• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ta tüp bebek:)

HAYIRLI BEBEKLER NASİP ETSİN RABBİM

1. MNG2010--------TRANSFERİ YAPILDI---------:emir_bebek:DUALARIMIZ SENİNLE

2. fdmaydn---------TRANSFERİ YAPILDI---------:emir_bebek:

3. melek181 -------az kaldı:)başlayacak:)-------:emir_bebek:

4. mehlikaerva -------TEDAVİSİ BAŞLADI--------:emir_bebek:-

5. destina38--------az kaldı:)başlayacak:)-------:emir_bebek:

6. seybil -----------az kaldı:)başlayacak:)-------:emir_bebek:

7. gokcebuket ------az kaldı:)başlayacak:)-------:emir_bebek:

8. narinecem--------TRANSFERİ YAPILDI :)------:emir_bebek::nazar:hamileeeeeeeeee:nazar:

9. sm34 -----------az kaldı:)başlayacak:)--------:emir_bebek:

10._cirkin_ ---------az kaldı:)başlayacak:)--------:emir_bebek:

11.umutluyum_ben-----TEDAVİSİ BAŞLADI:)------:emir_bebek:

12.tubaaa82----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)--------:emir_bebek:

13.mutlu3838---------TRANSFERİ YAPILDI--------:emir_bebek:birdahaki sefere inşallah

14.gzde87------------TRANSFERİ YAPILDI--------:emir_bebek:bir dahaki sefere inşallah

15.gubi08----------az kaldı:)başlayacak:)--------:emir_bebek:

16.ayseözlem------az kaldı:)başlayacak:)--------:emir_bebek:

17.sveh-----------az kaldı:)başlayacak:)----------:emir_bebek:

18.dicleem----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------:emir_bebek:

19.aslandefne------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

20.derin35----------TRANSFERİ YAPILDI-----------:emir_bebek:DUALARIMIZ SENİNLE

21.umut81----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

22.umut81----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

23.mucize06--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

24.nevermindd-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

25.selinakarca-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

26.berru_bugra------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

27.YUMAKY--------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

28.mlklr -----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

29.melek_1984-----TEDAVİSİ BAŞLADI:)----------:emir_bebek:

30.Dody-----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

31.bartek---------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

32.yeneresin-------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:

33.alfabe-----------TEDAVİSİ BAŞLADI:)-----------:emir_bebek:
[/B]

Son düzenleme:
ortalama iğne 10 ile 14 gün arası değişiyoren son çatlatma iğnesi vburuluyorsun çatlatma iğnesinden 36 saat sonra anesteziyle yumurta toplama işlemi yapılıyor transfer anesteziyle olmuyor aynı aşılama gibi rahip açılıyor ve embriyolar yollanıyor ben bugun 3 cü ğün traNSferi olsum ama 2 ci gün bile transfer olanlar var tabiki 5 ci gün daha şansın yüksek diyorlar ama buda kesin değil doktorum bana 2 embriyo koydu ve ikiside birinci kalite 5 ci güne gider ama 3 yumurtan var riske atmamam lazımdı dedi eger yumurtan çoksa bende 1o yumurta toplandı ertesi gün 4 ü döllendi ve biri gitti biri ikinci kaliteydi sadece ikisi birinci kaliteydi o yüzden 3 gün transferim yapıldı eger 15 tane yumurtan olur 10 u döllenirse genelde 5 inci günü bekliyorlar

hayırlısı olsun canım tebrik ederim, alah iyi haberlerini duymayı nasip etsin

Çok komik olmuş işte bu, topiği erken açtığımız için çok dağıldı demişsiniz diğer topicte, 149 sayfa olmuş, yeni topic açmışsınız 162 sayfa.:52::52::52: Bu arada 2013 Şubat diye aratınca çıkmıyor bu topic.

Liste vardır sanırım, beni de listeye ekler misiniz? İlk tüp bebek denemem olacak. Ege Üniversitesi'nde. İyi oldu bulduğum sizi. Kaç kişi var listemizde? Kaç kişi başladı tedaviye?
Benim sağ yumurtalıkta kist vardı. Cyclo progynova verdi dr. 15 Şubatta bitecek ve ilk adetimle gidceğim dr a. 8 yıllık evliyim.

Hoş bulduk canım ins bizde muradımıza ereriz hayirlisiyla

oooooooo nihayet bitirebildim dün geceden beri yazdıklarınızı günaaydın gece kuşları....:1:
:1:yeni gelen arkadaşlarda hoşgeldi aramıza.....:53:
:16::16:ALFABE arkadaşım kist için hayıt suyunu öneriyolarmış sanırımbir dene istersen....

