- 4 Şubat 2015
- 6.052
- 12.269
- 248
- Konu Sahibi gecenin_resmi
-
Çünkü bu ülkede kimse evlenmiyor dimi şehitlerden dolayı?
Senin agzini opemmmÇünkü bu ülkede kimse evlenmiyor dimi şehitlerden dolayı?
Sen ile ben onlardan ayriyiz.
Halk pekala sosyal yasantisina devam edebilir ve bu dogal karsilanir.
Ornegin olagan disi bir kaza, kayip, ihmal olaylarinda bizler istifa etmeyiz.
Yonetme yetkisi, halkin uzerinde sorumlulugu olandan bu beklenir.
Mevkinin yuksekligiyle dogru orantili olarak insanlarin beklentisi, yukledigi sorumluluk oranida artar.
Zaten mesela genelde yorumlar, ilan edilen yas gunleri felanda semboliktir.
Kimse olenlerin geri gelmeyecegini bilir.
Fakat bu sembollerin birlikteligi guclendirdigine, halki yek vucud yaptigina inanilir.
Ki, farkindalik oranini artirdigida bir gercek.
19 mayıs için de bir dalavere düşünürler 23 nisan gibi.23 Nisan Resepsiyonunda da kimse horon tepmeyecekti neden iptal edildi?
Soylediklerinde haklisin da Aus 23 Nisan resepsiyonu neden yapilmadi o zaman? Madem birlik beraberlik yasantimiza devam etme mesaji vermek önemli neden resepsiyon iptal edildi kutlamalar okuldaki mudurlerin insiyatifine birakildi?Bunlar siyasi kararlar değil .
Bunlar insanın egosu , zaafları ile ilgili bir savaş.
Nikah ertelenmesi taraftarı değilim . Altı üstü bir evlilik akdi. Gel gör ki sessiz sedasız aile meclisi içinde bu nikahı kıymaya karar vermek asıl mesele .
Sümeyyenin hayalleri var , Sümeyyenin herkesin görmesini istediği gelinliği var , uzun uzun konuşulsun istediği bir düğün var belkide yıllarca düşünü kurduğu .
Evet hepimiz hayatımıza devam ediyoruz . Hatta Ramazan öncesi diye düğün dernek sezonu bir açıldı ki ; altın yetişmiyor bu ara
Eğer sen tüm bu hayallerinden vazgeçip , " baba eğer ben bugünün şartlarında bu düğünü yaparsam , bu doğru olmaz " diyebilsen..
Hadi bunu geçtim , başa döndüm . Siyasi etik kuralları çerçevesinde , " bu düğünü yapmak bize yöneltilen okları kesinleştirir" diye düşünse en azından .
Bu ülkeyi yönetiyorsan , bu ülkede yaşanan acının taaa içinde olduğunu sürekli hissettirmezsen halka ... Olmaz .
Gövde gösterisi eyvallah , bakın siz ne yaparsanız yapın biz hayatımıza devam ederiz ; bizim birlik ve düzenimizi bozamasınız mesajı eyvallah ... Eyvallahta birader , bunun ayarı hassas kantar . Tutturmak mesele . Sen bu 35 bin kişilik düğün merasimi ile şirazeyi dibe vurmamalısın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?