• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sultanahmet'te intihar saldırısı: 1 polis şehit

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tabii canim, hic ihtiyac duyarlar mi? Hepsi de bir pantolon bir gomlek giyip ustune bombalari bagliyorlar..:KK48: Yok kiz saka.. Mini etek giyip bombalari da G-stringin arasinda tasiyorlar caktirmadan hedef kitleye ulasana dek.. :KK70: Hey Allahim yaa..

Al bak bakalim intihar bombacisi ne giyiyor... Bu resim Filistin'de intihar bombacisi olmak uzere egitilen kadinlarin resmi. Ustlerindeki kiyafetler tanidik geldi mi?

gazzeli-kadinlar-intihar-bombacisi-olarak-egitiliyor-1072209.Jpeg
Ay bir de fotoğrafla kanıt sunmuş !?
var mı elinde böyle suikast saldırı olaylarında bunları yapanların elle tutulur kısmı Çarşaflı seklinde bir belge?
bu konuya bile kinini akitiyorsun
samimiyet lazım biraz sana

Bu olayin paristeki olayla ayni zamanlarda yasanmasi sadece tesaduf mu acaba? Yoksa dhkp-c buyuk olaylarin fitilini atesleme cabasinda mi? Bu olaylarin altindan zamanla ne cikacak cok merak ediyorum.

var mı elinde böyle suikast saldırı olaylarında bunları yapanların elle tutulur kısmı Çarşaflı seklinde bir belge?

Boşver arkadasim hic laf anlatmaya cabalama. Ne kadar anlatmaya calissan da anlamak istedikleri kadar anlayacaklardir. Yani kisaca salla gitsin :)

Boşver arkadasim hic laf anlatmaya cabalama. Ne kadar anlatmaya calissan da anlamak istedikleri kadar anlayacaklardir. Yani kisaca salla gitsin :)
Çok haklısın ama diğer meselelerdeki aşırı hoşgörü bu konuda böyle bir nefret göze batıyor artık
bir de böyle bir konuda bile düşmanlık lar dile getirirken insanı rahatsız ediyor
ama sonuç olarak sallama k lazım :)

Çok haklısın ama diğer meselelerdeki aşırı hoşgörü bu konuda böyle bir nefret göze batıyor artık
bir de böyle bir konuda bile düşmanlık lar dile getirirken insanı rahatsız ediyor
ama sonuç olarak sallama k lazım :)
Maalesef dedigin gibi asiri bir nefret var. Ve bu nefret gözlerini kör etmiş. İşte bu yüzden salliyoruz :))

çok üzüldüm.bir faciayı önledi ama kendi canı gitti..Allah rahmet eylesin.

Bende en azindan fotograflar var, internette onlarcasini bulursun, sende ne var kamufle etmeden intihar saldirisi yaptiklarini kanitlayacak? Karnindan konusuyorsun, dediginin ornegi yok, savas meydani mi ki sokaklar eline bombayi alan aleni sekilde hedefe kadar gidebilsin? Laf..:confused:
Hem sen niye ikide bir laf dokunduruyorsun ki "baska konuda hosgorulu, bu konuda degil" diye gay konusundan beri? Evet, o gayin bana hic bir zarari yok, hatta belki kendine de yoktur o haliyle adam mutlu. Kendi zihniyeti kendini bagliyor. Halbuki senin carsaflinin zihniyeti benim ulkemin bugununu ve gelecegini bagladi, ulkeyi rezillikler ulkesi haline getirdi, halada ayni sekilde devam ediyor. Bastaki zihniyet oylarinizdan besleniyor, ulkeyi yiyor, boluyor, egitimini icine ediyor, hukukun icine ediyor, hep sizin yuzunuzden.. Ne yani cikip alkislayacak miyim? Saygi mi duyacagim? "Basortume ozgurluk geldi, en buyuk Erdogan, catlayin da patlayin" sloganlarini unutacak miyim? Cok beklersin.... Cooookkk beklersin...

Kimseden bi beklentim yok herkes seviyesi algisi saygısı kadar konuşur
laf falan dokundurnuyorum hep de pohpohlayacak değiller seni di mi
rezillikler ulkesiymis
bu zihniyet yerine RTE kalsa çok daha iyi en azından bu ülkede onların sayesinde çarşafla okula giriyorum ve penceler uzanamior benim uzerimde tasıdığım âyete

anca uzaktan uzaktan kin kusarlar

Sizin gibiler yüzünden din özgürlüğü vereveren herkese kanıyor bu millet bu sizin eseriniz

Kimseden bi beklentim yok herkes seviyesi algisi saygısı kadar konuşur
laf falan dokundurnuyorum hep de pohpohlayacak değiller seni di mi
rezillikler ulkesiymis
bu zihniyet yerine RTE kalsa çok daha iyi en azından bu ülkede onların sayesinde çarşafla okula giriyorum ve penceler uzanamior benim uzerimde tanıdığım âyet e
anca uzaktan uzaktan kin kusarlar
Al iste... Hic yanilmamisim, dakka bir gol bir... fazla soze gerek yok.:KK66:

Al iste... Hic yanilmamisim, dakka bir gol bir... fazla soze gerek yok.:KK66:
Ne yani senin gibi birini mi mi isteyeceğim İslamın celladi mi başımda olsun ?
Kalsın , kötünün iyisi tercihim
herkes de bu yüzden bunu tercih ediyor
biraz saygı olsaydı bugün bazı şeyler somurilmezdi

Aaa pantolon giymiş adam üzerinde bomba taşımış
pantolon yasaklanmalı?!?!?!

Eklentiler

• Screenshot_2015-01-07-23-24-56.png
    Screenshot_2015-01-07-23-24-56.png
    172,5 KB · Görüntüleme: 72
Bu olayin paristeki olayla ayni zamanlarda yasanmasi sadece tesaduf mu acaba? Yoksa dhkp-c buyuk olaylarin fitilini atesleme cabasinda mi? Bu olaylarin altindan zamanla ne cikacak cok merak ediyorum.

Yapanlarla yaptıralar ve kendilerine yapılanlar beraber yürümüşler bu yollarda gibi geliyor insana.

Son düzenleme:
Back