Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaa beni nie eklemediniz listeye :(( ağlarım ama bakk :dilcikar::dilcikar:
canım sen daha önce de yazmıştın zaten 10. sıradasın sadece düzenleme yaptım :teselli:
daha ne istiosun ilahi millet sayfa sayfa yazıo delirio kilo alsın bebeği die bak bel ağrısında sana katılıyorum benimkide 8 kiloya yaklaştı bu ay deliriorum bide kolda sallaya sallaya uyuyo sabahtan akama zor ediorum akşam gelirgelmez eşimin eline utuşturuyorum resmen kollarım kopuokaydirigubbakcemile3yaa kızlar benim bebeğim sanırsam azcık obezz :) sevinsemmi yoksa kendi halime (bel ağrılarıma) üzlüsemmi bilemedim yahuu.
ya arkadaşlar siz bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz benim 8 kiloya yaklaştı ve hep kucakta sallanarak uyuyo tabi malum buda kol!:bbo: bana bi akııııllll:Saruboceq:
daha ne istiosun ilahi millet sayfa sayfa yazıo delirio kilo alsın bebeği die bak bel ağrısında sana katılıyorum benimkide 8 kiloya yaklaştı bu ay deliriorum bide kolda sallaya sallaya uyuyo sabahtan akama zor ediorum akşam gelirgelmez eşimin eline utuşturuyorum resmen kollarım kopuokaydirigubbakcemile3
ya siisn d ebaşınıza geliyor mu, benim kızımla aynı ayda doğmuş olan bebeklerin annelerine soruyorum bebeklerinin kilolarını ya aynı çıkıyor ya da benimkinden 500 -600 gr fazla söylüyorlar, kucaklıyorum, benim kızım daha ağır geliyor, neden öyle oluyorr?? diğer anneler de benim kızımı kucaklıyor haa bu ağırmış diyorlar...anlamadım bu işi...
dün doktorumuzdaydık,yeni tartıldık.biz birazcıcık önde gidiyoruz sanırım.henüz 3.5 aylığız ama;
kilomuz 8 kilo 550 gram
boyumuz 69 cm.