Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Merhaba canim, benim miyomum once intramural denildi ve sonra hamileligim sirasinda submukozal dedi baska doktorlar. Bana hic bi sıkıntı vermedi hamileligim boyunca ve ustelik plasentam miyoma yapişıktı. Bugun ameliyat oldum, doktor vajinadan dogru aldi en son 4,5 cmdi, kaziyarak cikartmis rahmimden. Ameliyattan 3 saat sonra eve geldim, cok sukur hic agrim yok ve ilac kullanmadim suana kadar. Sen nasilsin
- 23 Mart 2015
- 249
- 196
- 103
- 43
hangi sehirdesiniz acaba doktorunuzun ismi nedirMerhaba canim, benim miyomum once intramural denildi ve sonra hamileligim sirasinda submukozal dedi baska doktorlar. Bana hic bi sıkıntı vermedi hamileligim boyunca ve ustelik plasentam miyoma yapişıktı. Bugun ameliyat oldum, doktor vajinadan dogru aldi en son 4,5 cmdi, kaziyarak cikartmis rahmimden. Ameliyattan 3 saat sonra eve geldim, cok sukur hic agrim yok ve ilac kullanmadim suana kadar. Sen nasilsin
hangi sehirdesiniz acaba doktorunuzun ismi nedir
Canim ben yurtdisindayim suan
- 13 Mart 2019
- 985
- 367
- 103
Merhaba canim cok gecmis olsun arkadasim.ben dogum yapmadim hic.yeni evliyim.benim miyom 35×26÷36 mm.rahim icinde.adet oldugum zamn agri sanci mav oluyrm.hatta 3 gundur oleyim.sicak su torbasi ile isitiyrm karnimi.doktor acik ameliyat dedi.1500 tl ye yakin ucret.napcagimi sasirdim.
- 13 Mart 2019
- 985
- 367
- 103
Merhaba kimi miyom hic bi etki yapmadan dogumla birlikte de aliniyo kimisi dusuge sebeb olabiliyor .benim ki dusuk sebebi.ultrasyonla pek anlasilmiyor emar ile tespiti daha iyi sonuc verir.ama kontrollariniz yapildiginda doktor olumsz konusmuyorsa korkmayin.insallh dogumla birlikte alinir canim.kurtulursun miyomdan.beni mav ediyor
Benim hamileligimin ilk gününden beri şiddetli sancılarım vardı 9. Haftada kanamam oldu hastanede yattım her hafta bir cm den fazla büyüyordu kanamadan sonra buyumuyor artık. Sancılarım da durdu şuan 12 haftalığız bundan sonraki süreç nasıl olur bilmiyorum yaşayıp gorucemMerhaba kimi miyom hic bi etki yapmadan dogumla birlikte de aliniyo kimisi dusuge sebeb olabiliyor .benim ki dusuk sebebi.ultrasyonla pek anlasilmiyor emar ile tespiti daha iyi sonuc verir.ama kontrollariniz yapildiginda doktor olumsz konusmuyorsa korkmayin.insallh dogumla birlikte alinir canim.kurtulursun miyomdan.beni mav ediyor
Insallah saglicakla hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz bebeginizi...miyom denilen bir sey varmis meger.hic bilmiyordum.siddetli adet sancilarinda cikti karsima.benimde sonum ameliyat .hicte olmadim korkuyorumda
Ben 3 cmlik miyomla hamile kaldim, hamileligimde submukoz miyom oldugunu soyledi doktor, plasenta yapisikti miyoma ve 27ci haftaya ladar 9 cm oldu ve oyle kaldi, hic kanamam agrim olmadi ve normal dogum yaptim tam zamaninda.. yani Allah nasip ederse kim nederse desin oluyo ama ben risk almak istemiyorum diyorsaniz miyomdan kurtulmak icin ameliyat sart! Ama acik ameliyat submukoz miyom icin gerekirmi??? Bence sen baska bi doktorada danis. Ben 2 sene evvel ogrendim miyomu, neler denemedim, kürler falan filan... ben simdi ameliyat oldum miyom cikti icimden, suan dilerim rahmim iyi iyilesir cunku suanda baska komplikasyonlar olabilirmis . 3 hafta sonra doktor yapisiklik varmi diye bakacak. Herseyin hayirlisi.