çantamı aldım kolumaaaaa, cıktım Angara yolunaaaa :)
gunaydın hatunlaaarrr :-p

günaydın mehlikaerva :37:alttan alttan bakma:18: öyle yaz bakalım:126: bugün gittinmi doktora:94:....
haaa bide sakın bir delilik yapıpta ankaradan kalkıp taaaaa zonguldaka :10:gideyim deme o kadar uğraşıyosun....:31:
bide hızlı trenle annenede gitme:10: kal bir gece ankarada merkezinde kalmana izin varsa merkezde kal kimi merkezler de kalmak için yer oluyo zaten o kadar uğraşacaksın riske :20::20:atma sakın....:40:

günaydın mehlikaerva :37:alttan alttan bakma:18: öyle yaz bakalım:126: bugün gittinmi doktora:94:....
haaa bide sakın bir delilik yapıpta ankaradan kalkıp taaaaa zonguldaka :10:gideyim deme o kadar uğraşıyosun....:31:
bide hızlı trenle annenede gitme:10: kal bir gece ankarada merkezinde kalmana izin varsa merkezde kal kimi merkezler de kalmak için yer oluyo zaten o kadar uğraşacaksın riske :20::20:atma sakın....:40:

cıktım dohdorumdaaaann :) 10 yumoşum varmış hal i hazırda. . . Cumartesı de opu olcakkk ınsaallaaah :) dua buyruuunnnn. .

tamam bebısııımmmm :) soz dınlıycemmmm. . Hele o buyuk gun gelsınnn bakarız caresıne :)

cıktım dohdorumdaaaann :) 10 yumoşum varmış hal i hazırda. . . Cumartesı de opu olcakkk ınsaallaaah :) dua buyruuunnnn. .

tamam bebısııımmmm :) soz dınlıycemmmm. . Hele o buyuk gun gelsınnn bakarız caresıne :)

oyyyyyy maaşallah sana......:nazar::nazar:
fatoştan sonrada senin hamile haberini alırız inş.....:49:
:49:söz dinle tabi ablan sayılırım bak ben senin.....:1::1:

canım ya bu girmeyi düşündüğm sınav her yıl açılıyomu...
çünkü çook az bir zaman kalmış....bide tam mart ayında istanbula gidersem tedavi için biraz kararsız:26::26: kaldım ya.....

canım ya bu girmeyi düşündüğm sınav her yıl açılıyomu...
çünkü çook az bir zaman kalmış....bide tam mart ayında istanbula gidersem tedavi için biraz kararsız:26::26: kaldım ya.....

normalde 2yılda bır acılıyodu 2yıldır her yıl oluyo. . .bılmıyorumkı. . . Ama bence gır bı dene sansını. . . .en azından tecrube edınmıs olursun ona gore hazırlanırsın. . .sen bılırsın tabıkı

normalde 2yılda bır acılıyodu 2yıldır her yıl oluyo. . .bılmıyorumkı. . . Ama bence gır bı dene sansını. . . .en azından tecrube edınmıs olursun ona gore hazırlanırsın. . .sen bılırsın tabıkı

tamam canım ben kaç yıldan beri niye duymadım ki aslıında bunu kardeşimde biliyomuş demedi abla sende gir diye....netten baktım da din ağırlıklı olanlar çook zor değil zaten....sağol canım.....

hayırlısı olsun canım tebrik ederim, alah iyi haberlerini duymayı nasip etsin
amin canım 2 minişimim benimledir inşallah

çantamı aldım kolumaaaaa, cıktım Angara yolunaaaa :)
gunaydın hatunlaaarrr :-p
o dallas yoluna değilmiydi ama farketmez senin iş dallası geçti git gel:))ahahahhahahahhaha

allah yardımcın olsun canım benim hepsi olgun saglıklı çıksın inşallah

oyyyyyy maaşallah sana......:nazar::nazar:
fatoştan sonrada senin hamile haberini alırız inş.....:49:
:49:söz dinle tabi ablan sayılırım bak ben senin.....:1::1:
ay meleğimmm canımbenm fatoş hamile çıksın demişinya ne mutlu oldum inşallah canım benim şuan iki tane bebegim benimle ben bunun mutlulugunu bile yaşayamadım bogazım okadar kötüki su bile içemiyorum minişlerimi besleyemiyorum dün bir dilim ananas yedim aglaya aglaya yanıyor bogazım su bile içemiyorum yok böyle bir acı ben 29 yaşıma girdim bu yaşıma kadar çektiğim en acı şey şuanki bogaz agrım 5 gün oldu birazcık bile iyileşme yok b..kkk sür deseler sürecem:)))dünden beri kantoron yagı içiyorum :)))hiç hayrı olmadı ama yag içtiğimden karnım gurul gurul kabız değilim:)))

günaaydın fatoş hanım bebişinle geçirdiğin ilk gecen nasıldı......maaşşallah size....:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

amin canım 2 minişimim benimledir inşallah

o dallas yoluna değilmiydi ama farketmez senin iş dallası geçti git gel:))ahahahhahahahhaha

