Canım benden tafsiye sana üst üste 10 gün ilişkiye girMrb kızlar, ben de 24 şubatta kullanmaya başladım. 5 gün sürdü, 2 gün sonra da gel bakalım büyümüş mü yeterince demişti. Bugün gittim kontrole ve 21 mm bir yumurta oluşmuş. Çatlatma iğnesi verdi bugün. Yarın ve 3 gün ilişki olacak dedi. Bakalım sonuçlar nasıl olacak. İnşallah hayırlısıyla güzel haberler alırız
Kızlar bende bu ay klomen kullanıp çatlatma iğnesi vuruldum.21.günüm bugün 28 şyçubat adet tarihimdi normalde 2-3gün önceden sancım başlardı ama hiç sancım olmadı.
26da öğlen pembe lekem geldi daha sonra azar azar kahve lekelerim oldu.
27de çoğalmaya başladı
28 de azalmaya ve bitmelik olmaya başladı.
1 martda sadece öğlen 2 parmağım kadar oldu.
Akşamdan sabaha kadar olmadım hiç.
Çoğunluk yerleşme kanaması dedi.
Nerdeyse bende eminim kanda çıkmadı.Doktor gözetliyelim seni biraz dedi.
Yeni doğum yapan arkadaşıma sordum yerleşme kanamasıdır, ne testi yaparsan yap negatif öıkar dedi
Benim doktorum çatlatma iğnesinden sonra 10 gün boyunca her gün ilişkiye gir dedi.klomen kullanırkende ilişkiye girdim ben. Elinden geldiğince adet gününe yakına kadar ilişkiye gir derim.İnşallah öyledir canım. Ama yerleşme kanaması varken kanka çıkmamasını ilk kez duydum. İnşallah durumlar lehinedirgenelde gün aşırı ilişki tavsiye ediyorlar da bilemiyorum, sen öyle mi yapmıştın ?
Hadi bakalım inşallah:) öyle yapayım bende ama 10 gün boyunca gözümü korkuttuBenim doktorum çatlatma iğnesinden sonra 10 gün boyunca her gün ilişkiye gir dedi.klomen kullanırkende ilişkiye girdim ben. Elinden geldiğince adet gününe yakına kadar ilişkiye gir derim.
Benim annemde bana hamileyken bu şekilde kanaması felan olmuş.
Bugün çay içtim ve bi 5 dk sonra felan içtiğim çay ağzıma gelmeye başladı.Vücudunu tanıması gerekiyor insan.Allah büyük ya nerdeyse eminim hamile olduğuma
Ahahahhh kocan bayram yapacak bayrammmmHadi bakalım inşallah:) öyle yapayım bende ama 10 gün boyunca gözümü korkuttu
Zaten hep kocalara yarıyor yumurtlama günleriAhahahhh kocan bayram yapacak bayrammmm
Canım bebek için herşeye değer adet zamanına kadar yap kendini aşırı yorma ağır kaldırma.Ev işini bile yavaşca yorulmadan yap canım.
İnş hamile kalırsın.
7 ay önce bende düşük yapmıştım allah biliyor ya çok istiyorum.Bu ay inş varZaten hep kocalara yarıyor yumurtlama günleribenim ilki düşük olmuştu. Ogün evde baya temiLik yapmıştım. Okulda da sürekli ayaktayım çok yoruyor beni. Onlara bağlıyorum hep. Bu ay inşallah olursa hep oturacam her yerde oturacam. Kıymetini bilmek gerekmiş
İnşallah canım ikimiz de güzel haberler alırız. Hamiş olursan haberdar et7 ay önce bende düşük yapmıştım allah biliyor ya çok istiyorum.Bu ay inş var
Canımm sonuçlar ne adet oldun mu ?İnş canım ederimmm
Hayır olmadım 4 gün kahverengi az kanamam olmuştu , zaten akşamdan sabaha olmuyordum.Bugün hastaneyegificem kan vermeyeCanımm sonuçlar ne adet oldun mu ?
Hadi bakalım güzel haberlerle gelirsin inşallah :)Hayır olmadım 4 gün kahverengi az kanamam olmuştu , zaten akşamdan sabaha olmuyordum.Bugün hastaneyegificem kan vermeye
Kanımı almadılar o hastanede muane olmadım diye randevu alacakmışım annemlerin ordaki anasağlığa gidecsğim yarın.Hadi bakalım güzel haberlerle gelirsin inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?