şükürler olsun Allah ım teyze oluyorumm:)

candycloud

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2009
414
108
39
kızkardeşim bitanem bundan 8 yıl önce karın ağrısı şikayetiyle hastaneye götürüldü doktorlar ne olduğunu anlayamadı 1 hafta sürdü bu şiddetli sancılar başında yasin okudular öldü die sonra bir jinekolog kist var hemen ameliyat dedi ve sol yumurtalığı alındı o ne olduğunu anlayamadı ama annem yıkıldı etrafta bir sürü dedikodu tabiki nese büyüdü büyüdü sevgilisi oldu evlenmeye karar verdiler nişanlandılar fakat bu durumu öğrenince nişanlısının ailesi sorun çıkardı ayrıldılar...zaman geçti başka biriyle nişanlandı yine aynı sorunlar fakat öyle aşıktılarki yıpratmalarına izin vermediler bu ilişkiyi kimsenin 2 yıl oldu evleneli ilk günden beri bebek istiyorlardı olmuyordu Allah vermiordu doktor doktor gezdiler sebepsiz infertilite dendi kahroldu ama bugüüüüünnn az önce hamile olduğunu öğrendik hemde herşeyden vzgeçmişken tüp bebeğe karar verilmişken çok mutluyuz Allah herkese nasip etsin bizlerede amiinn:ecrin_bebek:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Ah ne güzel sağlıkla kucağınızada alırısnız inşallahh :)

Dedikodu ypanlarda çatlasın onlar veriyo snaki bebeği Allah veriyo

Allah ol dedimi olur dilerim hayırlı uğurlu olur kardeşinizin bebişi

Darısı bebek isteyen herkesin başına inşallah :)

gözünüz aydın, sağlıkla dünyaya gelir inşallah. kardeşinizin başına gelenler bana bir tanıdığımı hatırlattı.
kızcağızın bekarken adet düzensizliği problemi vardı, uzun zaman adet olamadığı oluyordu. nişanlısının ailesi bu durumu öğrenince çocuğu olmaz diye nişanı bozdular. kız da ayrıldığı nişanlısı da başka insanlarla evlendiler. kızın kısa bir tedavinin ardından çok tatlı bir oğlu oldu. ayrıldığı nişanlısınınsa çocuğu olmuyor, 10 yıla rağmen hala da olmadı. ilahi adalete inanmak lazım.

çook sevindim, allah sağlıkla tamamına erdirsin..
ne kadar ynlış inanışlar var, bende evlendikten 1 sene sonra kist ameliyatı geçirdim ve sağ yumurtalığım alındı, ama tek yumurtalıkla bu iş pekala oluyor. bebek istediğim ay hamile kaldım, etrafınızda böyle kişiler varsa, anlatın boşuna üzülmesin insanlar..

gözünüz aydın, sağlıkla dünyaya gelir inşallah. kardeşinizin başına gelenler bana bir tanıdığımı hatırlattı.
kızcağızın bekarken adet düzensizliği problemi vardı, uzun zaman adet olamadığı oluyordu. nişanlısının ailesi bu durumu öğrenince çocuğu olmaz diye nişanı bozdular. kız da ayrıldığı nişanlısı da başka insanlarla evlendiler. kızın kısa bir tedavinin ardından çok tatlı bir oğlu oldu. ayrıldığı nişanlısınınsa çocuğu olmuyor, 10 yıla rağmen hala da olmadı. ilahi adalete inanmak lazım.

aynen filmlerdeki gibi, ilahi adaleet..

teşekkür ederim kızlaaarrr :)Allah herkese nasip etsin inşallah kesinlikle ilahi adalete inanmak lazım kardeşim öle etkilenmişti ki atlatana kadar neler çektik ama çok şükür rabbim sevindirdi hepimizi o kötü kalpli insanlarında Allah gönlüne göre versin kardeşim için ileri geri konuşanın kızı evlendi beebğinin olmayacağını öğrenince boşandılar ama ilk annem gitti teselliye kesinlikle Allah herkese yaşatıo bu dünyada kınadığınıda ayıpladığını da

Bize şer görünen şeylerde hayırlar vardırda çok kez bilemeyiz ya öyle bişey
Allah verdikten sonra her türlü olur ama bu insnaların cehaleti yok mu ahh ahh..

