• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sultan papağanım çok hasta ölüyor=((

Fountain

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
119
Puanlar
163
bazılarınız belkı gulersınız bana ama cocugum gıbıydı o benım hasta olucek sanırım yemekte yemıyor ucmuyor konusmuyor :5:onunda bı canı var off veterınere goturdum sanırım gec kaldım

canım bunun neresine gülelim olurmu öle şey benim haci adında muhabbet kuşum vardı..
aşkım babacım öpücük haci diyodu ağzımızdan yemek yer müzik çalışnca oynar bizi öperdi...
çok sokulgan bi kuştu ama kedi kaptı dünyamız başımıza yıkıldı kaç sene oldu hala umutmadık onu...bizim için çok önemliydi...can taşıyo oda...geçmiş olsun kuşuna inş iyileşir cnm yaaa

son durum nedır bılmıyorum ama bneım cok kusum var .

3 tanesı yavruydu ,annesı bır tanesını öldürmüş bir tanesının de ayaklarına zarar vermıstı bı tanesı saglamdı..

bı tane yavruyu ayakları zedeleneni aldık enı kafesle ıcerı koduk bızım oldu artık konusturucagız..

digerini ise aynı odada baska bı kafese koduk ama kucuk oldugu ıcın ayaklarını takmıs bı yere..

hemen aldım dıgerının yanına ,her gören ölecek diyordu ..

ne ucuor ne yürüebıloyrdu..

ınan cocugum gıbı baktım ,elıme yem koydum ole yedırdım .

sureklı sıcak tuttum ..herkes ölecek derken simdi yasıor ..

umarım sızınkıde ıyıdır..ne sorunu vardı .

umarım dedıgınız gıbı ıyı olur aglıyorum sırınga ıle bıraz yedırdım ama bırazdan sut verıcem yanında yemı var ama bakmıyo bıle uyuyor sobanın karsıında halsız bılyıorum olecek ama onu atmıycam bır saksıya gomucem keske olmesede yanımda olsa ucsa konussa cok uzgunum =(

Yazdıklarınıza kimsenin güleceğini sanmıyorum,hayvanlarda can taşıyor,ağızları var dilleri yok,canları acısa anlatamazlar:50:
Umarım papağanınız iyileşir,umudunuzu yitirmeyin,bizim ölecek sandığımız nice hayvanımız iyileşti,inşaAllah sizin papağanınızda sağlığına kavuşur,yem yiyemiyordur,bizler bile hasta olduğumuzda hiçbirşey yiyemiyoruz,zavallının hali yoktur,yem yedirmek için uğraşmayın ama mutlaka sıvı şeyler vermeye çalışın,vücudu hepten dirençsiz kalmasın,hem ateşi falan varsa sıvı kaybı yaşar,kaybettiği sıvıyı dışardan tekrar alması gerekiyor.

Acil şifalar dilerim.

buna gülünürmü canım yaaa. onlar evin bir ferdi oluyor hele yıllarını geçirmişsen. genel isimleri havanda olsa bazen insanlardan bile daha yakın dost oluyorlar insana. inş. iyileşir canım.kaç yaşında biliyormusun. uzun süre bende papağan baktım evet ömürleri çok uzun değil ama belkide bir derdi vardır. veteriner ne dedi. bazen sıkıntı, üzüntüdende yemeden içmeden kesilebiliyorlar belkide büyük bişeyi yoktur bişeyleri kıskanıp strese girmiş falanda olabilir. iyi düşün iyi olsun canım.

umarım dedıgınız gıbı ıyı olur aglıyorum sırınga ıle bıraz yedırdım ama bırazdan sut verıcem yanında yemı var ama bakmıyo bıle uyuyor sobanın karsıında halsız bılyıorum olecek ama onu atmıycam bır saksıya gomucem keske olmesede yanımda olsa ucsa konussa cok uzgunum =(
ayy canım çok üzüldüm gerçekten.inş iyleşir.son durum ne?bu arada neler yapıyorsun nasıl gidiyor hayat?

Ay canım çok üzüldüm inşallah iyileşir kuşun. Yıllar önce muhabbet kuşum vardı. birisi öldü, birisinide kedi kaptı. tamda ogün konuşmaya başlamıştı.öyle ağlamıştımki anlatamam.

bazılarınız belkı gulersınız bana ama cocugum gıbıydı o benım hasta olucek sanırım yemekte yemıyor ucmuyor konusmuyor :5:onunda bı canı var off veterınere goturdum sanırım gec kaldım

son durum ne acaba?
gerçekten gülmek yerine inanılmaz üzüntü duydum..
kuşlar bir ve bütün şirin hayvanlar bir melek..
umarım papağanınız iyileşmiştir.
şayet öldüyse çok üzülürüm..

bende çok merak ettim umarım papağanınız iyileşmiştir benim köpişim melek oldu 3 hafta oldu öleli alışamadım oyüzdende inş ölmemiştir papağınınız acısı çok kötü:43::43::43::43:

10 sene kuş bakmış her ölen kuşunun ardından en az 3 gün ağlamış biri olarak

Hislerini çok iyi anlıyorum.Umarım düzelir,zaten küçücük canları var hemen hasta oluyorlar

Umarım büyük bir sorunu yoktur.

benimde sultan papağanım var . çok üzüldüm canım inş iyileşmiştir papağanın.

ne gülmesi canım gözlerim doldu hatta ağlamaklıyım şu an sulugöz değilimdir aslında... 9 sene besleyip ölen kuşum aklıma geldi.. birde aptallığım yüzünden bahçedeki sokak kedisine kaptırdığım uçamayan sakat kuşum :59::59: umarım papağının durumu düzelir canım değer verdiğin birşeyi kaybetmek çok kötü birşey

Arkadaşlar boşuna parmaklarınızı yormayın konu sahıbı arkadaş 2008 ocakta açmış konuyu :d:64::64::64:

Back