- 11 Nisan 2023
- 302
- 134
- 23
- 25
- Konu Sahibi Saliha3445
Özelde negatif 3 tüp bebek sonrası devlette deniyorum süleymaniye kadın doğum hastanesinde tedavi gören olumlu sonuçlanan var mı kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bende süleymaniye de başladım ilk siz orda tedavi gördünüz mü durumunuz ne şuanÖzelde negatif 3 tüp bebek sonrası devlette deniyorum süleymaniye kadın doğum hastanesinde tedavi gören olumlu sonuçlanan var mı kızlar
Ben ilk defa görüyorum bu hastanede tedavi yumurtalarım toplandı cuma günü pazartesi transferim varMerhaba bende süleymaniye de başladım ilk siz orda tedavi gördünüz mü durumunuz ne şuan
Hayırlısı olsun hakkınızda inşallah gönlünüzce sonuç alırsınızBen ilk defa görüyorum bu hastanede tedavi yumurtalarım toplandı cuma günü pazartesi transferim var
Hadi inşallah gölünüze göre olsun sağlıkla tutunsun sizeHayırlısı olsun hakkınızda inşallah gönlünüzce sonuç alırsınızBenim de haftaya transferim olucak bir aksilik olmazsa
Size neden tüp bebek yaptılar sorun neydi hangi doktora muayene oluyorsunuzHayırlısı olsun hakkınızda inşallah gönlünüzce sonuç alırsınızBenim de haftaya transferim olucak bir aksilik olmazsa
Amin inşallahHadi inşallah gölünüze göre olsun sağlıkla tutunsun size![]()
Benim iki sorunlu gebeliğim sonrasında kanda pıhtılaşma, rahimiçi yapışıklık ve tüplerimin tıkalı olduğu gerekçesiyle mecburi tüp bebek kararı alındı dış gebelik tüplerime zarar verdiği için tüplerim bağlandı gülşah hoca doktorum özelde hiçbi sorununuz yok diyorlardı süleymaniyede ameliyat oldum sonrasında bu sürece başladım sizin durum neydiSize neden tüp bebek yaptılar sorun neydi hangi doktora muayene oluyorsunuz
Bende pcos var bende ilk muayenemi gülşah hanımda oldum dozumu o belirledi sonrasında bütün muayenelerime ve opumu emre sinan hoca yaptı bizde pcos dışında hiçbir sorun yok ben daha önce özelde denedim 6 tane iyi kalite embriyom donduruldu hiç biri tutmadı buraya başladım bende şuan hayırlısı inşallah yarın transferim olucak dualarınızda beni eksik etmeyinBenim iki sorunlu gebeliğim sonrasında kanda pıhtılaşma, rahimiçi yapışıklık ve tüplerimin tıkalı olduğu gerekçesiyle mecburi tüp bebek kararı alındı dış gebelik tüplerime zarar verdiği için tüplerim bağlandı gülşah hoca doktorum özelde hiçbi sorununuz yok diyorlardı süleymaniyede ameliyat oldum sonrasında bu sürece başladım sizin durum neydi
Pcosu çok sorun olarak görme nasip transferin çok yakınmış inşallah tutunur yavruların sağlıklı gönlünce sonuçlar alırsın genel olarak durumunu paylaşırsan sevinirimBende pcos var bende ilk muayenemi gülşah hanımda oldum dozumu o belirledi sonrasında bütün muayenelerime ve opumu emre sinan hoca yaptı bizde pcos dışında hiçbir sorun yok ben daha önce özelde denedim 6 tane iyi kalite embriyom donduruldu hiç biri tutmadı buraya başladım bende şuan hayırlısı inşallah yarın transferim olucak dualarınızda beni eksik etmeyin
Buarada sizin iğnelere başladıktan kaç gün sonra yumurta toplama işleminiz oldu sonrasında transferi kaç gün sonrasına belirledilerBende pcos var bende ilk muayenemi gülşah hanımda oldum dozumu o belirledi sonrasında bütün muayenelerime ve opumu emre sinan hoca yaptı bizde pcos dışında hiçbir sorun yok ben daha önce özelde denedim 6 tane iyi kalite embriyom donduruldu hiç biri tutmadı buraya başladım bende şuan hayırlısı inşallah yarın transferim olucak dualarınızda beni eksik etmeyin
