Şubat bebişlerimizin kilo-boylarını takip edelim

Benim oglumda 2gün sonra 4 aylik oluyor boy 66 kilo 7000gr. anne sütüne 6 ayliga kadar devam dedi doktorumuz.

bende biraz önce doktordan geldim 4 ay aşılarımızı olduk tartımız 6 900 sadece anne sütü boy 63.2 baş:42.6
benimde çok şükür sütüm yetiyor iyi kilo alımı dedi doktor ama meyve suyuna başladık biz meyve suyu ve püreleri ilerde zorluk çekmemesi için alıştırmaymış bunlar artık azar azar veriyorum bende doktorumun bana verdigi listeye göre 4cü ay ek gıda listesiymiş....:)

Son düzenleme:
bizimde 4 aylık olmamıza 1 hafta var 7.100 geldik boy 62 cm
serapçım bize verme dedi meyve suyu falan

valla canım benim doktordan doktora değişiyo sanırım benimde anne sütü gayet yeterli ama altıncı ayda çok zorluk çekiyolarmış alışmaya o yüzden ufak ufak başla dedi hatta sagolsun liste yapmış saat saat yazmış listeye yapılışını verilişini yoğurt nasıl yapılır sebze çorbası nasıl yapılır hangi sebzeler meyveler uygun çizelge yapmış ben başlıyorum canım artık bide çok sıcak su yerine meyve suyu içsin...:))))

canım doktorunun verdiği ek gıda listesini bizimle paylaşırmısın?bizim doktor hiç öyle bişi vermedi.ne güzel sizinki düşünmüş.hatta tarayıcın varsa listeyi taratsan bizlerle paylaşsan harika olur :lepi:

kizlar benim oglusum bir hafta önce tartildigimizda 6780 gr di doktorum iyi dedi kilosuna 5. ayda az az kasik mamasi verin dedi
ebemse birazdaha fazla olabilirdi mama al veremzirdikten sonra dedii
sütüm var benim napicagimi kime inancagimi sasirdim yaaaaaa

valla arkadaşlar benim naçizane fikrim eğer benim sütüm yeterli olsaydı bebeği doyuracak kadar çoksa sütünüzz 6 aya kadar hiç birşey vermeyin.yani ben olsam öle yapardım 6 ay hiçbişi vermezdim.tabi sizin biliceniz şey.

:1shok::1shok: 4 aylık 8800 müüüü:uhm:

bu kadar fazla kiloyu neden aldırdın? mamayla mı besliyorsun? bebeğe yazık yaaa, ileride hareket edemez dikkat et bence...

Yok cnm sadece anne sütü veriyorum..

Şimdiye kadar anne sütü hariç sadece 2 kiraz yedi: )

Yok cnm sadece anne sütü veriyorum..

Şimdiye kadar anne sütü hariç sadece 2 kiraz yedi: )

nası yedi kirazı ya :1shok: benim oğlan da dün benim ketçaplı patateslere elini daldırıp ağzına götürdü. tadını sevdi sanırım ben su bile vermezken oğlanın ettiğine bakın. korktum baya cokacimcoook

sibelcim canım bizim bilgileri güncellermisin? 5 aylık :7400 kg 65,5 cm. anne sütü+mama

bence kilo alımı iyiyse mamaya geçme anne sütünün yerini hiç birşey dolduramaz mama içeceğine anne sütünü daha fazla alsın.birçok arkadaşımızında yaptığı gibi meyve suyu falan verebilirsin

tüm bebişlere maşallah
benim oğluşuda dün doktora götürdüm 65 cm ve 8 kilo olmuş aşkım

Son düzenleme:
bizde bugun 4 .ayımızı bitrdik ve doktordan geldik şimdi kilo:7750 boy:64.5

kızlar biraz önce aşıdan geldik gamzem 24.02 doğumlu 6450 olmuş 61 cm 4 ay 4 günlük...
zayıf değil dimi? sadece anne sütü alıyor.

kızlar biraz önce aşıdan geldik gamzem 24.02 doğumlu 6450 olmuş 61 cm 4 ay 4 günlük...
zayıf değil dimi? sadece anne sütü alıyor.

canım cocugunun dıogum kılosu önemlı.benımkısı 2700 gr dogdu 4 bucuk aylık suan 6300 gr..ayda 800-1000 gr alması normal..bırde gund e1-2 kez kakasını yapıyorsa sorun yok..hıc zayıf dıye düşünme...her bebek kendıne özgudur..saglıklı ıse dojktorun saglıklı dıyorsa motor gelişimi normalse takma kafana.kılolu bebek saglıklı bebek demek degılkılmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…