• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

Kızlar merhaba.. Öncelikle hepinize bol şans diliyorum. Stressiz ve sakin transfer sonrası güzel haberleri alırsınız inş.

tüp bebek transferimden elimde bazı ilaçlar kaldı ve ben bunu durumu iyi olmayan arkadaşlarımızdan birine göndermek istiyorum. İlaçlarımın adı Climera bant ve Crinone jel. İsteyen arkadaşlar bana özelden yazarlarsa sevinirim. Öncelikle bu ilaçları SGK dan temin etmeyen arkadaşlarımıza göndermek istiyorum. Hepinize kolaylıklar diliyorum.

1. MNG2010--------TRANSFERİ YAPILDI---------DUALARIMIZ SENİNLE

2. fdmaydn---------TRANSFERİ YAPILDI---------

3. melek181 -------az kaldı:)başlayacak:)-------

4. mehlikaerva -------TEDAVİSİ BAŞLADI---------

5. destina38--------az kaldı:)başlayacak:)-------

.
.
.

25.selinakarca / 31 Yaş / erkek faktörü (sperm sayı ve hız problemi) /acıbadem maslak istanbul / 1. deneme / gonal F ve cetrotide uygulama aşamasında

ben benimkini yazdım ama olur mu böyle :) herkes eklese :)

Kızlar merhaba.. Öncelikle hepinize bol şans diliyorum. Stressiz ve sakin transfer sonrası güzel haberleri alırsınız inş.

tüp bebek transferimden elimde bazı ilaçlar kaldı ve ben bunu durumu iyi olmayan arkadaşlarımızdan birine göndermek istiyorum. İlaçlarımın adı Climera bant ve Crinone jel. İsteyen arkadaşlar bana özelden yazarlarsa sevinirim. Öncelikle bu ilaçları SGK dan temin etmeyen arkadaşlarımıza göndermek istiyorum. Hepinize kolaylıklar diliyorum.

Ayyy maşallah ne guzel Allah gönlüne göre versin bebisini sag salim kucağına almayı nasip etsin tedavi sürecini anlatirmisin kac yasindasin ilk denemenmiydi kac yıllık evlisin

hatunlaaaarrrr!
Hepınızı bu topıgın sahıbını protesto etmeye davet edıyoruumm :) bebelerını gordu unuttu bızıııı. . . . .hıhhh :-p
benmi la yazık bana beee bir hapşuruyorum rahmim dışına çıkıyor sanki bebeklerimle hayatta kalma savaşı veriyorum bogazlarım yara su bile içemiyorum bide öksürük hapşuruk :(((

benmi la yazık bana beee bir hapşuruyorum rahmim dışına çıkıyor sanki bebeklerimle hayatta kalma savaşı veriyorum bogazlarım yara su bile içemiyorum bide öksürük hapşuruk :(((

Allah sifa versin canım gecen arkadasın annesinden aldığım grip için kür tarifini yaziym uygulamak istersen Bir tutam ıhlamur , 2 Çubuk tarcin , 3, 4 karanfil ,zencefil , kusburnu , elma ve portakalı kabuguyla dörde bol tencereye koy 15 20 dk kaynat ılık ılık iç

Allah sifa versin canım gecen arkadasın annesinden aldığım grip için kür tarifini yaziym uygulamak istersen Bir tutam ıhlamur , 2 Çubuk tarcin , 3, 4 karanfil ,zencefil , kusburnu , elma ve portakalı kabuguyla dörde bol tencereye koy 15 20 dk kaynat ılık ılık iç
ay saol canım bir arastırayım sakıncası yoksa yapayım

saka yaptım tatlımmm benımmm. . . . Kestane balı oksuruge de cok ıyı gelıyo , alıp yıyebılsen keske. . .:( cok ıyı gelıyo oksuruge. . . Ikı gunde kesıyo. . .

üzerıme bı agırlık coktu. . . Gonal f ı kestı doktorum, vajınal tablet mı boyle yaptı benı acaba yaaa. . . Cok halsızzımm bıtkınımm zor yazıyorummm :( aaaf aff

arkadaşlar boğazım ağrıyor kuruyor acayip bişey 3 gündür öyle acaba kullanılan ilaçlardanmı yoksa gripmi olcam bilmiyorum sizdede varmı öyle bişey birde sık idrara çıkıyorum eskiden aklıma bile gelmezdi

arkadaşlar boğazım ağrıyor kuruyor acayip bişey 3 gündür öyle acaba kullanılan ilaçlardanmı yoksa gripmi olcam bilmiyorum sizdede varmı öyle bişey birde sık idrara çıkıyorum eskiden aklıma bile gelmezdi
sakın grip olma yumurta toplamadan sonra antibiyotik kullanabiliyorsun hemen antibiyotik başla yada acilde serum taktır ben geberiyom gripten rezil oldum

Kizlar bende basliyorum yani basladim gibi,1kez trde tup bebek yaptirdim.2kezde yumurtalarim toplandi ve bos cikdi.ve nedendir bilinmez birkezde hic hamile kalmadan sezeryan ameliyati oldum 6 ay once..Suanda testlerim yapildi.2gun once randevum vardi.dr yumurtlaman iyi dedi endometriose oldugu halde guzel yumurtlaman dedi.gen testi yapildi sonuclarini bekliyorus.adet oldum pazartesi kan vercem ve ilaclara baslicam sanirim insalah hepimiz hakkinda hayirlisi olur:43:

Kizlar bende basliyorum yani basladim gibi,1kez trde tup bebek yaptirdim.2kezde yumurtalarim toplandi ve bos cikdi.ve nedendir bilinmez birkezde hic hamile kalmadan sezeryan ameliyati oldum 6 ay once..Suanda testlerim yapildi.2gun once randevum vardi.dr yumurtlaman iyi dedi endometriose oldugu halde guzel yumurtlaman dedi.gen testi yapildi sonuclarini bekliyorus.adet oldum pazartesi kan vercem ve ilaclara baslicam sanirim insalah hepimiz hakkinda hayirlisi olur:43:

sende sorun neydiki yumurtalar boş çıktı ayrıca hamile kalmaan nasıl sezeryan oldun doktorlarda problem olmasın kız

Back
X