• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Şubatta nişanım var sözlüm fazLa açık istemiyor model buLamıyorum yardım..

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

Hayat87

♥αşĸıм,oğlυм ve &
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2008
1.433
11
116
37
Kocaeli
Kızlar merhaba 8 Şubatta nişanım oLucak ama hala nişanlık için doğru düzgün bir model bulamadım sözlüm fazla açık olmasını istemiyor modellerin çoğuda açık..Fikir verebilirmisiniz veya resim varsa ekleyebilirmisiniz şimdiden teşekkürler hepinize a.s.

canim benim, benim nisan evde oldu ben söyle yaptim
elbisem boyundan baglamaliydi bide tülden salli vardi evde salla urasmak zor olur diye
salldan bolero diktirttim. Boleroyu özellikle cok büyük diktirmedim ki elbisenin modeli kaybolmasin diye. Sonucta öyle de oldu bolero elbisenin ögnüne gecmedi yani dikkat bille cekmedi örtmesi gereken yeri örtü okadar minicik bir boleroyu. Tavsiye edebilirim ben cok rahat ettim canim ve güzel oldu!

Teşekkür ederim kızlar benim nişanım salonda olucak o yüzden kabarık birşey istiyorum dostcity a.s.

Bunlara bi bak istersen
c2f92f1042eb984f2fda-05-377.jpg

753ba205856d4f7318e1-adsz45uc-1.png

c3f87e4153f6471746da-10uy0.jpg

2efdb1db7387882be66b-3383xw.jpg

aman canım bak benım esımde cok kıskanc bana dıyordıkı dugun de acık olmasın gelınlıgın kımse sana bakmasın ole orana burana ayyyyyyyyyy ısın komıgı benım gelınlık provada hıc acık gelmedı gozumuze dugunde oyna oyna yerınde kaydı asagıya dogru straptez seklıydı tek askı bır acıktı memelerım gozukuyordu :) erdem dedım ya herkes bana bakıyo dıyom salllaaaaaaaaaaaa gıtsın bosverrrrrrrr demesın mı neden ole dedı dıye soracak olursanız ayıptır solemesı gelınlıkle guzel oldum oda bunun farkındaydı o yuzden ses cıkartmadı :) mesala dun bır gomlek gıydım gogus catalım gozukuo allahım mısafırlıkte habıre kas goz yapıodu

yanı kısacası yakısanı al sozlun sana yakıstıgını gorunce acıklık fılan dert etmez emın ollllllllll

canım acık bile olsa bir bolero veya şalllll secim senin azcık kapatabilirsin göze dokunmaz nişanlınında gönlü olur
sen kendi istedigin bişi giy sana yakışsında önemli olan bu acık yerlerinide azcık kaparsın bir şekilde
Allah tamamına erdirsin cnm mutluluklar

nasil akil veriyorsunuz bayanlar hayret, kizin sozlusu istemiyormus acik, ne demek yani yakismasi. kadin ona her yakisani giydigi icin zaten sokaklar abaza dolu. boyle akillari akilsizlara verin, biz yutmayiz, dimi kislar:D

nasil akil veriyorsunuz bayanlar hayret, kizin sozlusu istemiyormus acik, ne demek yani yakismasi. kadin ona her yakisani giydigi icin zaten sokaklar abaza dolu. boyle akillari akilsizlara verin, biz yutmayiz, dimi kislar:D

sen o zaman en ıyısı verde onu yapsın o zaman şakkıdı

Back