Sukurler olsun Rabbime Bende hamileyim!!!!!

Canım ben de hamileyim bu sabah test yaptım...çook mutluyum çoook...Allah kucağımıza almayı nasip eder inşallah...

Ayy inanamıyorum nasıl sevindim anlatamam canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan

Senin gibi güzel gözlü sağlıklı bir bebeğin olur inşallah ayy çok duygulandımmmm Şeniz

canım ya yazdıklarını okuyunca öyle duygulandım ki anlatamam.....ağlaya ağlaya bitirdim seni çok ama çok tebrik ederim ALLAH kucağına nasip etsin inşallah........ bende bir umut anne olmayı bekliyorum, başımdan bebeğim karnımda öldüğü için zorunlu bir kürtaj geçti ,8 aydır hamile kalamadım ne çok istiyorum tekrar hamile kalmayı bir bilsen............. neyse canım ya tekrar tebrik ederim........

kedim cok tesekkur ederim canim yesil gozlu kedim benim sagolasin biricigim

ozlemcim canim lutfen uzulme Rabbim emin ol en hayirli zamaninizda sizede vericektir bir melek onun mucizleri hic bitmiyor inan bana canim sabir ve duayla kal canim

kedim cok tesekkur ederim canim yesil gozlu kedim benim sagolasin biricigim

ozlemcim canim lutfen uzulme Rabbim emin ol en hayirli zamaninizda sizede vericektir bir melek onun mucizleri hic bitmiyor inan bana canim sabir ve duayla kal canim

canım teşekkür ederim ..... bende çok inanıyorum inşallah olacak........ her zaman dua ediyorum rabbim bize de verecek minicik bir melek inşallah...... sana da sağlıklı , hayırlı bir evlat nasip eder inşallah.....:ecrin_bebek:

:sm_cool::sm_cool: prensesimmmmmm bu ne guzel bir haber Allahim nasil sevindim anlatamam....bu mubarek gunlerde hediye vermis Rabbim sana....sukurler olsun...nasil oldu kendiligindenmi????

amin yazcim amin

mehaycim Allah razi olsun balim, kendiliginden oldu canim bu ay rahim filmine gircektim girmeden Rabbim mucizesini gosterdi ve bana mucizemi nasip eyledi Allahim olmayanlarada nasip etsin.Amin

prensescim tebrik ederim canım senin adına çok sevindim ama ne olur bizlere de dua et...
biz maalesef hala beklemedeyiz...
çok dua etbize olur mu???

canlarim cok tesekkur ederim guldecim etmemmi bidenem hergun ediyorum canim Rabbim olmayanlarada nasip eder insallah

eylulcum insallah gorursun keseyi daha bende ne keseyi nede kalp atisini duyabildim burada 12.hafta olmadan bakmiyorlar ya bende meraktan olmek uzereyim beklicez artik baska caresi yok

ediyorum minikcancim ediyorum rabbim insallah kabul eder.

tebrik ederim.. beni aglatmayi basardiniz sizin gibi cok isteyen ve cok umitlenipte testte negatifi defalarca goren bi arkadasim var her ay tekrar umitleniyorum onunla birlikte sonra yine birlikte uzuluyoruz, ben hamileyim az bi vaktim kaldi doguma ama oyle dua ediyorum ki ben dogum yapmadan insallah oda hamile kalir diye.. o kadar cok istiyo ve o kadar cok bekliyor ki o testteki 2. cizgiyi.. Rabbim insallah hayirlisiyla sizin gibi tum bekleyenlerin yuzunu guldurur.. Allahim insallah hacceminde yuzu guler en yakin zamanda..

sizde ingilteredesiniz benle ayni endiseleri tasiyosunuz, tamam pozitif ama yoksa dis gebelikmi!!! 12. haftaya kadar da oyle merak ettim en son ultrasonda kuzumu gorunce rahatladim gunlerce elimde gezdirdim ultrason ciktisini.. bide 5.ayda gordum zaten baskada yok :S gebelik boyunca herhangi bi anormallik yoksa sadece 2 defa gorebiliyosun bebisi.. Turkiyedekileri kiskaniyorum her ay ultrason her ay goruyolar bebislerini..

hayirlisiyla tamamina erdirir insallah Allah kazasiz belasiz, slkintisiz sorunsuz, ve hayirlisiyla kucaginiza almak nasip olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…