SUET KOLTUK TEMİZLİĞİ LÜTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ

elnurb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2011
58
0
arkadaşlar yeni koltuk aldım suet temizliği nasıl olurkullanan warmu acaba aldığım yerden saf sabun ile sil herhangi bir sorun olmaz dediler. ama leke oluştuğunda nasıl silebilirim makinede yıkanırken ,yada suet ler için temizlik malzemesi warmi nerden bulabilirim nette pek bişey bulamadim

Amway in loc diye bir ürünü var koltuklarınız yeniyse ve hani çok deterjana maruz kalmasın diyorsanız loc la silebilirsiniz.Ben evde koltuklarımı Kosla nın elde yıkama olan halı koltuk silmek için kullanılan ürünüyle temizletiyorum.Hem mis gibi kokuyor hem lekeler çıkıyor.

Merhaba düşünür müsünüz bilmiyorum ama koltuk yıkama temizleme işini yapan firmalar var, düşünecek olursanız Chem-Dry firması oldukça iyi. biz çağırdık hem normal kumaş koltuklarımızı hemde suni deri koltuklarımızı yıkattık. Sonuç çok iyi, fiyatları da oldukça makul.

valla ben aspirin kullanıyorum lekenin üstüne cok az sıkıp siliyorum hemencecik cıkıyo leke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…