Şükrediyorum çünkü....

Tenceresiz kaldim anne

Kendi farkında değil ama idolu oluyorum 🤘🏻
Pro Üye
Anneler Kulübü
8 Nisan 2017
56.749
296.694
Kendimi manevi anlamda eksik hissediyorum. Son zamanlarda ailesini kaybetmiş insanların yaşadıkları acıları düşünerek konu açtım.

Oysa şükredecek çok şeyimiz var faketmedigimiz .

Her güne bir şükrümü yazmak istiyorum. Sizlerde şükür sebeplerinizi şükrettiğiniz durumları yazabilirsiniz herkese açık

Şükrediyorum çünkü; evladım ve eşim sağlıklı

Şükrediyorum çünkü Allah Şafi adıyla şifalandırıyor sağlığım yerinde şükrediyorum çünkü annem babam kardeşim eşim hayatta şükrediyorum çünkü Allah Rezzak ismiyle rızklandırıyor Şükrediyorum çünkü bana oğlumu Can’ımı nasip etti cennette beni bekliyor

Hamd olsun çünkü sağlığımız yerinde dermansız dertlerimiz yok olanlara Rabbim yardım etsin şükrediyorum Yiyecekğimiz ekmeğimiz suyumuz var Allah olmayanada benden çok versin
Bir arkadaşım bana şöyle demişti
Sağlığımıza hamd edicez yediklerinize şükredicez hamd edicezki olduğumuz gibi kalalım şükredicezki
Allah daha çok versin hep aklımdadır ..

Insan ferahlıyor değil mi
Aynen cok mutlu oluyorum cocuklarima da ogretiyorum. Olan guzelliklerin, rutinin kiymetini bilmiyormusuz.

Yatarken once sukrediyorum. Sonra da istediklerimin hayalini kuruyordum.

bugun bir video izledim, manifestin olmasi icin once sukredip huzurlu olmak lazim, sonra istediklerinizi hayal edin diyordu. Bilmeden yapmisim

En ihtiyacım olduğu zamanda oğlum geldi. Çok şükür rabbime. Yaşama sevincim.
Bende son günlerde ya bana bişey olursa. Bebeğim napar. 1 saatlik emanet ettigimde bile aklım kalıyor. Allahim lütfen evladimi. Birilerine ömürluk emanet edip gitmeli etme.

Sağlıkla birlikte güzel ömür versin Rabbım ikinizede. ALLAH ayırmasın güzel düşünelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…