• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Submüköz miyom

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Açık ameliyat diyorlar benim miyom türü için, size ne ömerildi. Karından girilclcek benim
Ücreti ne kadar acaba ben ameliyat olmayı kabul etmedim şuan o yüzden bir bilgi de almadım açıkcası kapalı mı yaparlar açık mı yaparlar bilmiyorum güvenebilceğim bir doktor da karşıma çıkmadı çünkü hepsi farklı konuşuyor

İmtihan bunlar Allah büyük geciktiriyor ise güzelleştirir sen merak etme zamanı var anne olcaz inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏 bu arada sen nerde yasiyorsun bir doktora çık sen ameliyat ol myom rahim.icinde sıkıntı ve hamile kalma zor kalsam düşük olur gebelik boş kimyasal olur ihtimalleri çok yüksek risk yaş da gecmeden bu işe odaklan muhakak ben 33 yaşında İstanbul'da yaşıyorum İstanbul da devlet hastanesi Zeynep Kamil de tedaviye başladım bu ay Ameliyat orda olcam
Yaşım 30 ameliyat olmayı daha kabul etmedim bilmiyorum kafam karışık son çare mecbur ameliyat olucam zaten ama güvenebilceğim bir doktor bulamadım daha ben istanbulda yaşamıyorum ama devlet hastanelerinde bu tarz ameliyatlardan ne kadar ücret alıyorlar

Yaşım 30 ameliyat olmayı daha kabul etmedim bilmiyorum kafam karışık son çare mecbur ameliyat olucam zaten ama güvenebilceğim bir doktor bulamadım daha ben istanbulda yaşamıyorum ama devlet hastanelerinde bu tarz ameliyatlardan ne kadar ücret alıyorlar
Ucretsiz devlet hastanelerinde tüp bebek bile 15 bin devlette ben Ameliyat sonrası tüp bebek gececegimiz için öğrendim fiyatı

İstanbul da kalabilecegin tedavi olacağın süre de varmı biri bence İstanbul'da gel tedavi ol Zeynep Kamil var cam sakura var ama Zeynep Kamil kadın hastalıkları hastanesi bunun üzerine bu hastane

Bana vajinal giriş dediler polip.alacaz dediler ama ameliyat kağıdında adenamiyozis miyom diyor onu da alacak mı anlamadım ogrencem bu ay vajinal ameliyat Olcan dediler ama Altan giriş yapacaz dediler genel anestezi ile
Sizin polip mi miyom mu anlamadım. Polipler her tülü alınmalı denio. Ama miyomla hamile kalan çok var. Miyom dışardayda sorun değil ama benimki içerde

Sizin polip mi miyom mu anlamadım. Polipler her tülü alınmalı denio. Ama miyomla hamile kalan çok var. Miyom dışardayda sorun değil ama benimki içerde
Bana da polipleri alacaz dediler ama o ameliyat kağıdına planlanan polip + adenamiyozis? Hs operasyonu yazıyor

Back