Şubat bebişlerimizin kilo-boylarını takip edelim

şengülcüm 2. ay boyu hatalı yazmışsın sanırım
ben ortalama bişey yazdım

yok sibelcim uzamadı benim oğlan hatta kısaldı 52,5 cıktı 2.ayda doktorda 53 yazdı ama hemşire bir arkadaşımla konuştum önceki ölçüm yanlıştır bebek kendini topladığı için uğraşmıyorlar o yüzden ölçümler yanlış cıkıyor dedi

doğum tarihimiz 22.02 2009 ve şu sıralar sadece dışarı cıktığımızda mama veriyorum genelde anne sütü

Merhaba sibelcim oğluşumuda eklermisin teyzesi :)
Adı:A.Kaan
Doğum: 3600kg Boy:49cm
1.ay: 4800kg Boy :54
2.ay: 6000 kg Boy:58.5
3.ay: 7100kg boy :63cm

yaa kızlar benim bebeğim sanırsam azcık obezz :) sevinsemmi yoksa kendi halime (bel ağrılarıma) üzlüsemmi bilemedim yahuu.

yaa kızlar benim bebeğim sanırsam azcık obezz :) sevinsemmi yoksa kendi halime (bel ağrılarıma) üzlüsemmi bilemedim yahuu.
daha ne istiosun ilahi millet sayfa sayfa yazıo delirio kilo alsın bebeği die bak bel ağrısında sana katılıyorum benimkide 8 kiloya yaklaştı bu ay deliriorum bide kolda sallaya sallaya uyuyo sabahtan akama zor ediorum akşam gelirgelmez eşimin eline utuşturuyorum resmen kollarım kopuokaydirigubbakcemile3

dün doktorumuzdaydık,yeni tartıldık.biz birazcıcık önde gidiyoruz sanırım.henüz 3.5 aylığız ama;
kilomuz 8 kilo 550 gram
boyumuz 69 cm.

ya siisn d ebaşınıza geliyor mu, benim kızımla aynı ayda doğmuş olan bebeklerin annelerine soruyorum bebeklerinin kilolarını ya aynı çıkıyor ya da benimkinden 500 -600 gr fazla söylüyorlar, kucaklıyorum, benim kızım daha ağır geliyor, neden öyle oluyorr?? diğer anneler de benim kızımı kucaklıyor haa bu ağırmış diyorlar...anlamadım bu işi...

bizide eklermisiniz listeye, anne sütü ile besleniyoruz, doğum kilomuz 4.240 gram, boyumuz 56 cm, 1. ay kilomuz 5600 gram 59 cm, 2. ay kilomuz 7.200 gram 63 cm, üçüncü ayı bilmiyorum, 3.5 aylık kilomuzu az önce yazdım

ya arkadaşlar siz bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz benim 8 kiloya yaklaştı ve hep kucakta sallanarak uyuyo tabi malum buda kol!:bbo: bana bi akııııllll:Saruboceq:

daha ne istiosun ilahi millet sayfa sayfa yazıo delirio kilo alsın bebeği die bak bel ağrısında sana katılıyorum benimkide 8 kiloya yaklaştı bu ay deliriorum bide kolda sallaya sallaya uyuyo sabahtan akama zor ediorum akşam gelirgelmez eşimin eline utuşturuyorum resmen kollarım kopuokaydirigubbakcemile3

bebeğimin kilosundan dah doğrusu en önemlisi sağlıklı oluşundan tabiki memnunum ama bu kilolar yüzünden benim belim kollarım fena oldu.bide benim oğlan kucakçı.hep kucakta olsun ve gezinsin istiyor. :KK43: yavrumlarımız sağlıklı olsunda yinede katlanırım herşeye. benim bebeğimin uyuması hiç belli olmuyor.bazen emerek uyur bazen kucakta gezinirken uyur,bazen pusetinde sallayarak uyur.sürekli uyuma şekli değişiyor.

ya siisn d ebaşınıza geliyor mu, benim kızımla aynı ayda doğmuş olan bebeklerin annelerine soruyorum bebeklerinin kilolarını ya aynı çıkıyor ya da benimkinden 500 -600 gr fazla söylüyorlar, kucaklıyorum, benim kızım daha ağır geliyor, neden öyle oluyorr?? diğer anneler de benim kızımı kucaklıyor haa bu ağırmış diyorlar...anlamadım bu işi...

sadece anne sütü ile besleniyorsa canım bebeğin o yüzden daha ağır geliyordur kucakta

dün doktorumuzdaydık,yeni tartıldık.biz birazcıcık önde gidiyoruz sanırım.henüz 3.5 aylığız ama;
kilomuz 8 kilo 550 gram
boyumuz 69 cm.

maşllah canım ya süper kilosu sütün yarıyo heralde ne yiyon ne içiyon bizede sölede bizimde sütümüz olsunkaydirigubbakcemile3

X