- 29 Ekim 2015
- 325
- 98
- 53
- 28
- Konu Sahibi gizos123456
-
Bende revizyon olmayı düşünüyorum kendisine.hastaları görüşlerini yazıp yardımcı olabilirler miBu doktora ameliyat olmayı düşünüyorum olumlu veya olumsuz yorunlarınızı bekliyorum
Ben bu forumda 1 kişi gördüm memnun olmayan özel mesaj yazdım henüz cevap alamadım. 27 ocakta ben görüşmeye gideceğim.Canım 19 ocakta ameliyatım var muayene tarihi alıp görüşebilirsin zaten hemen ameliyat olunmuyor ben de o zamana kadar fikirlerimi iletirim. Ben olacağım güne kadar hastalarıyla irtibat içine gireceğim herallde Memnun olmayan hastasına henuz denk gelmedim
Ben geldim kendisiyle konuştum ama burun değil meme büyütme yaptırmış gerçekten iyi olmamıştı ama doktoru kötülemedi asla siz memnun kalırsınız belki dedi ama o resimleri gördükten sonra vazgeçmeyi düşünüyorumCanım 19 ocakta ameliyatım var muayene tarihi alıp görüşebilirsin zaten hemen ameliyat olunmuyor ben de o zamana kadar fikirlerimi iletirim. Ben olacağım güne kadar hastalarıyla irtibat içine gireceğim herallde Memnun olmayan hastasına henuz denk gelmedim
Göğüs büyütme mi burun estetiği mi burunla ilgili olumlu yorum aldım ama göğüsle ilgili ne yazık kiBen bu forumda 1 kişi gördüm memnun olmayan özel mesaj yazdım henüz cevap alamadım. 27 ocakta ben görüşmeye gideceğim.
Ben burunla ilgili olumsuz bir yorum okudum.ben burun estetiği revizyon düşünüyorum.siz burun mu göğüs mü amaliyatı olacaksınız.kapora vermeyi açıkçası doğru bulmuyorum.geri iade ederler mi bilemiyorum.ameliyat günü aldınız mı.Göğüs büyütme mi burun estetiği mi burunla ilgili olumlu yorum aldım ama göğüsle ilgili ne yazık ki
Meme revizyon olucaktı benim 8 haziran ama şimdi iptal ettiricem 2.000 kapora alındı umarım geri alabilirim çok yanlıştı kapora almaları sonuçta sağlık sorunu çıkabilir biraz ticari geldi bana yağ enjeksiyonu da önerdi bana ama forumda araştırdım hemen eriyormuş o yüzden artık güven vermiyor 20.000 için çok benceBen burunla ilgili olumsuz bir yorum okudum.ben burun estetiği revizyon düşünüyorum.siz burun mu göğüs mü amaliyatı olacaksınız.kapora vermeyi açıkçası doğru bulmuyorum.geri iade ederler mi bilemiyorum.ameliyat günü aldınız mı.
Eğer kaporam ödenmezse çok sinirlenecem belki dolgu falan yaptırırım üstüne yatmalarını istemem hiç etik değilBen burunla ilgili olumsuz bir yorum okudum.ben burun estetiği revizyon düşünüyorum.siz burun mu göğüs mü amaliyatı olacaksınız.kapora vermeyi açıkçası doğru bulmuyorum.geri iade ederler mi bilemiyorum.ameliyat günü aldınız mı.
20.000 hangi işlemin ücreti.yağ enjeksiyonu hangi bölgeye önerdi.kaporayı her doktor almıyor ki kesinlikle doğru bulmadığım birşey.Meme revizyon olucaktı benim 8 haziran ama şimdi iptal ettiricem 2.000 kapora alındı umarım geri alabilirim çok yanlıştı kapora almaları sonuçta sağlık sorunu çıkabilir biraz ticari geldi bana yağ enjeksiyonu da önerdi bana ama forumda araştırdım hemen eriyormuş o yüzden artık güven vermiyor 20.000 için çok bence
Ameliyatı iptal edince bazen odeMeme revizyon olucaktı benim 8 haziran ama şimdi iptal ettiricem 2.000 kapora alındı umarım geri alabilirim çok yanlıştı kapora almaları sonuçta sağlık sorunu çıkabilir biraz ticari geldi bana yağ enjeksiyonu da önerdi bana ama forumda araştırdım hemen eriyormuş o yüzden artık güven vermiyor 20.000 için çok bence
Bir an önce gidin konuşun.birde öderken sorabilirdiniz ameliyat olmaktan vazgeçince kaporayi geri ödüyor musunuz diye.böyle konular baştan konuşulmalı.Eğer kaporam ödenmezse çok sinirlenecem belki dolgu falan yaptırırım üstüne yatmalarını istemem hiç etik değil
Evet geri vermezlerse gerçekten çok üzülürüm görüşücem iki haftayaAmeliyatı iptal edince bazen ode
Bir an önce gidin konuşun.birde öderken sorabilirdiniz ameliyat olmaktan vazgeçince kaporayi geri ödüyor musunuz diye.böyle konular baştan konuşulmalı.
Evet geri vermezlerse gerçekten çok üzülürüm görüşücem iki haftaya
Merhaba Süleyman beye mi ameliyat oldunuz acaba gidip durumu görüştünüz müBende burun estetik oldum cok mutsuzum parami geri alsbilirmiyim acaba adam önden burnumu hic änden elememiski tek göz kemigi meydana ciktu
Meme revizyon olucaktı benim 8 haziran ama şimdi iptal ettiricem 2.000 kapora alındı umarım geri alabilirim çok yanlıştı kapora almaları sonuçta sağlık sorunu çıkabilir biraz ticari geldi bana yağ enjeksiyonu da önerdi bana ama forumda araştırdım hemen eriyormuş o yüzden artık güven vermiyor 20.000 için çok bence
Canım Süleyman beye mi ameliyat oldunVermezler bendede 2000 tl alinmisti ameliyatan son anda vazgecerken allah kahretsin o hastasini!
Anlamadım siz Süleyman beye öi ameliyat oldunuz vaz mı geçtinizVermezler bendede 2000 tl alinmisti ameliyatan son anda vazgecerken allah kahretsin o hastasini!
peki ulaşabildinizmi ilgili olumsuz yorum yazan kişiye. 26 subatta ameliyatım var kendisine burun rinoplasti, fikir almak isterdim yaptıran birinden.Göğüs büyütme mi burun estetiği mi burunla ilgili olumlu yorum aldım ama göğüsle ilgili ne yazık ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?