- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.694
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Şükrediyorum çünkü; evladım ve eşim sağlıklıKendimi manevi anlamda eksik hissediyorum. Son zamanlarda ailesini kaybetmiş insanların yaşadıkları acıları düşünerek konu açtım.
Oysa şükredecek çok şeyimiz var faketmedigimiz .
Her güne bir şükrümü yazmak istiyorum. Sizlerde şükür sebeplerinizi şükrettiğiniz durumları yazabilirsiniz herkese açık
Şükrediyorum çünkü Allah Şafi adıyla şifalandırıyor sağlığım yerindeKendimi manevi anlamda eksik hissediyorum. Son zamanlarda ailesini kaybetmiş insanların yaşadıkları acıları düşünerek konu açtım.
Her güne bir şükrümü yazmak istiyorum. Sizlerde şükür sebeplerinizi şükrettiğiniz durumları yazabilirsiniz herkese açık
Insan ferahlıyor değil miBen bunu her gece yatmadan yapiyorum neredeyse. Gercekten moralim bozuksa duzeliyorr.
Sukretmek, mutluluk demekmis. Elimizdekilerin kiymetini bilmekmis.
Hamd olsun ailem saglikli. Saglikli olmak cok kiymetli
Ben de sabah uyanınca şükrediyorum
Sevdiklerim hayatta ve sağlıklı
Herşeye sahibim
Huzurumluyum mutluyum
Çok şükür sebebim var hepsine çok çok şükür
Böyle düşününce güne daha enerjik başlıyorum
Aynen cok mutlu oluyorumInsan ferahlıyor değil mi
En ihtiyacım olduğu zamanda oğlum geldi. Çok şükür rabbime. Yaşama sevincim.Kendimi manevi anlamda eksik hissediyorum. Son zamanlarda ailesini kaybetmiş insanların yaşadıkları acıları düşünerek konu açtım.
Sağlıkla birlikte güzel ömür versin Rabbım ikinizede. ALLAH ayırmasın güzel düşünelimEn ihtiyacım olduğu zamanda oğlum geldi. Çok şükür rabbime. Yaşama sevincim.
Bende son günlerde ya bana bişey olursa. Bebeğim napar. 1 saatlik emanet ettigimde bile aklım kalıyor. Allahim lütfen evladimi. Birilerine ömürluk emanet edip gitmeli etme.
Ajshshs gelip güzel güzel dolduracaktım beş dk ciddiyet bırakmadın yaŞükrediyorum çünkü gece balkonda gördüğüm koca çekirge sabah kendiliğinden gitmiş.