Bebek İkinci El sukurler olsun

eminebv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2013
124
4
118
34
Antalya
insanlik olmemis iste bebeyim dogasaya kadar benim hayrimi hatirimi soran 2devamli soran kisi oldu ve yardim edende 3 kisi oldu onlardan allah razi olsun nekadar yeni yardim konusu acsam da hakaret edende oldu dalga gecende oldu ama kimse kimsenin halini anlamaz sukurker olsun ki bebemi kucama aldim ki cok mutlu oldum ama allahim kimseyi yoklukta,da varlikta,da kimseyi sasirtmasin

insanlik olmemis iste bebeyim dogasaya kadar benim hayrimi hatirimi soran 2devamli soran kisi oldu ve yardim edende 3 kisi oldu onlardan allah razi olsun nekadar yeni yardim konusu acsam da hakaret edende oldu dalga gecende oldu ama kimse kimsenin halini anlamaz sukurker olsun ki bebemi kucama aldim ki cok mutlu oldum ama allahim kimseyi yoklukta,da varlikta,da kimseyi sasirtmasin

canım gözünaydınolsun,Rabbim yavruna da sana da güzel günler nasip eylesin inşallah.

allah razi olsun abla 20 yasindayim iki bebemide allaha sukur kucama sag salim verdi şukurler olsun,ki rabime cok sikinti cektim ayri eve ciktim camasir makinem bile yoktu inan bak simdi camasir makinamida aldim buz dolabimida cok sukur ne anlatacami bilemiyorum okadar icim mutlu ki ALLAH BİNKERE RAZİ OLSUN ...

Canım benim allah bebeklerine sağlık sıhat versin inşallah rabbim hanen de huzur mutluluk sıhat versin huzurlu günler nasip etsin inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back