İsim | Son adet | Beklenen adet | Sonuc |
Esra-se | 12ocak | 10şubat | - |
Raziye | 17ocak | 15şubat | - |
Denizi | 12ocak | 7şubat | - |
Ekkiz | 1ocak | 1şubat | - |
Eleven | 29aralık | 26ocak | - |
Belina | 27aralık | 25ocak | - |
Ebrukck | 30aralık | 25ocak | - |
Herseynasip0 | 7ocak | 5şubat | - |
Payedar | 13ocak | 11şubat | - |
Duant | 28ocak | 25şubat | - |
Kekyapayim | 1ocak | 7şubat | - |
İnşallah bende çok istiyorumKızlar Şubat ayı için birlikte gün sayalım
Kızlar Şubat ayı için birlikte gün sayalım
Birlikde başarıcaz İnşAllahİnşallah bende çok istiyorum
İnşallah regle 8 gün kaldı var gibi hissediyorum İnşallah vardır miniğimBirlikde başarıcaz İnşAllah
Ben de 3 gün sonra regl olacak gibiyimKızlar Şubat ayı için birlikte gün sayalım
9 gün var benim de. Test yapmamak için zor tutuyorum kendimiİnşallah regle 8 gün kaldı var gibi hissediyorum İnşallah vardır miniğim
Hastaneye gittim bugun progestoron için hcg de istedim ama saçma bir sebeple progestoron u kabul etmediler bende hcg de vermedim versem çıkardı belki9 gün var benim de. Test yapmamak için zor tutuyorum kendimi
Bu sefer bende çok umutluyum ya İnşAllah hepimize ugurlu gelirBen de 3 gün sonra regl olacak gibiyimbitince Şubat ayına tam gaz geliyorum inşallah bu sefer olcak
İnşAllah vardırİnşallah regle 8 gün kaldı var gibi hissediyorum İnşallah vardır miniğim
Erken tatlım biraz daha sabr et9 gün var benim de. Test yapmamak için zor tutuyorum kendimi
Tam zamanı aslında progestoron bakmak için.Hastaneye gittim bugun progestoron için hcg de istedim ama saçma bir sebeple progestoron u kabul etmediler bende hcg de vermedim versem çıkardı belki
Bu 2 haftalık bekleyiş çok zorErken tatlım biraz daha sabr et
Bende Şubat ayına mutlu girenlerden olurum inşallahKızlar Şubat ayı için birlikte gün sayalım
Hemde nasıl zor bi hamile kalalımda 9ayı bekleyelimBu 2 haftalık bekleyiş çok zor
Desene tatlım engeller kalkmış mutlu sona yakınsın Allahın izniyleBende Şubat ayına mutlu girenlerden olurum inşallahrahim filmi çekildim tüpler açıldı, adet düzenli görüyorum. 1 Ocakta adet oldum, 15-16-17 ovulasyon diye düşündüm ve değerlendirdim. Bat 2 Şubat
Bende Şubat ayına mutlu girenlerden olurum inşallahKızlar Şubat ayı için birlikte gün sayalım
Ayy inşallah öyledir canımmDesene tatlım engeller kalkmış mutlu sona yakınsın Allahın izniyle
İnşallah grup kurmayı düşünüyor musunuz ovulasyonda yardımınıza ihtiyacım varBu sefer bende çok umutluyum ya İnşAllah hepimize ugurlu gelir
Evet ama 13 gün olmuş onun için bakamıyoruz dediler ki kesinlikle 13 günden fazla oldu bur karışıklık var pazartesi gitsem geç olur mu sizceTam zamanı aslında progestoron bakmak için.
İnşAllah canım ben ovulasyon testleri siparis etdim bu ay onunla ilerliycem Flo dogru tespit etmiyorİnşallah grup kurmayı düşünüyor musunuz ovulasyonda yardımınıza ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?