Canim ben araştırırken suda dogumda annenin diskisi icindengelen sıvılar vs. Çok hijyenik olmadığını anne içinde bebek içinde bakteri üretimi için çok elverişli bi ortamın oluştuğunu okudum bi yerde. Sonra bi soğudum bu suda doğum fikrinden.. suan en mantıklı epudral normal geliyor ama bakalım henüz hastanede karar kılamadıkBende bu konuda araştırma yapıyorum ama doğru düzgün bi hastane bulamıyorum. Kurtköyde emseyde var ama sanırım sancıyı suda çekip masada doğum yapıyorsun. Tabi değiştirmişlerse bunu bilemiyorum en son böyleydi. Dediğin hastane var, bir de doğum akademisinin doktorları var. İstediğin bi doktoru seçiyorsun ve bildiğim kadarıyla özel muayenehanesine gidiyorsun kontroller için, doğumda da hastaneye kira parası ödüyorsun. Muhtemelen biraz pahalıdır. Memorial hastanesinde olsaydı keşke gözüm kapalı giderdim.
Hayirlisi aynen öyle canım. Ne kadar kaldi doğumunaHayırlısı olsun canım. Açıkçası bu tarz riskler her doğumda var, iyi bi yerde yaptırılırsa suda doğumun çok daha iyi olduğunu düşünüyorum ben ama ne yazık ki yaygın bir yöntem değil. Suda doğum yapılan hastanelere bakıyorum da hepsi bana uzak mesela. Ben biraz ısrarlıyım bu konuda bakalım neler olcak. Hayırlısı
Ben çok başındayımmmm daha 6 haftalıkiyi bi doktor ve hastane bulup başından sonuna kadar aynı doktora gitmek istiyorum. Şu an Şişli Memorial'a gidiyorum ama orada suda doğum olmadığı için başka yerlere bakıyorum.
Anladım canım inşallah gönlüne göre bi doktor bulursun. Ben doktorum dan çok memnunum ama hastanenin doğum ücretleri çok uçuk o yüzden degistirmek istiyorum bi sonraki kontrole medipol de suna hanim varmış o da çok tavsiye ediliyor ona gitmeyi düşünüyorum bakalım. Valla göz açıp kapayincaya kadar geçiyor zaman bu sürecin tadını çıkar Allah herkese nasip etsin inşallah
Hayırlısı olsun canım. Açıkçası bu tarz riskler her doğumda var, iyi bi yerde yaptırılırsa suda doğumun çok daha iyi olduğunu düşünüyorum ben ama ne yazık ki yaygın bir yöntem değil. Suda doğum yapılan hastanelere bakıyorum da hepsi bana uzak mesela. Ben biraz ısrarlıyım bu konuda bakalım neler olcak. Hayırlısı