Ben de hep bekledim Kenan'ın düğününe ne tepki gelecek diye ama kimseden çıt yok. Ya bunlar zaten bir şey olsa da saldırsak modunda, başka bir şey değil.Normalde Emine Erdoğan ın başörtü stilini hiç beğenmem.
Şimdi Sümeyye Erdoğanın gelinbaşı da ona benzemiş ama nedense hoşuma gitti. Değişik geldi gözüme, ben beğendim, farklı bir tarz olmuş. Allah iki dünyada da mutluluk versin, çok hoşlar..
Ülkemizde her gün binlerce düğün oluyor ve ertelenmiyorken bu düğün de ertelenemezdi.
Evlilik Allahın emri, ne sebeple ve ne zamana kadar erteleyeceklerdi?!
Malesef hayat yaşayanlar için devam ediyor. Ahh kahroluyoruz her gün kahroluyoruz şehit haberlerine. Ama... Ama yaşıyoruz, ne düğünümüz bitiyor ne kahkahamız, gerçek bu..
Kaldı ki bu düğün çalgı çengi olmadan Kuran tilavetli bir düğündür, sade bir nikahtır. Evet sade.. Cumhurbaşkanı kızının düğünü anca bu kadar sade olur ya ne olacaktı?
Dün Kenan imirzalıoğlu nun da düğünü vardı, ona niye tepki verilmedi?
Çalgı çengi, her türlü ahlaksızlık, alkolun hat safhada olması da bu düğünün içeriğiydi.
Buna rağmen bu da tepki almamalı. Evlilik bu.. Ölüm de düğün de ayrı. İkisi de Allahın emri.. Anlayana tabii..
Çok güzel yazmissin canım alkisliyorumNormalde Emine Erdoğan ın başörtü stilini hiç beğenmem.
Şimdi Sümeyye Erdoğanın gelinbaşı da ona benzemiş ama nedense hoşuma gitti. Değişik geldi gözüme, ben beğendim, farklı bir tarz olmuş. Allah iki dünyada da mutluluk versin, çok hoşlar..
Ülkemizde her gün binlerce düğün oluyor ve ertelenmiyorken bu düğün de ertelenemezdi.
Malesef hayat yaşayanlar için devam ediyor. Ahh kahroluyoruz her gün kahroluyoruz şehit haberlerine. Ama... Ama yaşıyoruz, ne düğünümüz bitiyor ne kahkahamız, gerçek bu..
Kaldı ki bu düğün çalgı çengi olmadan Kuran tilavetli bir düğündür, sade bir nikahtır. Evet sade.. Cumhurbaşkanı kızının düğünü anca bu kadar sade olur ya ne olacaktı?
Çalgı çengi, her türlü ahlaksızlık, alkolun hat safhada olması da bu düğünün içeriğiydi.
Buna rağmen bu da tepki almamalı. Evlilik bu.. Ölüm de düğün de ayrı. İkisi de Allahın emri.. Anlayana tabii..
Bence siz ne dediğinizin farkında değilsiniz altta bide anlayana yazmışsınız sanki kendiniz çok anlamışsınız gibiNormalde Emine Erdoğan ın başörtü stilini hiç beğenmem.
Niye? Ne demişim? Sırf cevap yazmak için yazmayın lütfen, neyi beğenmediniz, itirazınız neye? Onu bi söylesenize..Bence siz ne dediğinizin farkında değilsiniz altta bide anlayana yazmışsınız sanki kendiniz çok anlamışsınız gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?