Bak şimdi; sevgilin dengesiz ve iç dünyası karşık okey. O değişmeyecek bunu koyalım cebimize. Mesele sana geliyor. Sen onun istediği gibi olabilecekmisin? Bence hayır.Sizden köy kasaba olmayacağı gayet net.Ne istediğine net şekilde karar vermen lazım.Muhtemelen ileride onunla evlilik istiyosundur.Peki böyle bir ilişkiden iyi bir evlilik çıkar mı dersin? Sorunlarınız nikahtan sonra büyüyecek aşk meşk hepsi bitecek birbirinizden nefret edeceksiniz.Belden aşağı vurmalar daha acımasız hale gelecek.Şimdi bir daha sormak istiyorum Bu adamla nereye varmayı planlıyorsun?
Sana gelince,fırtınalı işleri seviyorsun ve muhtemelen adrenalinden besleniyorsun.Eğer öyle olmasa bu fırtınalı gidişattan direk kaçardın ama sen üstüne üstüne gidiyorsun.İkinizinde ruhsal dünyası karmaşık.Gerçekten kendine ve onuruna eziyet ettiğinin farkına varsan bu meseleyi anında kapatırsın.Burada ne denirse densin bu konu seni üzerek neticelenecek.Ve bayanların daima sonuçta daha büyük yaralandığı gerçeğiyle hareket ederek ben oyumu senden yana kullanarak şunu diyeceğim,mevzuyu kabullen ve onunla değil ,bir müddet kendinle mücadele edip onu unut,kendine daha uygun biriyle yoluna devam etmen seneiniçin en hayırlısı.Bak yaş dediğin gelip geçiyor,bu gereksiz konulara zamanını eforunu harcama.Eğitim ve iş hayatını kuvvetlendir derim.Senin iç dünyana daha faydalı olur,seni meşgul eder.Ve elinde hüsran değil bir altın bilezik olur.Erkek mevzuları bir çok kadının elinde patlayan mevzular.Boşanmalar çığ gibi.Kulağına küpe olsun tatlım..sevgiler