• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubatı kaçırdık Mart bize müjdeyi getirsin ;)

embytn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2017
847
543
53
bu ay o kadar umutlu devam ettik ki, gün aşırı ilişki yumurtlama günleri hemen yataktan kalkmayıp bekleme folik asit takviyesi... hadi bakalım kaldığımız yerden Mart ayında çalışmalara devam ❤️

İnşallah bu ay isteyenlere bebiş haberlerinin geldiği ay olur

Canim iliski oncesi gittim ilk iliskiyi olduk bir yarim saat yattim sonra ikinci oldu sonrada 10 dk dayanabildim ins tutmustur

Evet kizlar bende araniza katilmak istiyorm bat 28 subat kan testim bugn yptirdim negatif dogal olarak mart ayina umutlar kaldi denenmemizin 8.ayi 8mart dogum gunum insallah en guzel dogum gunu hediyemi o ayda alirim rabbim yardimcimiz olsun dualarimiz kabul olsn

Evet kizlar bende araniza katilmak istiyorm bat 28 subat kan testim bugn yptirdim negatif dogal olarak mart ayina umutlar kaldi denenmemizin 8.ayi 8mart dogum gunum insallah en guzel dogum gunu hediyemi o ayda alirim rabbim yardimcimiz olsun dualarimiz kabul olsn
Aramiza hosgeldin

Canım bu günü ve yarını iyi değerlendir bizim aynı saYilir seninle birlikte beklicegiz yani ne zamandır istiyorsun sen
Ole yapyrm cnm esimle iyi degerlendryrm bu zamanlar sık sık oluyorum 7 aydr cnm deniyoruz :) sen

Inşallah olur canım. Benim ne doğum günü ne evlilik yıl dönümü nede 14 şubat hepsine bebeğimin olacaginin müjdesini vermek için gireceğimi eşime dünyanın en guzel hediyesini verebileceğimi düşündüm malesef olmadı.insallah gönlünden geçen şeyleri sen yasarsin

Inşallah olur canım. Benim ne doğum günü ne evlilik yıl dönümü nede 14 şubat hepsine bebeğimin olacaginin müjdesini vermek için gireceğimi eşime dünyanın en guzel hediyesini verebileceğimi düşündüm malesef olmadı.insallah gönlünden geçen şeyleri sen yasarsin
aminnnn hepimizde yasayalim kuzum allahim bizi buyuk acilarla sinamaasn hayirli bebeler versin o evlat kokusunu tatmayi cok istiyorum yas oldu 27 esim 32 yasimiz gecmeden ve daha fazla tukenmeden cocuguma yetebilen anne olmak istiyorummm rabbim tez vakitte hepimize bebis versin

Back