Ben iğnelere adetin 3 günü başladım 10 gün sonra yumurtalar toplandı 3.gün embriyosu vericez dediler 3 gün sonraya denk geliyor transfer cuma topladılar yarın ( pazartesi )transfer olucak genel olarak 3.gün embriyosu veriyorlarmışBuarada sizin iğnelere başladıktan kaç gün sonra yumurta toplama işleminiz oldu sonrasında transferi kaç gün sonrasına belirlediler
Tabi paylaşırım sizlerde inşallah güzel haberler alırsınızPcosu çok sorun olarak görme nasip transferin çok yakınmış inşallah tutunur yavruların sağlıklı gönlünce sonuçlar alırsın genel olarak durumunu paylaşırsan sevinirim
Teşekkür ederimBen iğnelere adetin 3 günü başladım 10 gün sonra yumurtalar toplandı 3.gün embriyosu vericez dediler 3 gün sonraya denk geliyor transfer cuma topladılar yarın ( pazartesi )transfer olucak genel olarak 3.gün embriyosu veriyorlarmış
Merhaba bugün transfer olucaktınız geçmiş olsun inşallah güzel geçmiştirBen iğnelere adetin 3 günü başladım 10 gün sonra yumurtalar toplandı 3.gün embriyosu vericez dediler 3 gün sonraya denk geliyor transfer cuma topladılar yarın ( pazartesi )transfer olucak genel olarak 3.gün embriyosu veriyorlarmış
Merhaba transfer olmadım bugün 6 embriyom çok iyi kalitedeymiş seçemedikleri için 5.güne bırakalım dediler çarşamba günü tekrar gidicem ama benden biraz fazla yumurta topladığı için çok şişlik yaptı doktor belki dondurup diğer ay transfer ederiz dedi ama kesin değil çarşamba sabah belli olucakMerhaba bugün transfer olucaktınız geçmiş olsun inşallah güzel geçmiştir
Çok sevindim hayırlısı olsun hakkınızda önemli olan yumurta sayının fazla olması ve iyi kalite de olması zamanı onlar içlerine sindikleri gibi belirler zatenMerhaba transfer olmadım bugün 6 embriyom çok iyi kalitedeymiş seçemedikleri için 5.güne bırakalım dediler çarşamba günü tekrar gidicem ama benden biraz fazla yumurta topladığı için çok şişlik yaptı doktor belki dondurup diğer ay transfer ederiz dedi ama kesin değil çarşamba sabah belli olucak
Teşekkür ederim inşallah sizinde güzel haberlerinizi alırızÇok sevindim hayırlısı olsun hakkınızda önemli olan yumurta sayının fazla olması ve iyi kalite de olması zamanı onlar içlerine sindikleri gibi belirler zaten
İnşallah bende dün kontroldeydim gonalf225 doz 5 Gün vurulduktan sonra 8-9 tane sağda aynı şekilde 8-9 tane solda yumurtalarımın olduğunu büyüme olmadığını söyledi ama büyür diye düşünüyorum dedi Emre Hoca doz değişikliği yapmadı yarın yine çağırdı bakalım büyümüycek mi acaba diye biraz endişenlendim onu bastırıyorum iyi düşüncelerle yer değiştirme çabasıylaTeşekkür ederim inşallah sizinde güzel haberlerinizi alırız
Büyür hiç kafanıza takmayın benim 150 dozla başladı günde 2 tanede 5 gün femara kullandım 16 yumurtamı topladılar sizin amh kaçtıİnşallah bende dün kontroldeydim gonalf225 doz 5 Gün vurulduktan sonra 8-9 tane sağda aynı şekilde 8-9 tane solda yumurtalarımın olduğunu büyüme olmadığını söyledi ama büyür diye düşünüyorum dedi Emre Hoca doz değişikliği yapmadı yarın yine çağırdı bakalım büyümüycek mi acaba diye biraz endişenlendim onu bastırıyorum iyi düşüncelerle yer değiştirme çabasıyla![]()