Sumak'ın Oturma Odası ( Turuncu Odamız :)

madamcocomo

tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2008
12.352
1.423
748
odamız hakknda bazen olumlu bazen olmusuz yorumlar alıyorum :)

özellıkle tv hakkında neden bu kadar büyük vs vs ..

biz kısın bu odada yazın basak büyük odada oldugumuz ıcın tv sureklı tasınıyor :)

odam dagınıktı yanı yastıklar bu kadar fazla degıldı mesela normalde ,ben sevıyorum cok yastıklı yerı ,oraya buraya koyarım :)

ay cok konustum yorum sızın artık ,

not. turuncunun bızde özel yerı vardır ,esım ev dızerken süpürüüüüüüz yapmıştı :)

img0577.jpg

kapıdan giriş :)

img0592.jpg

bu rafları dolapları eşim yaptı ..kendı ellerıyle..
daha önce hıc mobılya yapmamış ,işi bu degılken :asigim:

img0576.jpg

bu kırmızı koltugu da eşim yaptı ,profılı süngeri ,kumaş secımı herseyı ona aıt..
kaynak yaparken cok yakısıklıydı :asigim:

img058ljl.jpg

bu karsıdan görünüş ,ynda kı cıcekler bana alınan cıcekler ,daha cok vardı ama döküldü :gitme:

eşim oraya koydu kı ,cicek almıyorsun hıc dedıgımde onları göstere göstere gözüme sokmak için -tatlicadiarzu-

img0597.jpg

img0582.jpg

ve koltuk yakın çekim :)

örtüsüz hali

img0593.jpg

bu kadar a.s.​

Son düzenleme:
renkler sıcak şirin bi oda ve eşin yapmış ama tv hakkında komşularına katılacağım oda küçük tv çok büyük göz yorar bizim 70 ekran ve odam senden büyük yinede tv büyük diyorum ki senin ki daha da büyük kalmış ama odan sıcak güzel

Çok şirin,beğendim..
eşinde marifetliymiş,tebrik ederim :)

evet marifetli ,kimse inanmıyor ama olsun :)

tesekkurler

Çok güzel odanız sağlıkla ve mutlulukla oturun

tesekkur ederım :)

renkler sıcak şirin bi oda ve eşin yapmış ama tv hakkında komşularına katılacağım oda küçük tv çok büyük göz yorar bizim 70 ekran ve odam senden büyük yinede tv büyük diyorum ki senin ki daha da büyük kalmış ama odan sıcak güzel

tesekkur ederım ,alıstık saınrım bıze büyük gelmıyor ,
hatta ses sıstemını fılan ekleyıp film izleyince özellıkle :)

dedıgım gıbı salonda daha güzel duruyor tv ama ıkı tv alacak paramız yok kı :gitme:

tesekkur ederım :)

şirin olmuş bacım,güle güle oturun,güle güle kullanın

tesekkur ederım cnmı benım

Çok şirinmiş odanız güle güle oturun. Ayrıca tv de o kadar büyük durmamış.

tesekkur ederım :) durmamıs dımı ,

çok şirinmiş cidden..çok renkli bir eviniz var belli:))
eşinde cidden çok becerikliymiş maşallah..
çiçeklerin çok önemli olduğu aşikar,ama keşke orda olmasalar diye düşündüm benim düşüncem tabiki bu..mutluluklar dilerim.
diğer taraflarıda merak etmedim değil ama:)

bu arada köşe takımı ve bol yastık her ne kadar zor olsada benimde favorimdir..,
zor olma sebebide biri oturup kalktıktan sonraki toplama işlemi:))

