• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT AYİNDA KLOMEN KULLANANLAR

zeynep58

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2008
163
21
298
40
Kizlar bu ay kimler klomen kullandı ben 3 şubatta başladım bugün bitti yarin kontrolüm var inşallah Rabbim sağlıkla hayirla evlatlar nasip etsin hepimize

bende kullandım bu ay 2 yumurtam oluşmuştu iğneyle 1 tanesi çatladı fakat hamile kalamadım. 2 gün sonra 2, kez kullanmaya başlıcam.

Mrb kızlar, ben de 24 şubatta kullanmaya başladım. 5 gün sürdü, 2 gün sonra da gel bakalım büyümüş mü yeterince demişti. Bugün gittim kontrole ve 21 mm bir yumurta oluşmuş. Çatlatma iğnesi verdi bugün. Yarın ve 3 gün ilişki olacak dedi. Bakalım sonuçlar nasıl olacak. İnşallah hayırlısıyla güzel haberler alırız

Mrb kızlar, ben de 24 şubatta kullanmaya başladım. 5 gün sürdü, 2 gün sonra da gel bakalım büyümüş mü yeterince demişti. Bugün gittim kontrole ve 21 mm bir yumurta oluşmuş. Çatlatma iğnesi verdi bugün. Yarın ve 3 gün ilişki olacak dedi. Bakalım sonuçlar nasıl olacak. İnşallah hayırlısıyla güzel haberler alırız
Canım benden tafsiye sana üst üste 10 gün ilişkiye gir

Kızlar bende bu ay klomen kullanıp çatlatma iğnesi vuruldum.21.günüm bugün 28 şyçubat adet tarihimdi normalde 2-3gün önceden sancım başlardı ama hiç sancım olmadı.

26da öğlen pembe lekem geldi daha sonra azar azar kahve lekelerim oldu.
27de çoğalmaya başladı
28 de azalmaya ve bitmelik olmaya başladı.
1 martda sadece öğlen 2 parmağım kadar oldu.

Akşamdan sabaha kadar olmadım hiç.

Çoğunluk yerleşme kanaması dedi.

Nerdeyse bende eminim kanda çıkmadı.Doktor gözetliyelim seni biraz dedi.

Yeni doğum yapan arkadaşıma sordum yerleşme kanamasıdır, ne testi yaparsan yap negatif öıkar dedi

Kızlar bende bu ay klomen kullanıp çatlatma iğnesi vuruldum.21.günüm bugün 28 şyçubat adet tarihimdi normalde 2-3gün önceden sancım başlardı ama hiç sancım olmadı.

26da öğlen pembe lekem geldi daha sonra azar azar kahve lekelerim oldu.
27de çoğalmaya başladı
28 de azalmaya ve bitmelik olmaya başladı.
1 martda sadece öğlen 2 parmağım kadar oldu.

Akşamdan sabaha kadar olmadım hiç.

Çoğunluk yerleşme kanaması dedi.

Nerdeyse bende eminim kanda çıkmadı.Doktor gözetliyelim seni biraz dedi.

Yeni doğum yapan arkadaşıma sordum yerleşme kanamasıdır, ne testi yaparsan yap negatif öıkar dedi

İnşallah öyledir canım. Ama yerleşme kanaması varken kanka çıkmamasını ilk kez duydum. İnşallah durumlar lehinedir:KK46: genelde gün aşırı ilişki tavsiye ediyorlar da bilemiyorum, sen öyle mi yapmıştın ?

İnşallah öyledir canım. Ama yerleşme kanaması varken kanka çıkmamasını ilk kez duydum. İnşallah durumlar lehinedir:KK46: genelde gün aşırı ilişki tavsiye ediyorlar da bilemiyorum, sen öyle mi yapmıştın ?
Benim doktorum çatlatma iğnesinden sonra 10 gün boyunca her gün ilişkiye gir dedi.klomen kullanırkende ilişkiye girdim ben. Elinden geldiğince adet gününe yakına kadar ilişkiye gir derim.

Benim annemde bana hamileyken bu şekilde kanaması felan olmuş.

Bugün çay içtim ve bi 5 dk sonra felan içtiğim çay ağzıma gelmeye başladı.Vücudunu tanıması gerekiyor insan.Allah büyük ya nerdeyse eminim hamile olduğuma

Benim doktorum çatlatma iğnesinden sonra 10 gün boyunca her gün ilişkiye gir dedi.klomen kullanırkende ilişkiye girdim ben. Elinden geldiğince adet gününe yakına kadar ilişkiye gir derim.

Benim annemde bana hamileyken bu şekilde kanaması felan olmuş.

Bugün çay içtim ve bi 5 dk sonra felan içtiğim çay ağzıma gelmeye başladı.Vücudunu tanıması gerekiyor insan.Allah büyük ya nerdeyse eminim hamile olduğuma
Hadi bakalım inşallah:) öyle yapayım bende ama 10 gün boyunca gözümü korkuttu :-)

Hadi bakalım inşallah:) öyle yapayım bende ama 10 gün boyunca gözümü korkuttu :-)
Ahahahhh kocan bayram yapacak bayrammmm:halay::halay:

Canım bebek için herşeye değer adet zamanına kadar yap kendini aşırı yorma ağır kaldırma.Ev işini bile yavaşca yorulmadan yap canım.

İnş hamile kalırsın.

Ahahahhh kocan bayram yapacak bayrammmm:halay::halay:

Canım bebek için herşeye değer adet zamanına kadar yap kendini aşırı yorma ağır kaldırma.Ev işini bile yavaşca yorulmadan yap canım.

İnş hamile kalırsın.
Zaten hep kocalara yarıyor yumurtlama günleri :KK70:benim ilki düşük olmuştu. Ogün evde baya temiLik yapmıştım. Okulda da sürekli ayaktayım çok yoruyor beni. Onlara bağlıyorum hep. Bu ay inşallah olursa hep oturacam her yerde oturacam. Kıymetini bilmek gerekmiş :KK72:

Zaten hep kocalara yarıyor yumurtlama günleri :KK70:benim ilki düşük olmuştu. Ogün evde baya temiLik yapmıştım. Okulda da sürekli ayaktayım çok yoruyor beni. Onlara bağlıyorum hep. Bu ay inşallah olursa hep oturacam her yerde oturacam. Kıymetini bilmek gerekmiş :KK72:
7 ay önce bende düşük yapmıştım allah biliyor ya çok istiyorum.Bu ay inş var

Hadi bakalım güzel haberlerle gelirsin inşallah :)
Kanımı almadılar o hastanede muane olmadım diye randevu alacakmışım annemlerin ordaki anasağlığa gidecsğim yarın.

İdrar testi aldım 1 saate felan yaparım

Back