Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar bu ayda olmadi 5 aydir bebek istyoruz ama malesef bekliyoruZ.. subat ayinda hamile oldgunu benim kadar cok isteyen varmi dertleselim
Bendeeee bendeeee insallah ikinci deneme yine olmadii Benimde gecen ay olcturdum prolaktinim 23 cikti ;(( nasil dusurceksiniz soylermisinmerhaba bayanlar bende şubat yada mart ayında hamile kalmak istiyorum. ama prolaktin değerim yüksek şimdilik onu düşürmeye çalışıyorum. inşallah sizin güzel haberlerinizi alırız
Kizlar bu ayda olmadi 5 aydir bebek istyoruz ama malesef bekliyoruZ.. subat ayinda hamile oldgunu benim kadar cok isteyen varmi dertleselim
canim senin gene iyi cikmis prolaktinin benim 68di dostinex iciyorum kac aydirBendeeee bendeeee insallah ikinci deneme yine olmadii Benimde gecen ay olcturdum prolaktinim 23 cikti ;(( nasil dusurceksiniz soylermisin
canim sabret bebis olana kadar . ben atlattim bunlari.sende atlatirsinBende bu ay olmazsa doktora gdip hormon testo yaptırmak istyorum kizlar aklima getirmemeye calisiyorum ama olmuyorr yaa aklimdan ckarmak istyorum her goren soruyor coo biktim artik sormasinlar yaa