çok şirinmiş cidden..çok renkli bir eviniz var belli:))
eşinde cidden çok becerikliymiş maşallah..
çiçeklerin çok önemli olduğu aşikar,ama keşke orda olmasalar diye düşündüm benim düşüncem tabiki bu..mutluluklar dilerim.
diğer taraflarıda merak etmedim değil ama:)

bu arada köşe takımı ve bol yastık her ne kadar zor olsada benimde favorimdir..,
zor olma sebebide biri oturup kalktıktan sonraki toplama işlemi:))

renklı :) spor ,salonu bıraz klasık yapmaya claıstık ama olmadı :)

yastıkları ben cok sevıyorum bu arada bunları da kayınvlaıdem yaptı :)

evımıze genelde çatkapı kımse gelmedıgı ıcın rahatım :))

tesekkur ederım ınsallah baska bır zaman baska odalarımı da eklerım :)

odan harika..masallardaki gibi,civil civil..ciceklerinde degisik bir kose olmus.cok yakismis bence yerlerine..tv de,zamanla goz alisinca, buyuk gelmiyor.eskiden nasil kucucuk tv lerde izlemisiz hayret ediyorum:)

evin şirin ama sanki biraz karışık. birincisi tv dolapla ortalanmamış. ikincisi kırmızı mobilya turuncu duvar bana biraz uyumsuz geldi. üçüncüsü koltuklarının üstüne öttüğün cart yeşil örtü gözümü aldı. bol yastığa bende bayılırım. ama bence daha sade ve şirin hale getirebilirsin. ağız tadıyla oturun inşallh

senin o odanı parçalarıımmm :D
çok şiriin eşinin ellerine saağğlııkk
yaşlanana kadar mutlu olun :) amiinn

odan harika..masallardaki gibi,civil civil..ciceklerinde degisik bir kose olmus.cok yakismis bence yerlerine..tv de,zamanla goz alisinca, buyuk gelmiyor.eskiden nasil kucucuk tv lerde izlemisiz hayret ediyorum:)

tesekkur ederım cnım ,evet alısıyoruz :)

evin şirin ama sanki biraz karışık. birincisi tv dolapla ortalanmamış. ikincisi kırmızı mobilya turuncu duvar bana biraz uyumsuz geldi. üçüncüsü koltuklarının üstüne öttüğün cart yeşil örtü gözümü aldı. bol yastığa bende bayılırım. ama bence daha sade ve şirin hale getirebilirsin. ağız tadıyla oturun inşallh

tesekkur ederım ,tvyi dolapla ortalayamadık cünkü bu sefer beyaz koltuktakılere cok yakın olacaktı .örtüm aslında cart yeşil degıl soft bır yesil.flaştan öyle cıkmış..perdelerım de yesıldır mesela ama yakından ceksem o da cart cıkardı :)

flastan dolayı renkler parlak cıkmış.

tesekkur ederım ,örtü olmayınca cok kırlenıyor koltuk :gitme:

Renk renk çok şirin bıcır bir oda bayıldım canım...

tesekkur ederım cnım

senin o odanı parçalarıımmm :D
çok şiriin eşinin ellerine saağğlııkk
yaşlanana kadar mutlu olun :) amiinn

aminnnnnn,bu evden cıkarken gel bırlıkte parçalayalım aklinialirimsmile :1:

Son düzenleme:
duvarlar turuncu ,koltuklar kırmızı ,örtüler yeşil ,tv ünitesi siyah ,yastıklar mor ,pek uyumlu gelmedi bana,renk cümbüşü ,ayrıca tv büyük değilki hatta küçük bile ,yani tercih meselesi zevk sizin ,güle güle oturun..

bende beğendim rengarenk bir oda olmuş
güle güle oturun inşallah..

tesekkur ederım cnım :)

Bayıldım bu odaya.
Sıcak, samimi ve rengarenk.
Elinize, emeğinize sağlık.

tesekkur ederım ablam :)

duvarlar turuncu ,koltuklar kırmızı ,örtüler yeşil ,tv ünitesi siyah ,yastıklar mor ,pek uyumlu gelmedi bana,renk cümbüşü ,ayrıca tv büyük değilki hatta küçük bile ,yani tercih meselesi zevk sizin ,güle güle oturun..

tesekkur ederım ,misafirimiz gelince bu kadar renklı olmuyor ,bu bızım için bizim zevkımız :)

sumaak evinde çok güzelmiş canım güle güle oturun :))

tesekkur ederım cnım

Back
X