çok mutluyum çokkkkk :dance:
kızım 7750gr 70cm olmuşşşş :lepi:
ek gıdalar işe yaradı yani..1 aydır kendimi paraladım çok şükür kızım kilo aldı :teytey:
ya kızlar benim oğlum doğduğunda 4470gr idi. ilk 3 ay ayda 1200 alıyoırdu. ondan küçük doğan bebekler oğlumu koydu geçti.benim derdim bu.sütüm azalmadı ama eskisi kadar yaramıyor.
ek gıdalar işe yaradı yani..1 aydır kendimi paraladım çok şükür kızım kilo aldı :teytey:
baya iri bir bebekmiş, normal doğurmadın dimikafamçokkarıştı
ilk üç ay hatta ilk 4 ay benimki de ayda 1 kilo alıyordu, yani herkesin bebeği ayda 1 kilo alıyordu ortalama, ama artık çok hareketliler şekerim, yediklerini harcıyorlar, ayrıca 6. aydan sonra anne sütü tek başına beslemediği için ek gıdaya geçiyoruz, ek gıda vereceksin, anne sütü artık sadece bebeğin bağışıklığını güçlendirmeye yarıyor, tek başına besleyemez, çerez gibi düşüneceksin anne sütünü bu satten sonra, ana mönü ek gıda, anladın mı tatlım..zemuszemus
bir de her bebeğin gelişimi farklı, 200 gr almış seninki ama almış sonuçta, ya almasaydıkafamçokkarıştı
off en zayıf benim kzım ya 6 aylık bebek 6400 gr daha aynı gün doğanlar 7 kiloyu geçti(