- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.423
- 748
- Konu Sahibi madamcocomo
odamız hakknda bazen olumlu bazen olmusuz yorumlar alıyorum :)
özellıkle tv hakkında neden bu kadar büyük vs vs ..
biz kısın bu odada yazın basak büyük odada oldugumuz ıcın tv sureklı tasınıyor :)
odam dagınıktı yanı yastıklar bu kadar fazla degıldı mesela normalde ,ben sevıyorum cok yastıklı yerı ,oraya buraya koyarım :)
ay cok konustum yorum sızın artık ,
not. turuncunun bızde özel yerı vardır ,esım ev dızerken süpürüüüüüüz yapmıştı :)
kapıdan giriş :)
bu rafları dolapları eşim yaptı ..kendı ellerıyle..
daha önce hıc mobılya yapmamış ,işi bu degılken :asigim:
bu kırmızı koltugu da eşim yaptı ,profılı süngeri ,kumaş secımı herseyı ona aıt..
kaynak yaparken cok yakısıklıydı :asigim:
bu karsıdan görünüş ,ynda kı cıcekler bana alınan cıcekler ,daha cok vardı ama döküldü :gitme:
eşim oraya koydu kı ,cicek almıyorsun hıc dedıgımde onları göstere göstere gözüme sokmak için -tatlicadiarzu-
ve koltuk yakın çekim :)
örtüsüz hali
bu kadar a.s.
özellıkle tv hakkında neden bu kadar büyük vs vs ..
biz kısın bu odada yazın basak büyük odada oldugumuz ıcın tv sureklı tasınıyor :)
odam dagınıktı yanı yastıklar bu kadar fazla degıldı mesela normalde ,ben sevıyorum cok yastıklı yerı ,oraya buraya koyarım :)
ay cok konustum yorum sızın artık ,
not. turuncunun bızde özel yerı vardır ,esım ev dızerken süpürüüüüüüz yapmıştı :)

kapıdan giriş :)

bu rafları dolapları eşim yaptı ..kendı ellerıyle..
daha önce hıc mobılya yapmamış ,işi bu degılken :asigim:

bu kırmızı koltugu da eşim yaptı ,profılı süngeri ,kumaş secımı herseyı ona aıt..
kaynak yaparken cok yakısıklıydı :asigim:

bu karsıdan görünüş ,ynda kı cıcekler bana alınan cıcekler ,daha cok vardı ama döküldü :gitme:
eşim oraya koydu kı ,cicek almıyorsun hıc dedıgımde onları göstere göstere gözüme sokmak için -tatlicadiarzu-

ve koltuk yakın çekim :)
örtüsüz hali

bu kadar a.s.
Son düzenleme: