Teşekkür ederim canım Allah razı olsun :)Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. :)
Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah herhangi bi belirtin varmıydı öncesinde anlamışmıydın canımArkadaşlar 2 senelik evliyim eşim çok istiyordu çocuk. Son zamanlarda bende istemeye başlamıştım çok fazla ve çok şükür rabbime 6 haftalık hamileyim. Gerçekten harika bir duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Öncelikle kürlerin falan faydası olurmu bilmem ama gerçekten hiç beklemediğiniz bir anda veriyor Rabbim mucizesini, Sabredin ve dua edin.
Arkadaşlar 2 senelik evliyim eşim çok istiyordu çocuk. Son zamanlarda bende istemeye başlamıştım çok fazla ve çok şükür rabbime 6 haftalık hamileyim. Gerçekten harika bir duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Öncelikle kürlerin falan faydası olurmu bilmem ama gerçekten hiç beklemediğiniz bir anda veriyor Rabbim mucizesini, Sabredin ve dua edin.
Saol cnm İnşAllahh :)Hayırlı olsun darısı başımıza
hayirli olsun arkadasim.bende bugun Sabah hamile oldugumu ogrendim benimkide 5 haftalik falan.allahim insallah hepizinkinide saglikli bir sekilde kucagimiza alabilmeyi nasip etsin.senin sat kacti.
Rabbim hayirli sağlikli kucagina almayi nasip etsin canim. Coookk güzel bi duygu anne adayi olmak, anne olmayida tadacagiz inş :)