• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayı gebelik isteyenler birlikte bekleyelim❤️

Raziye96

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2025
93
41
3
28
Kızlar Şubat ayı için birlikte gün sayalım🤗

Kızlar ısmınız (başlıkta kayd etdıgınız ısmınız)
Son adet tarihiniz
Beklenen adet tarihi yazalım

İsimSon adetBeklenen adetSonuc
Esra-se12ocak10şubat-
Raziye17ocak15şubat-
Denizi12ocak7şubat-
Ekkiz1ocak1şubat-
Eleven29aralık26ocak-
Belina27aralık25ocak-
Ebrukck30aralık25ocak-
Herseynasip07ocak5şubat-
Payedar13ocak11şubat-
Duant28ocak25şubat-
Kekyapayim1ocak7şubat-

Son düzenleme:
Bende Şubat ayına mutlu girenlerden olurum inşallah 🥰💝 rahim filmi çekildim tüpler açıldı, adet düzenli görüyorum. 1 Ocakta adet oldum, 15-16-17 ovulasyon diye düşündüm ve değerlendirdim. Bat 2 Şubat

Bende Şubat ayına mutlu girenlerden olurum inşallah 🥰💝 rahim filmi çekildim tüpler açıldı, adet düzenli görüyorum. 1 Ocakta adet oldum, 15-16-17 ovulasyon diye düşündüm ve değerlendirdim. Bat 2 Şubat
Desene tatlım engeller kalkmış mutlu sona yakınsın Allahın izniyle🙏🏻😍

Selam kızlar bende çok istiyorum 28 eylülde evlendim yeni evli sayılırım daha ama bu ay regl günüm 16 ocaktı 2 günden beri kahverengi leke geliyo çok az şekilde normaldede olurdu bu şekilde ama adet gününden önce gelirdi adet başlardı hemen bu ay tam adet döneminde başladı ve adete dönmedi hala elimde artimed kaset test vardı az önce onu yaptım dayanamayıp ama sonuç negatif çıktı geç döllenmeden falan böyle şeyler olur mu yoksa regl başlangıcı mı

Desene tatlım engeller kalkmış mutlu sona yakınsın Allahın izniyle🙏🏻😍
Ayy inşallah öyledir canımm 🥹 Rabb'im tez zamanda hayırlısıyla kucağımızı doldursun 💝

Back