sucluyum hataliyim

zanaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2016
1.930
1.018
adam zordurumdayken k.karti liminitini sonuna kadar kullandim..
Bir ihtiyacimiz oldugunda para istedigimde karttan al birseyniz eksik olmasin diyen adam hatta borctan korktugum icin bana defalarca sen mi odeyeceksin borcu ben odeyecem karttan al diye dreten ve kartimin kapanmasina sebep olan adam simdi ayrildik ben senin borcunu odemek zorundamiyim diyor..
Yine evin bir kac ihtiyaci oldugunda benim adima olan magaza hesabindan alisveris yaptik 2500 borc var oderken demedigini birakmaz.Ayrildik odemek zorunda degilim der sen perisan olma diye kendi borclarimi odemiyorum seninkini oduyorum der..aylik bin lira borclara odemem gerek ayda 1400 gonderir sana dunyanin parasini gonderiyorum sen nasil kadinsin idare edemiyorsun diye dirdir eder yanina hr her defasinda bir kacda hakaret ekleyerek.

Yine ben sucluymusum madem bu kadar sorumluluk sahibiymisim neden bir yil calisip borclarini odememisim hamile kalmisim
Destek olmaliymisim kocama...
Babasindan cikan laflar kendi soyluyor bide utanmadan.

Her skstginda babasindan destek istediginde karin kendi uzerindeki arsalari satsin borcunuzu odeyin diye adami kiskirtan bir kp..ki canimi disime takip Allahinda isimi rast getirmesiyle aldigim yerler..kendi uzeribdekileri hc satmaya kiyamz surekli bana soylenirlerdi..

Birde her zaman derki ölsem senden kurus istemem bana birsey olsa sen hayatta bana bakmazsin Allah beni sana muhtac etmesin der..

Cok sukurde bazen olmazsada cogunda param olmustur bu adamlara defalarca destekde olmusumdur..ilk evlendgmz yil benim durumuma gore ciddi paralar verdim bircok borclarini odedim utanmazlar daha sonra param kalmadiginda biz senden zorlami aldik vermeseydin dicek kadarda serefsizler..

Dun geceki son sok cumlesi evdeki cuzdandan cl
an resim uzerine iki,gundur hastayim benim pisliklerini nasil bu kadar gozume sokar diye kendi kendimi yedim..ben otuz yasina yaklasmis kariymisim hala kendimi uzuyorsam bu ne yapsinmis.cigerimi cok yaktkn derken bana cigerin erir insallah diye bide ustune beddua..

Butun suc bende hata bende biliyorum boyle bir pisligi hayatima bunca yil dahil ettigim icin...cok dusundum nasil katlandim kabullendim diye sorun yine bende kucucuk yastan itibaren verdigi her kurusu borc diye vren bir babanin kiziyim kendinden havasindan giyiminden kusamindan gezmesinden tozmasindan hic eksiltmeyen surekli kendini dusunen elli yasinda hala ergen gibi davranan fedakarlik ne demek bilmeyen bir annenim kiziyim iste bu yuzden bu adamin ne kadar yanlisida olsa bir parcada olsa yaptigi iyliklere aldandim hakkini yiyemem her kotulugune ragmen benim ailemden daha cok iyligi dokunmustur bana..

Cok sucluyum hataliyim bu kadar saf salak bir insan oldugum icin herseyi hakettigini dusunuyorum...yillarin derleri sirtimda dag gibi olmus sizlerle paylasarak belki yukumu hafifletiyorum..

Edinilen mallar da borçlar da ortak diye biliyorum. Çalışın diyeceğim hamilesiniz.. Bir süre idare etmeyi deneyin 1400 yeter mi size ailenizin yanında mı yaşıyorsunuz

Edinilen mallar da borçlar da ortak diye biliyorum. Çalışın diyeceğim hamilesiniz.. Bir süre idare etmeyi deneyin 1400 yeter mi size

ailenizin yanında mı yaşıyorsunuz

Bin tl borclara faturalara gidiyor geri kakabiylada ihtiyaclarimizi karsilamaya calusiyorum tabiki yetmiyor yeni bir ise yeltendim suan akmasada damliyor..
isimde vardi kazancimda iydi ama parami kendim icin birikim yapiyordum bu adama yillarca yedirdim zaten..oda hamileligi bahane edi calismami engelledi.