Ben hamileyim bende de 7 cm miyom tespit edildi ama türünü bilmiyorum özel bir tetkik yapılması gerekiyor mu yoksa normal ultrasonla anlaşılıyor mu
Canim ben 9cmlik submukoz miyomla tamamladim hamileligimi, plasentama yapisikti, doktor sadece ekstra ultrason yapti bebegimin gelisimini takip etmek icin cunku bu miyomlar bebege giden kani azaltiyomus falan ama cok sukur bizim hersey iyi gecti, insallah sendede hersey iyi gecer
Amin inşallah iyi dilekleriniz için teşekkür ederim ben de dr a gidince sorucam bakalım türü neymişCanim ben 9cmlik submukoz miyomla tamamladim hamileligimi, plasentama yapisikti, doktor sadece ekstra ultrason yapti bebegimin gelisimini takip etmek icin cunku bu miyomlar bebege giden kani azaltiyomus falan ama cok sukur bizim hersey iyi gecti, insallah sendede hersey iyi gecer
- 13 Mart 2019
- 985
- 367
- 103
Rabbimden baska kimse bilemiyor hakikaten doktorlarda yanilabiliyor..cok sukur dogumunuzda olmus.insallah sagliginiza kavusursunuz...bende inanilmaz agri sanci kanama yapiyor.3 gundur bittim...acik ameliyat evet gereklimi degilmi kapalida olunuyor.kendime geldigim.an baska doktorada goruncem artik.bi kurtulsam.rahatlasam
- 27 Temmuz 2015
- 723
- 440
- 103
bendede varmis malesef detayli muaynede ortaua cikti laparaskopi oldum sapli oldugu icin drm ileride dogumla birlikte alicam dedi ameliyatta cokta kurcalmk istemedim kanama dahada fazla olmasin diye zaten gebelige engel olmadigini soledi kizkardesimde 4 yil once oldu ameliyatini suanda cok cok iyi zaten kadinlarin genelinde olan birseymisMerhaba arkadaslar submukoz miyomu olan var mi? Ne gibi sikayetleriniz var ve amloyat oldunuz mu yardimci olursanız sevinirim
- 27 Temmuz 2015
- 723
- 440
- 103
Sagol kuzumm hamile degildim tup denedik tutunma olmadi sol tupte sivi birikimi oldugu icin laparaskopi olmk zorunda kaldim oncesinde bende cok fazla adet oluyodum 2gun agridan öluyodm drum cikolata kistlerimnde oldugunu buyuzdn agrilarim oldugunu soledi ne zaman laparaskopiyi oldum sonrasinda bir rahatladim cok sukur bin sukur 10gun adet kanamsi oluyodm krsmiyordu simdi ise 5.gune bitiyo miyomunda hamile kalmaya engel degil dedi ileride gebelik olustugunda dogumda alirim dedi kizkardesim bekardi ve aferdersin vajinadan sarkmisti disari dogru sapli oldugu icin mecbur olmak zorunda kaldi opersyonu yapan dr kapali ameliyatla kizlik zarina zarar vermeden cikardi cok sukur kurtuldu hic canini skma eger gebelik varsa dogumla birlikte dr alir ve kurtulursn canimm uzulme herkeste var ciddenCok gecmis olsun canim...hamilemiydiniz peki miyom oldugunda...laparoskopi nasil gecti kurtuldunuz insallah...benim ki de sonuclansa bitse sancilar...evet kadinlarda olusuyor her sey kadinlrda
- 13 Mart 2019
- 985
- 367
- 103
Hay Allahim insan neler yasiyor goruyor.kardesinede cok gecmis olsun canim cesit cesit miyomlar oluyor hakikaten...36×26×37 mm bendeki.samsun tip fakultesinde doktor acik ameliyatta iyim dedi.kapali ameliyati pek tavsiye etmedi.ama kendimi kestirmekte istemiyrm dogrusu.siz cok sukur kurtulmussunuz.insallah bebisinizde olur canim..hamile olmadim bunlardan kurtulup insallah saglicakla hamile kalirim.rabbim yardimcimiz olsun
- 27 Temmuz 2015
- 723
- 440
- 103
Amin ins cok trsekkur edrim acik ameliyati tavsiye etmiyorum eger imkanin varsa ankarada cok iyi hocalar var birde onlarin gorusunu al en son ameliyata karar ver olmzmi kayseride kardesimin drunuda cok tavsiye edrim alaninda tek gecerimmHay Allahim insan neler yasiyor goruyor.kardesinede cok gecmis olsun canim cesit cesit miyomlar oluyor hakikaten...36×26×37 mm bendeki.samsun tip fakultesinde doktor acik ameliyatta iyim dedi.kapali ameliyati pek tavsiye etmedi.ama kendimi kestirmekte istemiyrm dogrusu.siz cok sukur kurtulmussunuz.insallah bebisinizde olur canim..hamile olmadim bunlardan kurtulup insallah saglicakla hamile kalirim.rabbim yardimcimiz olsun
- 27 Temmuz 2015
- 723
- 440
- 103
Ankarada koru hastanesinde oldm laparaskopiyiYakin zamanda ankaraya gelme durumumuz vardi kaldi...ankarada nerde oldunuz canim..ben samsundayim