Şubat bebişlerimizin kilo-boylarını takip edelim

teşekkürler canımmm
içim rahatladı valla geçen ay 100gr aldığını öğrendiğimde dünya yıkılmıştı sanki başıma şimdi ise çok şükür çok iyiyim..

inşallah canım ama sen sıkma canını bebişinin kilosu gayet iyi sadece devam ek gıdalara..
bizimde savaş halinde geçiyo mama saatlerimiz...
önce onlar valla yeterki sağlıklı olsunlar...

ya kızlar benim oğlum doğduğunda 4470gr idi. ilk 3 ay ayda 1200 alıyoırdu. ondan küçük doğan bebekler oğlumu koydu geçti.benim derdim bu.sütüm azalmadı ama eskisi kadar yaramıyor.

baya iri bir bebekmiş, normal doğurmadın dimikafamçokkarıştı

ilk üç ay hatta ilk 4 ay benimki de ayda 1 kilo alıyordu, yani herkesin bebeği ayda 1 kilo alıyordu ortalama, ama artık çok hareketliler şekerim, yediklerini harcıyorlar, ayrıca 6. aydan sonra anne sütü tek başına beslemediği için ek gıdaya geçiyoruz, ek gıda vereceksin, anne sütü artık sadece bebeğin bağışıklığını güçlendirmeye yarıyor, tek başına besleyemez, çerez gibi düşüneceksin anne sütünü bu satten sonra, ana mönü ek gıda, anladın mı tatlım..zemuszemus

bir de her bebeğin gelişimi farklı, 200 gr almış seninki ama almış sonuçta, ya almasaydıkafamçokkarıştı

çok mutluyum çokkkkk :dance:
kızım 7750gr 70cm olmuşşşş :lepi:
ek gıdalar işe yaradı yani..1 aydır kendimi paraladım çok şükür kızım kilo aldı :teytey:

altunhan hakkaten ek gıda işe yarıyor, preganta dediğim gibi az önce anne sütü ya da mama artık beslemeye yeterli değil, çerez onlar,

hayırlı olsun kilolarınız, güle güle kullansın gamze hanımopuyorumnanaktan

ya dip not, adını deyiversene be gülüm altunhan çok uzun, ya bir kod adı de de öyle hitap edelüümmmm:umursamaz:

ne güzel adın varmışş kız oh bee kısa kısa elif diycem bundan sonra

hayır canım. iri bebek diye sezeryanla doğum yaptım. ek gıdalara geçtik canım. 1 hafta oldu ama 2-3 kaşığı geçmiyo yediği. onu da ağzını açık bulunca Zorla tıkıyorum ağzına. kesinlikle açmıyor ağzını.

bugün salık ocağına uğradık, 7,5 aylık kızım

8190 olmuş

boyu 71 cm sibel sadece boyu ekle canım geçen ay ölçememişti

off en zayıf benim kzım ya 6 aylık bebek 6400 gr daha aynı gün doğanlar 7 kiloyu geçti (

canım uzulme benımkıde senınkınden farklı degıl. Erkek bebekler kız bebeklerden bıraz daha yuksek olması lazm bılıyorsun
benımkı de 6 aylık 6760

bizde bugün ege yi 6. ay kontrolüne götürdük hemde aşı oldu
kilo 8200 gr boy 70 cm dr gelişimi normal dedi

çok mutluyum çokkkkk :dance:
kızım 7750gr 70cm olmuşşşş :lepi:
ek gıdalar işe yaradı yani..1 aydır kendimi paraladım çok şükür kızım kilo aldı :teytey:

canım çok sevindim maşallah kzına
benim kızımda da 5. aydan bu yana kilo problemi var.4ile 5 arasında 350 gr almıştı bende çok üzülmüştüm anneannesi ile kampa sokmuştuk kızmı 5ile 6. ayda 6. ayın bitiminde 660 gr almıştı.7500 olmuştu.ama bu ay yine hüsran kabız lık ve diş problemimiz oldu.iki haftadır yediklerini çıkartıyor 1 hafta önece doktora götürdüm 150 gr vermiş yeniden ek besinlerle takviye etmeye çalıştık ama dişi çıktığı için iştahsız bir gün yiyorsa bir gün yemiyor.eve tartı aldım bu hafta sonu bu akşam tarttım 7440 olmuş 5 gün sonra 7. ayı bitecek. kızım yedinci ayın sonunda 6.ayın sonundaki kilosunda anca olacak yani bir ayda hiç kilo almamış oldu.sen nasıl kilo aldırdın kızına nedir formülü günlük beslenme cetvelini yazabilirmizin sana zahmet olmazsa( istersen bebişlerimiz bugün ne yedi topiğinde devam edelim istersen buradan...kaydirigubbakcemile5

farketmez canım.. ben öğlen ve gece yatmadan muhallebi ile başladım sonra içine cicibebe ve mama kattım..
sonra yavaş yavaş çorba meyve yoğurt şimdide kahvaltı..
yani hepiniz gibi..ama diş çıkarma sırasında kilo kaybı oluyomuş ayvayı yedik ne zaman çıkarıcaz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…