Şubat ayı bizlere umut olsunn. Hadi birlikte sayalım batları......

Kızlar sabah gittim doktora ultrasonla baktı şükür kist falan yok rahimde sorun yok dedi kan verdim bazı testlet istedi kandan bakılacakmış 3 saat sonra çıkıcak sonuçlar inşallah ondanda bişey çıkmaz. Eşimden de spermiogram istedi bi kaç gün sonra oda gidecek başladık ucundan en azından bişey çıkmazsa inşallah içim rahat edecek

Kızlar sabah gittim doktora ultrasonla baktı şükür kist falan yok rahimde sorun yok dedi kan verdim bazı testlet istedi kandan bakılacakmış 3 saat sonra çıkıcak sonuçlar inşallah ondanda bişey çıkmaz. Eşimden de spermiogram istedi bi kaç gün sonra oda gidecek başladık ucundan en azından bişey çıkmazsa inşallah içim rahat edecek
Canim sonuclarin nedir ? İnşallah bişey yoktur..

Canım hamilelik belirtileri adet belirtilerine benziyor zaten ve 3 adetinden 3 gün önce sadece kanda çıkar diye bliyorum
Ben 4 gunum varken bata erken gebelik testi yaptim. Ginede baya 2 gun var. İnşallah olmam diyorum ama bi yandanda testin sonuci canimi sikiyor acaba erkenmi yaptim :110::KK64:

Ben 4 gunum varken bata erken gebelik testi yaptim. Ginede baya 2 gun var. İnşallah olmam diyorum ama bi yandanda testin sonuci canimi sikiyor acaba erkenmi yaptim :110::KK64:
Erken gebelik testini bilmiyorumda normal testler adetten önce sonuç vermiyormuş diye okumuştum

Selam kizlar sanirim bnde subata kaldim. 19 ocak batim ama bu sabah erken gebelik testi yaptim cikmadi.. Belirtiler var gibiydi saglik olsun..

Bat 14 şubat beni de ekler misiniz ..10 Ay oldu çok yoruldum inşallah bu ay olur. Allah isteyen herkese nasip etsin

İnşallah bu ay güzel haberler alırız.. allah hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar versin inşallah.

Selam kızlar aranıza yeni katıldım. bende bebişim olsun çok istiyorum 2.5yıllık evliyim yaklaşık 5 aydır deniyoruz ama olmadı hayırlısı bat 29 ocak inşallah olur.

Back
X