Şubat ayinda hamile kalmak isteyenler

pembesu33

bayan pozitif :)
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2014
2.635
2.289
83
Kizlar bu ayda olmadi 5 aydir bebek istyoruz ama malesef bekliyoruZ.. subat ayinda hamile oldgunu benim kadar cok isteyen varmi dertleselim

Kizlar bu ayda olmadi 5 aydir bebek istyoruz ama malesef bekliyoruZ.. subat ayinda hamile oldgunu benim kadar cok isteyen varmi dertleselim

İnsallah en kisa zamanda hamile kalirsin. Bende suan regliyim bitince bu ay ilk defa denicez bakalim Allah herkesin gönlüne göre versin insallah..

Canik ilk ya kendnde belirti arama sakin cok umytlanma bn ilk ay kendimde belirti aradm hep umutlndim ilk ay cok uzuldum

merhaba bayanlar bende şubat yada mart ayında hamile kalmak istiyorum. ama prolaktin değerim yüksek şimdilik onu düşürmeye çalışıyorum. inşallah sizin güzel haberlerinizi alırız

Merhabalar hanımlar bende 2 buçuk yıldır uğraşıyorum ama hamile kalamıyorum bi düşüğüm oldu . Bir sürü tedavi bir sürü sıkıntı ama olmuyo

Slm arkadaslar biz de bu ay basladik calismalara ancak iki kez deneyebildik o da tutmadi.regl oldum.insallah subat mart gibi olursa iyi olur.Rabbim isteyen herkese hayirli saglikli sorunsuz huzurlu bir gebelik ve lohusalikla saglikli istahli hayirli uysal yavrular nasib etsin n

Merhabalar herkese bende düşük yaptım bir ay korundum adet oldum bıraktım korunmayı bu ay ilk defa denedik bakalım tutacakmı adetime 10 gün var bekliyorum ama çok ümitli Değilim olmazsa Şubat Yada Mart da olsun istiyorum inşaallah çok gecikmez bebiş...

merhaba bayanlar bende şubat yada mart ayında hamile kalmak istiyorum. ama prolaktin değerim yüksek şimdilik onu düşürmeye çalışıyorum. inşallah sizin güzel haberlerinizi alırız
Bendeeee bendeeee insallah ikinci deneme yine olmadii Benimde gecen ay olcturdum prolaktinim 23 cikti ;(( nasil dusurceksiniz soylermisin

Bende bu ay olmazsa doktora gdip hormon testo yaptırmak istyorum kizlar aklima getirmemeye calisiyorum ama olmuyorr yaa aklimdan ckarmak istyorum her goren soruyor coo biktim artik sormasinlar yaa

hevinroza merhaba. senin prolaktinin düşük çıkmış benimkine göre ben üç sefer ölçtürdüm sonucusunda 100.8 çıktı. o yüzden doktor yönlendirmesiyle dostinex kullanmaya başladım. pazartesi perşembe yarım tablet kullanıyorum. bir ay sonra kontrol var o zman değerlere bakıp doz ayarlarız demişti doktor.

BENDE BISEY SORCAM ESIMLE BIRLIKTE OLURKEN SANKI ESIMIN PENISI ICIME TAM GIRMIYO GIBI HISSEDIYORUM AMA ICIME BOSALDIGINI HISSEDIYORUM BEBIS OLURMU BOYLE ACABA LUTFEN CEVAP BEKLIYORUM

Canim icine bosaliyorsa neden olmasib olur hem nasil tam grmiyo hissediyosun esine sorsana :)) anlamadim valla bilmemki

bizde 7 aydır deniyoruuz olmuyor adetim yeni bitti inşallah şubat bana uğurlu gelir çok istiyorum

S.aleyküm kızlar..
bizde 10 aylık evliyiz korunmadık hiç..istediğimiz zaman hemen bebek olacak sanıyorduk ama öyle olmuyormuş.. gelecek ay adetin 2.ci yada 3.cü günü gidip muayene olacağım.. 1 yıl oldu neredeyse artık ne gerekiyorsa yapacağım.. inşallah olur da evlilik yıl dönümümüz de eşime müjdeli haberi veririm..

kızlar ben dun catlatma ignesi vuruldum bugun iliskiye girdik doktr cuma cumarteside gırilcek dedi 10 gun sonra belli olcak insallah bu ay olur sabrla 10gunun gecmesini bekliyorum rabbim hepimize hayirli saglikli.evlat nasip etsin

ebrar canim insallah.hayirli haberlerle gelirsin daha yolun basindasin canm rabbim bu yolda seni imtihan.etmez insallah cunku beklemek sabir ister

Bendeeee bendeeee insallah ikinci deneme yine olmadii Benimde gecen ay olcturdum prolaktinim 23 cikti ;(( nasil dusurceksiniz soylermisin
canim senin gene iyi cikmis prolaktinin benim 68di dostinex iciyorum kac aydir

Bende bu ay olmazsa doktora gdip hormon testo yaptırmak istyorum kizlar aklima getirmemeye calisiyorum ama olmuyorr yaa aklimdan ckarmak istyorum her goren soruyor coo biktim artik sormasinlar yaa
canim sabret bebis olana kadar . ben atlattim bunlari.sende atlatirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…