- 2 Temmuz 2012
- 3.208
- 5.054
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Linç edilmezsem fikrimi açıklamak istiyorum :)
Bence yapilmasi gereken yapıldı. Zira bir sabah askerlerimizin IŞİD'in elinde olduğu ya da IŞİD tarafindan şehit edildiği haberiyle uyanabilirdik ki bence bu şu anki durumdan daha vahimdir benim için.
Tabii sanki istanbul yeniden fethedilmis gibi abartilmasi da saçma. Olması gereken buydu.
Bu mesajima herhangi bir alıntı yapilmasini istemiyorum. Hepinizin düşüncesine saygi duyuyorum. Ve tabii ki düşünceme de saygı bekliyorum. Bu konuya yazacağım son mesajdir bu yüzden lütfen alıntı yapmayiniz.....
Herkese iyi günler.
Kizmazsan alintiladim :)
Fikrine katiliyorum.
Yerinde bi karar oldu. "Korkagiz,kactik" diyenleri anliyorum fakat cok duygusal baktiklarini düsünüyorum olaya.
ISID denen igrenc yaratiklar cetesinin eline koz verip, Amerika´nin Ingiltere´nin bile(!) nedense bitiremedigi seref yoksunlari,savas kurallari tanimayan adilere yem olmak demekti bana göre kalip, bir sabah aniden ISID askerlerimizi sehid etti, Süleyman Sah türbesi ellerinde haberiyle uyanmak.
Türkiye´ye Suriye topraklari üzerinden savasa girme hakkinin dogmasidir bu.
Yani kisacasi amac bizi savasa sürüklemektir.
Aaa lütfen ama lütfen :)bir de operasyona giden birlikler PKK eşliğinde gitmişler
vay nereden nereye değil mi
Kactilar ah kih koh kohTiyatro gibi bir şey oldu. Ne yaptılar şimdi bunlar?