Bin tl borclara faturalara gidiyor geri kakabiylada ihtiyaclarimizi karsilamaya calusiyorum tabiki yetmiyor yeni bir ise yeltendim suan akmasada damliyor..
isimde vardi kazancimda iydi ama parami kendim icin birikim yapiyordum bu adama yillarca yedirdim zaten..oda hamileligi bahane edi calismami engelledi.
Sonuç olarak şuan bi süreçtesiniz öyle yada böyle atlatmaya bakın bu dönemi derim. Mahkeme daha fazla verir belki nafaka belli olmaz çocuk da geliyor zaten. İdare edin yani şu dönemde pek bişey almayın birikim yapmaya çalışın daha çok borçları da ödemeyin elinizden geldiğince mahkemeye kadar

Sonuç olarak şuan bi süreçtesiniz öyle yada böyle atlatmaya bakın bu dönemi derim. Mahkeme daha fazla verir belki nafaka belli olmaz çocuk da geliyor zaten. İdare edin yani şu dönemde pek bişey almayın birikim yapmaya çalışın daha çok borçları da ödemeyin elinizden geldiğince mahkemeye kadar

Bende borclari bitirmeye calisiyorum bes bin liraya yakin var surkli faiz ekleniyor.Allah korusun bide dogumdan sonra icraydi falan, basima is almaktan korkarim.

Günah benim , suç benim , kurdum bırak bu düş benim :KK53:
Ev için harcama yapmışsınız , yap demiş
Şimdi bunun için mi boşanma arefesine geldiniz ?

Yani sürekli sen mi ödüyorsun ben ödüyorum deyip hiç bişeyinizi eksik etmemeye çalışan bi adamdan bu Ada'ma Nasıl dönüştü ki ben anlamadım açıkçası

Mik
Bende borclari bitirmeye calisiyorum bes bin liraya yakin var surkli faiz ekleniyor.Allah korusun bide dogumdan sonra icraydi falan, basima is almaktan korkarim.
Günah benim , suç benim , kurdum bırak bu düş benim :KK53:
Ev için harcama yapmışsınız , yap demiş
Şimdi bunun için mi boşanma arefesine geldiniz ?

Bu borc icin bosanilir mi cok hatasi var ama aldatmasini dayanamadim

Yani sürekli sen mi ödüyorsun ben ödüyorum deyip hiç bişeyinizi eksik etmemeye çalışan bi adamdan bu Ada'ma Nasıl dönüştü ki ben anlamadım açıkçası

Ayrildik ya ondan...adamin zaten cok borcu var bense hic borcla isim olmaz ama hamilelikten sonra bahane edip calismami engelledi onun yuzunden bende bu kadar borca girdim..

Esim normalde cok iydir sefkatle yaklasir fedakar davranir yemez yedirir giymez giydirir...tabibirde oteki yuzu var el akillidir babasinin veya bir arkadasinin lafiyla bir anda canavara doner bize dusman olur yapmadigu bencillik kalmaz sayar sover beddualar hakaretler hakgetire...misal babasi demiski neden hamile kaldi calisp senin borcunu odeyeydi diyormus bu cocugu cok isteyen adam yok ben istemiyordumdemeye basladi surekli babasinin veya cevresindeki bs para etmezlerin akliyla hareketeder

İşinize gene devam edersiniz cocuk dogsun memur degılsınız sanırım . Boşver boşa gitsin

Yanlis mi okudum 5 bin lira mi borç?
Yok mu hic kimseniz? 5 bin icin hamile halinizle niye eziyet cekiyorsunuz, kimse yardim edemiyor mu hicbir sey degil ki bu kadar para?

İnanın dün akşam aklıma geldiniz. . Dua ettim size. Sizin için üzülüyorum ama bebeğiniz için daha çok. Daha doğmadan huzursuz bir aile ortamına girdi. Inşallah bebeğin doğumu ile herşey yoluna girer.
Eşiniz boşanma için önce doğum yap sonra dava açarız demiş ya hani.. bence o bişey planlıyor. Siz davayı şimdiden açın . Çekişmeli olacağı için uzun sürer zaten o zamana doğurursun. Bari o süreçte doğru düzgün bir nafaka bağlanır bu adamla muhattap olmak zorunda kalmazsın.
Bu arada kp adam değil. Mutlu mu acaba şimdi? Ne demek hamile kalmasaymışta çalışsaymış. Ona mı kaldı terbiyesiz herif. Bir erkek evini geçindirmek zorunda.. kaldı ki borç onun borcu sana ne.. o madem baba olarak destek olup oğlunun borcunu ödesin.

Erkekler kadın gibi olmuş, kadınlar erkek. Kadın sevgi, şefkattir. Erkek evine ve çocuğuna bakmak zorundadır. Nedir bu yaaa..

Para konusunda çirkinleşen bir erkekcik daha.
Bir zamanlar benim eşim gibi.Atlattık gibi şimdilik ama Allah biliyor.
Sizi çook iyi anlıyor ve tiksiniyorum bunlardan.

X