- 2 Mayıs 2009
- 414
- 108
- 39
-
- Konu Sahibi candycloud
gözünüz aydın, sağlıkla dünyaya gelir inşallah. kardeşinizin başına gelenler bana bir tanıdığımı hatırlattı.
kızcağızın bekarken adet düzensizliği problemi vardı, uzun zaman adet olamadığı oluyordu. nişanlısının ailesi bu durumu öğrenince çocuğu olmaz diye nişanı bozdular. kız da ayrıldığı nişanlısı da başka insanlarla evlendiler. kızın kısa bir tedavinin ardından çok tatlı bir oğlu oldu. ayrıldığı nişanlısınınsa çocuğu olmuyor, 10 yıla rağmen hala da olmadı. ilahi adalete inanmak lazım.
gözünüz aydın, sağlıkla dünyaya gelir inşallah. kardeşinizin başına gelenler bana bir tanıdığımı hatırlattı.
kızcağızın bekarken adet düzensizliği problemi vardı, uzun zaman adet olamadığı oluyordu. nişanlısının ailesi bu durumu öğrenince çocuğu olmaz diye nişanı bozdular. kız da ayrıldığı nişanlısı da başka insanlarla evlendiler. kızın kısa bir tedavinin ardından çok tatlı bir oğlu oldu. ayrıldığı nişanlısınınsa çocuğu olmuyor, 10 yıla rağmen hala da olmadı. ilahi adalete inanmak lazım.
Bize şer görünen şeylerde hayırlar vardırda çok kez bilemeyiz ya öyle bişey
Allah verdikten sonra her türlü olur ama bu insnaların cehaleti yok mu ahh ahh..
Geçenlerde bi komşumuz 2-2,5 aylık fln hamileydi bu halı yıkamış bide en alt kattan çatı kata sırtında çıkartmış
ıslak halıları annemde kızım napıyosun bebeğpine bişey olucak bırak şunları diye söylenmiş hasta olsan kim bakıcak
bebeğine bişey olsa nolck eşin çıkartır ya ıslak halı çıkartılırmı diye üzülmüştü annem...1 hafta sonra düştü kadının bebeği
geçen hafta da ben kürtaj oldum bebeğimin kalbi durmuştu o kadın çıkmış anneme diyo ki sen bana kızarsan
bak senin kızınında çocugu öldü diyo ya şu cahilliğe bakar mısınıuz annem kıyamadığı için üzldüğü için
uyarmıştı onu ama o insan o kadar cahil bi insnamış ki bi bebeğin ölümüne bakıp oh canıma değsin cekebılıyo
hemde biz ona iyilik etmışken.....böyleleride var yanii ay aklıma geldi sinirlendim yaklava: :mymeka:
ay canım ya Allah sabır versin valla bazen böyle insanlar çıkıp saçma sapan konuşunca kan beynime çıkıo annende güzel bir cevap verseymiş dengesize Allah onun ağzına mı bakıormuş can verip almak içinklava:bebişinede çok üzüldüm canım :teselli: