Şubat ayinda hamile kalmak isteyenler

ebrar canim insallah.hayirli haberlerle gelirsin daha yolun basindasin canm rabbim bu yolda seni imtihan.etmez insallah cunku beklemek sabir ister

inşallah canım gerçekten sabır gerektiriyor.. her ay umutlanıyorum bu sefer olacak diyorum ama kırmızılar gelince yıkılıyorum.. inşallah sende en kısa zamanda hamiş olursun canım..

inşallah canım gerçekten sabır gerektiriyor.. her ay umutlanıyorum bu sefer olacak diyorum ama kırmızılar gelince yıkılıyorum.. inşallah sende en kısa zamanda hamiş olursun canım..
insallah canim ben.artik belirtileri gectim :) hayirlisi bakalim 10 15gun.sonra belli olacak

Bende subat ayında müjdeli haberi almak istiyorum inşallah.. aralık ayında adet olmadım yani 19.nda olmam gerekirken 2 ocakda oldum 14 gün geçikmesinin ardından.. düşüncelerim adetimi etkilemişti sanırım.. bu ayyy dusunbmemeye dıkkat edıyorum gün arayla ilişkiye giriyoruz bakalım hayırlısıyla olur inşalllah.. sol kasıgımda sureklı batmalar hissediyorum..inş hepıimiz müjdeli haberleri alırız..

eliferdem merhaba prolaktinin 68 çıkmış. prolaktinin yükselme nedeni neymiş öğrendiniz mi? Ne gibi şikayetlerin vardı birde adet düzensizliği filan yaşıyor muydun? yaşıyorsan ilaç kullandıktan ne kadar sonra düzene girdi? bilgi verebilirsen sevinirim.
benimde prolaktinim sırayla 68, 76, 108 çıktı. mr çekimi sonucu hipofiz adenomu tespit edildi. şimdi 3 haftadır dostinex kullanıyorum. ay tamamlanınca kontrole gideceğim yeniden ölçülecek.
Bu arada bebişin olma ihtialinden bahsetmişsin. İnşallah güzel haberler alırsın.

ben bugün incir kürüne başladım olumlu sonuç alan oldukça fazla bende denemek istedim inşallah bi faydası olur bakalım artık.şubat bizim ayımız olsun

ben istiyorum allah kısmet eder inşallah her isteyene ben 2 yıllık evliyim eşim istemedi ama ben hep istedim ama oda istiyor artık folik asit kullanmaya basladım inşallah olur durmadan düşünüyorum dayanamıyorum :) durmadan düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…