Sultan Tahtında İlk Hafta Ve Karşınızda "Mune"

Dumadumadum

Verdiğim değer kadarsın..
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2010
5.342
38
Sultan tahtı nedir ne değildir?
Sultan tahtı tanışma platformudur.Geyik değil...

Sultan tahtındaki üyeler neye göre seçiliyor?
Sultan tahtına oturacak üyeleri bizzat ben üyenin popüleritesine göre belirliyorum.Özel mesajla ulaşıp
soruyorm.Kabul ederse haftanın konuğu o oluyor.

Sultan tahtındaki kişi kaç gün orda duracak?
1Hafta...

Sultan tahtındaki kişiye sorguda sınır var mı ?
Aşırı özel sorular olmamalı...
Her üye her mesajında sadece 2 SORU sorma hakkına sahip.
Aksi halde her üye 5-10 soru sorarsa karışıklığa neden olacaktır...

Sultan tahtındaki kişinin hakları var mı ?
Evet var.Tahttaki kişi istemediği soruyu cevaplamama hakkına sahip.
Tahttaki kişiye saygısızlık hakaret yapılamaz.
Konuda soru dışı muhabbet dönemez.
Konunun amacı sadece tahttaki kişiyi tanıtmaktır.
Soru cevap şeklinde giderse konu amacından sapmamış olur.

Her hafta düzen böyle mi olacak?
Sultan tahtı rayına oturana kadar haftanın konuklarını ben belirleyeceğim.
Birsüre sonra sizler özelden bana ulaşarak tahtta kimi görmek istediğinizi mesaj atacaksınız.
Ve o kişilerden oluşan bir anket hazırlayıp oylamaya sunacağım.
En çok oyu alan kişi o hafta tahta oturacak...

Umarım eğlenceli sorunsuz konularımız muhabbetlerimiz olur.

Mune 1 hafta boyunca bu topicte bizlerle olacak :13:

İlk soru benden olsun.

Mune kaç yaşındasın acaba :KK6:

Birkaç soruda benden olsun ..:KK34:

Forumda şu özellik olsa ,daha iyi olurdu dediğiniz bir yenilik veya önceden olupta şuan olmayan bir eskilik var mı ?

Yine forum ile ilgili soracağım , kk'da ki en samimi,çok güvendiğiniz,bana asla yamuk yapmaz dediğiniz dostunuz var mı varsa kimdir ?

Kolay gelsin ..

bazen kkdan biktigin oluyor mu ?

editorlukten ayrilman gerekiyor ve yerine birini koymani istiyolar uyelerden kimi koyarsin ?

Her soruya cevap vermeye gayret edeceğim ama her dakika topikte olamazsam affola...

40 yaşındayım.
Banlarken içim cız ediyor tabii, asıl etmezse tuhaf olmaz mı:KK14: Hee ama ağır hakaretler edip bunu alışkanlık haline getirip sürekli forumda huzursuzluk çıkaranlara cızlamıyor.

Politik bir cevap zannedebilirsiniz ama politik değil, ilginç bulduğum, marjinal olduğunu düşünüdüğüm üyeler var ama sevmediğim üye yok.

Forumu olduğu gibi seviyorum, şu da olsa iyi olurdu diye hiç düşünmedim açıkçası:44:
Samimi bulduğum kişiler var ama güven ayrı birşey, birine hemen güvenebilen bir yapıda değilim, belki kötü bir huy ama ne yaparsın ki huy, güvenebilmem için tanışmam, görüşmem, karakterini iyi bilmem lazım o yüzden beni kimse arkadan bıçaklamaz diyemem, yeri gelir insan ailesinden bile hiç ummadığı darbeleri yiyebilir.

Yemek yapmayı pek sevmiyorum, yemek yemeyide çok sevmem ama uğruna gözümün döndüğü tek yemek vardır o da z.yağlı yaprak sarma.
Evimin en sevdiğim köşesi şu an size cevap vereceğim diye oturduğum salondaki koltuk.

mune; gerçekten 3.bir gözün var mı?
her yerde misin, her şeyi hissedebiliyor musun?
üyelerin yorumundan ne karakterde olduklarını anlayabiliyor musun?:KK53:

Valla tuhaf gelecek ama kk'den hiç bıkmadım, kafa dinlemek istediğim zamanlar oldu,dinledimde ama bıkkınlık ı-ıh, valla patron beni kovana kadar başınızdayım.
Editörlükten ayrılmam gerekse ve yerime birini koymamı isteseler kimsenin adını veremem, niye derseniz hani bakınca ooo yetkili olmuş, mavi mavi salınıyor, 2 laf ediyor, millet çil yavrusu gibi dağılıyor sonra bir bakıyorsun banlamış pehhh kadına bak havalar 1500, tabii elinde yetkisi var, işine geleni tutar işine geleni atar gibi algılansa da işin iç yüzü öyle değil ve aslında zor bir durum.
Kendinizi benim yerime koyun, yerime koyabilmeniz için size damardan soru sormam lazım, diyelim ki 2 tane çok sevdiğiniz arkadaş dost olduğunuz kişi var, bu sitede en yakın 2 arkadaşınızı hayal edin, birşey oldu ve bunlar birbirine girdi, tartışıyorlar, bildirim gelmiş, ikiside kurallara uymamış, gerekeni yapmanız lazım, biri banlanırsa aylarca gelemeyecek kadar çok ceza puanı var, diğeride 1 hafta banlı kalacak ama öte yandan canciğer arkadaşlarınız ikiside, ne yaparsınız?

Üyeleri gıcık vs.diye düşünmedim, düşünür öyle nitelendirirsem duygularla yapmam gerekenler birbirine karışır, sevsemde sinirden ölsemde herkesi kurallara göre değerlendirmem gerekiyor.

3. bir gözüm:44: 3. gözüm üyeler, özelden veya kib'le herşeyden haberdar olmamı sağlıyorlar sağolsunlar. E haliyle anında kiblenen tüm topikleri açıp tek tek bakıyorum.
Karakterleri az çok anlıyorum ama yazıyla ilgili değil sanırım, insan belli bir yaşa erişince az çok hayat tecrübesi olur ya, ondan dolayı.
Bakınca bile anlayabiliyorum.

Kazen'le tanışıyoruz, fırsat buldukça da görüşürüz.
Ev hanımıyım, işim kızım ve eşim ve kk.

Eşim kk'ye üye olduğum ilk günden beri biliyor, kızmaz, niye kızsın ki? kk ve ailem arasındaki dengeyi sağlıyorum sorun olmuyor.

Evet lütfen kendinizle ilgili sorular sormayın, yalnız şunu bilin ben şunu seviyorum, bunu sevmiyorum diye ayrım yapmadım hiçbir zaman, bir insanı sevmemem için aramızda gerçekten büyük bir husumet olması lazım, öyle çabuk nefret eden, kin tutan bir yapım yoktur ama fikir ayrılığım olduğu üyeler olmuştur bu da çok normal, herkes benle aynı düşünecek diye bir kaide yok, benden farklı düşünüyor diyede kimseye takıntılı olmam, saygı duymayı bilirim, kızdığım anlar olur, onlarda anlıktır, yarım saat sonra niye kızmıştım hatırlamam bile.

X