Şubat transferleri buraya gelin beraber bekleyelim

Benim doktorum new life ın dil altı b12 plus ını kullandırıyor gün aşırı 1 tane siz ne kullanıyorsunuz moonlovers moonlovers mommm mommm
New life bana da verdi ben ilave kendime vinalac vitamin aldim daha oncede arastirmistim hamilelikte cok oneriyormus ,birde omega royal aldim balik hapi doktor arkadasim onerdi.

Kızlar bide benim hiç belirtim kalmadı ya belim de ağrımıyor artık göğüs hassasiyeti de geçti
Bel agrisina iyi demiyorlar olmamasi iyi cnm ,benim belirtiler 5+2 de basladi oncesinde birsey yoktu karin agrisi disinda ama herkesin bunyesi farkli belirtileri de farkli olur

Kızlar iyi akşamlar. Değerlerim dengesiz çıkınca eşim aynı 2 gün önceki hastanede tekrar yaptıralım diye ısrar etti. Onun üzerine iş çıkışı ben de hastaneye gidip tekrar kan verdim. Durum şöyle olmuş oldu
11. Gün 21.05 değer (saat: 15.20 ) a hastanesi
13.gün 25 değer (saat : 09.00) tüp bebek merkezi
13.gün 37.01 değer (saat : 18.30 ) a hastanesi
Sonuç olarak ben şimdi ne düşüncem 🤔
Hala dengesizlik var değerlerde gibi dimi.

Benim doktorum new life ın dil altı b12 plus ını kullandırıyor gün aşırı 1 tane siz ne kullanıyorsunuz moonlovers moonlovers mommm mommm
Canım ben imom kullanıyordum ama hiç biryerde yok İzmirde de yok şimdi ki doktorum zencefilli mide bulantısına iyi geliyor dedi Mom Vital kullanıyorum

Kızlar iyi akşamlar. Değerlerim dengesiz çıkınca eşim aynı 2 gün önceki hastanede tekrar yaptıralım diye ısrar etti. Onun üzerine iş çıkışı ben de hastaneye gidip tekrar kan verdim. Durum şöyle olmuş oldu
Valla canim aynı hastane olunca bk fark kapanmaya başlamış. Özellikle aynı saatte ver bir dahakine bk gor bnce yükselick senin ki öyle duruyor şimdilik. Düşmüyor en azından

Yok ben günde 1 tane vuruluyorum zaten ama büyük ucla çek küçük ucla vur hc acımaz çok rahat
Vururken acımadı da şuan eğilirken falan acıyo ya, morarmadı ama. Normal mi? Gerçi bugün bilmediği için arkadaş 3 ayrı kez iğne yaptı 🙊 kara bahtım kör talihim bana asla rahat iğne olmak yok😂

Valla canim aynı hastane olunca bk fark kapanmaya başlamış. Özellikle aynı saatte ver bir dahakine bk gor bnce yükselick senin ki öyle duruyor şimdilik. Düşmüyor en azından
Yani söyle ki doktorum %60 artış olmalı demişti, ama ilk zamanlar yavaş olabiliyor da. Bence de umut var hala, tam 48 saat sonra tekrarla kuzum. Ama saat Tam denk gelsin ki daha emin olalım 🌸🌸

GonulSenligim GonulSenligim sana yazacaktım yanlış yerden alınytıladım sanırım
Evet kızlar ben de öyle düşündüm aynı yerde öarşamba günü aynı saatte vericem bu sefer. Bakalım o ne olacak. En azında ilaçlarımı bırakmayı düşünmüştüm bu akşam ama devam etmeye karar verdim böyle olunca 👀
Rabbim neylerse güzel eyler artık gelen başüstüne olumlusu da olumsuzu da 🤲

Evet hapı var canım ben onu kullanıyorum aynı zamanda vajinal de alınıyor yuvarlak küçük bsy.
[/QUOTE]

İğnede kullanıyormusun?

Kızlar ben durumu unutup dolabın üstündeki çantaya uzandım . Kasığım acıdı hafif sonra hatırladım ki bebek var . Bi seferlik bişey olmaz dimi 😔

Bana normal gibi geldi ama hemen hemen ikiye katlamış

Yüzde 60 yeterli deniyor yani 48 saat sonra senin 33 olması yeterli. Birde başlarda yavaş artabiliyor.

Haklisin canim bende oyle dusundum sonkez giderim. Evet bahceci umut cem celik doktorum
Yaa canım ben de gitmiştim onunla görüşmeye.. nasip değilmiş olmadı ama başarılı bir hekim instagramdan takip ediyorum, gerçekten başarı oranı çok yüksek.. yalnız bir şeyi çok merak ediyorum, genellikle anne adaylarına müjdeli haberi o veriyor.. kadınlar da aşırı sevinip ağlıyorlar ve hikayelerde paylaşılıyor.. normalde merkezde önceden test yapılmıyor mu sonuçları ilk Cem Çelik de mi duyuyorlar merak ettim ,, , yani kadınların pozitifi alıp bu kadar şaşırmalarına şaşırıyorum.. mesela biz beşinci günden beri idrar testi yapıyoruz nasıl sabrediyorlar..sen de mi öyle öğrendin..

Bana normal gibi geldi ama hemen hemen ikiye katlamış
Yüzde 60 yeterli deniyor yani 48 saat sonra senin 33 olması yeterli. Birde başlarda yavaş artabiliyor.
Hesapladım %57 artış kızlar bir de 52 saat sonrası bu artış o yüzden az geldi bana ama inşallah dediğiniz gibidir sonradan depar atar inşallah 🙏🙏 çarşamba günü yaptırdığımda onu da paylaşırım 👍

Back
X