Sultanbeyli Saygı Hastanesi Dr.Ebru Ağırdemir

• Konu Sahibi Konu Sahibi CaBu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

CaBu

16 Eylül 17 ❤️ 'Alptuğra'
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2017
416
779
53
Kızlar merhaba.
Ben 5 haftalık hamileyim ve doktor arayışındayım. Sultanbeyli de oturuyorum. Saygı hastanesinde çalışan kadın doğum doktoru Ebru Ağırdemir hakkında bilginiz var mı? Nasıl bir doktordur kendisi? Yardımlarınızı bekliyorum.

Canım tebrik ederim Saglıcakla kucagına alırsın inşallah
Ben o dra gittim kadın hastalıkları için birkaç kere hepsinde de beklemek zorunda kaldım hep sezeryana giriyor
O hastanede şükran türk var cogunluk herkes ona gidiyor tanıdıklarım o drda normal dogum yaptı.bende gittim çok tatlı dilli bi dr.Bende gebe kalmak için uğrasıyorum banada dua edersen cok sevinirim canım
Şükran hoca cok yogundur yanlız ilk defa gidiceksen once telden randevu alman gerekiyor yoksa bakmıyor

Canım en kısa zamanda sende mutlu bir haber alırsın inşallah. Allahım yardımcın olsun.

Aslında dün gittim ebru hanıma. Randevu almak istedim ama ebru hanımdan başka bos olan yoktu. Dün konustuk ebru hanımla aslında sıcak kanlı güler yüzlü konuşkan biri olarak tanıdım ama bilmiyorum doğru mu tanıdım. Birde şöyle bi durum var. Doğuma siz mi giriceksiniz diye sordugumda eğer gündüz doğum olursa ben giriyorum ama gece olursa burda olan nöbetçi kadın doğum doktoru giriyor dedi. Şaşırdım :( ben onca ay ona gidicem ama gece doğum olursa başka doktor giricek saçma geldi. Saygı hastanesinde ki bütün doktorlar için bu böyleymiş. Başka özel hastanelerde de mi bu şekilde acaba

Mrb bende aranıza yeni katıldım ve bende Op.dr.Ebru agirdemir'in hastasıyım ve oldukca memnunum kesinlikle tavsiye ediyorum. Bende şuanda 8+1 günlük hamileyim. Önceden 2 tane ďüşügüm oldugu icin bu 3. Gebeliğim ebru hnm gercekten cok ilgili guler yuzlu dinlemeyi seven kesnlikle tavsiye ediyorum. Sadece tek sorun cok fazla yoğun olmasi ayrica her hafta kontrok durumum oldugu için gordugum kadari ile ebru hnm herkesten daha yogun hastasi var ve ona ragmen sezeryane gidiyor geliyor hastalarini ihmal etmiyor

Back