allah yardımcın olsun canım benim hepsi olgun saglıklı çıksın inşallah

ay meleğimmm canımbenm fatoş hamile çıksın demişinya ne mutlu oldum inşallah canım benim şuan iki tane bebegim benimle ben bunun mutlulugunu bile yaşayamadım bogazım okadar kötüki su bile içemiyorum minişlerimi besleyemiyorum dün bir dilim ananas yedim aglaya aglaya yanıyor bogazım su bile içemiyorum yok böyle bir acı ben 29 yaşıma girdim bu yaşıma kadar çektiğim en acı şey şuanki bogaz agrım 5 gün oldu birazcık bile iyileşme yok b..kkk sür deseler sürecem:)))dünden beri kantoron yagı içiyorum :)))hiç hayrı olmadı ama yag içtiğimden karnım gurul gurul kabız değilim:)))
zaten dikkat et kabız olma bide biraz eşine de naz yapmayıda unutma he bak ben ikizlerimizi taşıyorum falan diye.....
ayıptır söylemesi ben hep nazlanıyodum:1::1: o bahane ile her işi yapıyodu tabi :9:

:9:
bide bana ilk ikisinde 3 tane koymuşlardı diyoduk şimdi bunlar 3 taneden kendileri bölünürde 4 :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:tane olursa falandiye
ooooooo :52::52::52::52::52::52:ammma atmışım bende he.........:53::53:

zaten dikkat et kabız olma bide biraz eşine de naz yapmayıda unutma he bak ben ikizlerimizi taşıyorum falan diye.....
ayıptır söylemesi ben hep nazlanıyodum:1::1: o bahane ile her işi yapıyodu tabi :9:

:9:
bide bana ilk ikisinde 3 tane koymuşlardı diyoduk şimdi bunlar 3 taneden kendileri bölünürde 4 :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:tane olursa falandiye
ooooooo :52::52::52::52::52::52:ammma atmışım bende he.........:53::53:
nnerde meleğim ben yatak döşek yatıyorum nerden yapacan nazı cilveyi sesimide duydun bitik haldeyim ama bebekler için çekiyorum bukadar acıyı yoksa direk uyuşturucu spreylerle gezerdim bir çaresine bakardım ama onlar için burunuma viks bogazıma kantoron yagı:))başka bişe yaptıgım yok

veeeeeeeeeeeeeee ben transferden sonra hiç sigara içmedim:)bunca yıldır sigara içerim ilk defa bu kadar zaman sigara içmeden durdum

nnerde meleğim ben yatak döşek yatıyorum nerden yapacan nazı cilveyi sesimide duydun bitik haldeyim ama bebekler için çekiyorum bukadar acıyı yoksa direk uyuşturucu spreylerle gezerdim bir çaresine bakardım ama onlar için burunuma viks bogazıma kantoron yagı:))başka bişe yaptıgım yok

veeeeeeeeeeeeeee ben transferden sonra hiç sigara içmedim:)bunca yıldır sigara içerim ilk defa bu kadar zaman sigara içmeden durdum

hadi bakalım aferin:39: bak bu bahane ile sigarayıda:ssz::ssz: bırakırsın inş....
bak iyisin benden bir aferin:31: aldın....:9:
bu arada ben yine bugün yokum çoook geziyom:10: valla ben bu aralar ama olsun inş bi bebişim:emir_bebek: olursa evde oturcam nasıl olsa hep....:1::1:

hadi bakalım aferin:39: bak bu bahane ile sigarayıda:ssz::ssz: bırakırsın inş....
bak iyisin benden bir aferin:31: aldın....:9:
bu arada ben yine bugün yokum çoook geziyom:10: valla ben bu aralar ama olsun inş bi bebişim:emir_bebek: olursa evde oturcam nasıl olsa hep....:1::1:
bir dur kıçının üstünde gez gez sen habire valla ben olsam okadar kapı gezsem gün felan bir bukadar daha olurum pasta yemekten:)sende tık yok zarzayıfsın maşallahhhhh inşallah ikizlerin olurda komşu yüzü göremezsin evde bebek bakarsın:)))

amiiiiiin canım inş ikizlerim olur....gerçi tek olsada kabulümüz.....inş senin bebişlerinde:49::emir_bebek::emir_bebek: ikiside tutar....kız valla nmg2010 ikiz olacak gibi geliyo bana.....
neyse hadi ben kaçtım:10::10:.....öptümmmmm hepinizi........:54::54:

amiiiiiin canım inş ikizlerim olur....gerçi tek olsada kabulümüz.....inş senin bebişlerinde:49::emir_bebek::emir_bebek: ikiside tutar....kız valla nmg2010 ikiz olacak gibi geliyo bana.....
neyse hadi ben kaçtım:10::10:.....öptümmmmm hepinizi........:54::54:
banada öle geliyor nihalin iki kızı olsun:)ahahhahahahah

Transferin hayırlı olsun canım Allah kalbindekini versin ins çok gecmis olsun listeye beni eklemissiniz teşekkür ederim sigarayı transferden önce günlük kac tane iciyordun benim bugün 3 . İgnem günde 2 den fazla içmiyorum ama ağzımın ici çok kötü sürekli icmek istiyorum kendimi zor tutuyorum

Back
X