• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sulinex

maybehope

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2024
1
0
1
32
Merhabalar arkadaşlar aranızda sulinex kullanan var mı ben yaklaşık 4 yıl boyunca kullandım 300 mg düzenli olarak azalttik ve bıraktık doktorumla 2 ay sonra gebe kaldım ve hastalığım tekrar nuksetti selectra 50 mg kullanmaya başladım 21 gün ölüm gibiydi ve bebeğim düştü sulinexe tekrar başladım eskiden çok çok iyi geliyordu 8 gün oldu 37.5 içiyorum doktor bugünden itibaren 75 e çıkardı aranızda eski antidepresanina dönüp mutlu günlerine kavuşan var mı?

Merhabalar arkadaşlar aranızda sulinex kullanan var mı ben yaklaşık 4 yıl boyunca kullandım 300 mg düzenli olarak azalttik ve bıraktık doktorumla 2 ay sonra gebe kaldım ve hastalığım tekrar nuksetti selectra 50 mg kullanmaya başladım 21 gün ölüm gibiydi ve bebeğim düştü sulinexe tekrar başladım eskiden çok çok iyi geliyordu 8 gün oldu 37.5 içiyorum doktor bugünden itibaren 75 e çıkardı aranızda eski antidepresanina dönüp mutlu günlerine kavuşan var mı?
Merhaba, maalesef majör depresyon için kullandiysaniz ilacı düzenli doktor kontrolünde de bıraksanız nuks ediyor hastalık. Benim 5. veya 6.tekrarim. Bende çocuk istediğim için doktorumla kontrollü azaltarak bıraktık ama lanet geri dönüyor.
Merak etmeyin yine iyileseceksiniz. Sadece süre biraz daha uzuyor ve belki 375 e falan çıkacaksınız bu sefer ama iyileseceksiniz. Zaman verin kendinize 1.5 bilemedin 2 aya birseyiniz kalmaz.
Bebeğiniz düşmüş, biliyorum üzülmeyin desemde üzücü bir olay ama şunu bilin ilk aylardaki dusukler ya hep ya hiç kuralı yüzünden oluyor yani bebekte bi anomali varsa bebek düşüyor. Her şeyde bir hayır vardır belki de daha büyük sıkıntılardan korudu Allah sizi.
Sağlığınıza odaklanın duzelceksiniz buna inanın. Bebek olayını da çok düşünmeyin her şeyin hayirlisi

Back