Geçenlerde bi komşumuz 2-2,5 aylık fln hamileydi bu halı yıkamış bide en alt kattan çatı kata sırtında çıkartmış
ıslak halıları annemde kızım napıyosun bebeğpine bişey olucak bırak şunları diye söylenmiş hasta olsan kim bakıcak
bebeğine bişey olsa nolck eşin çıkartır ya ıslak halı çıkartılırmı diye üzülmüştü annem...1 hafta sonra düştü kadının bebeği
geçen hafta da ben kürtaj oldum bebeğimin kalbi durmuştu o kadın çıkmış anneme diyo ki sen bana kızarsan
bak senin kızınında çocugu öldü diyo ya şu cahilliğe bakar mısınıuz annem kıyamadığı için üzldüğü için
uyarmıştı onu ama o insan o kadar cahil bi insnamış ki bi bebeğin ölümüne bakıp oh canıma değsin cekebılıyo
hemde biz ona iyilik etmışken.....böyleleride var yanii ay aklıma geldi sinirlendim ya :eek:klava: :mymeka:

Son düzenleme:
Bize şer görünen şeylerde hayırlar vardırda çok kez bilemeyiz ya öyle bişey
Allah verdikten sonra her türlü olur ama bu insnaların cehaleti yok mu ahh ahh..

Geçenlerde bi komşumuz 2-2,5 aylık fln hamileydi bu halı yıkamış bide en alt kattan çatı kata sırtında çıkartmış
ıslak halıları annemde kızım napıyosun bebeğpine bişey olucak bırak şunları diye söylenmiş hasta olsan kim bakıcak
bebeğine bişey olsa nolck eşin çıkartır ya ıslak halı çıkartılırmı diye üzülmüştü annem...1 hafta sonra düştü kadının bebeği
geçen hafta da ben kürtaj oldum bebeğimin kalbi durmuştu o kadın çıkmış anneme diyo ki sen bana kızarsan
bak senin kızınında çocugu öldü diyo ya şu cahilliğe bakar mısınıuz annem kıyamadığı için üzldüğü için
uyarmıştı onu ama o insan o kadar cahil bi insnamış ki bi bebeğin ölümüne bakıp oh canıma değsin cekebılıyo
hemde biz ona iyilik etmışken.....böyleleride var yanii ay aklıma geldi sinirlendim ya :eek:klava: :mymeka:

ay canım ya Allah sabır versin valla bazen böyle insanlar çıkıp saçma sapan konuşunca kan beynime çıkıo annende güzel bir cevap verseymiş dengesize Allah onun ağzına mı bakıormuş can verip almak için :eek:klava:bebişinede çok üzüldüm canım :teselli:

ay canım ya Allah sabır versin valla bazen böyle insanlar çıkıp saçma sapan konuşunca kan beynime çıkıo annende güzel bir cevap verseymiş dengesize Allah onun ağzına mı bakıormuş can verip almak için :eek:klava:bebişinede çok üzüldüm canım :teselli:

canım biz kadın geçmiş olsuna geldi sanıyoruz kadın geçmiş olsundan sonra bunu söyledi

ağzımız açık kaldı yani neyse hayırlısı olsun inşallah....

bende çok üzüldüm canım ama şimdi daha iyiyim günlerce ağladım hep meğer nekadar

alışmışım ısınmışım bebeğime Allah tekrar verir inşallah şimdi eski sağlığıma dönmem

lazım bana düşen bu...Dilerim Allah bana ve isteyen herkese nasib eder.

amin canım dert etme diyecem ama yardımı olmaz biliyorum Allah o kadıncağızın da gönlüne göre versin vallahi üzülüyorum böylelerine yaa :eek:klava:
inşallah böyle dünyalar güzeeli annesi gibi iyi kalplibi bebişin olur en yakın zamanda tabiki sağlıklı ve hayırlı bir evlat olmasıda duamızın içinde:1hug:

gözünüz aydın canım yaa allah sağlıcaklan hayırlısıylan tamamına erdirsin inşallahhhhhhh
darısı bizlerin başınaaa

hayırlısı olsuun çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşlh,öle büyük ki rabbim verende o alanda o,sizin adınıza çok sevindim ,rabbim isteyen herkeze nasip etsin çok güzel bir duygu....

X