik beraberlik dediysek o kadar da değil :KK53:

Ben bu yikilmadik ayaktayiz olayini anlamiyorum.. yikildik arkadasim yikildik, her gun cifter cifter sehit vermekten yikildik.. gelecegin bilim adamlarini, doktorlarini kisaca bu ulkenin yuzunu degistirecek olan cocuklari ne idugu belirsiz bir savasta kaybederek yikildik.. bizi yikamazsiniz deyip gunluk hayatimiza devam etmek guc gosterisi degil, bildigin duyarsizligin dibi.. normal hayatimiza bu kadar cabuk adapte oldugumuz icin birer sayidan baska bir sey degiliz bu ulkede..

Burada gene sağlam bir duruş göremiyoruz,ben şaşırmıyorum ama bunu göremeyen insanlara şaşırıyorum.
23 nisanı vs. diğer önemli günleri (Atatürk ile ilgili) kutlatmadı ,iptal ettirdi .
Bazı ünlüler evlendiğinde akpliler tarafından bayağı kınandı .
Ben de bu tarz kötü olaylarda hayatın durma noktasına gelmesine karşıyım , ama o zaman tutarlı konuşacaksın .
Başkalarına laf edip aynısını sen yapmayacaksın .
Bu kadar olay oldu ,tabi ki siyasetçiler tepki göstermek ,hatta istifa etmek zorunda .
Ama bizim ar damarımız çatladığı için halaya devam :halay:

Soylediklerinde haklisin da Aus 23 Nisan resepsiyonu neden yapilmadi o zaman? Madem birlik beraberlik yasantimiza devam etme mesaji vermek önemli neden resepsiyon iptal edildi kutlamalar okuldaki mudurlerin insiyatifine birakildi?

Bende bu söylediklerinden farklı bir şey yazmadım karanfil .

Terazi şaşmamalı.

seçmeni hemen kendini belli etmiş, olay evlenmemek değil. düğün yaparsın ama bu şekilde mi yaparsın? şehitler var diye 23Nisan kutlamaları iiptal edildi neden?
Hakan Demir'in twitinden bir alıntı yapacağım: ''seçmeni soracak ama ''reis herkese elitist diye sövdün, kızına ultra lüks düğün yapıyorsun'' diye. şaka şaka kılışdar çatlasın falan derler. zaten ultra lüks düğün geleneklerimizde var. bizim köyde hep yapılır.

Back