- 2 Ocak 2017
- 3.303
- 19.683
- 208
- Konu Sahibi yediverenim
Canım hamilelik belirtileri adet belirtilerine benziyor zaten ve 3 adetinden 3 gün önce sadece kanda çıkar diye bliyorumKizlaaarr sizi bekliyorummm nerdesinizzz ????![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hamilelik belirtileri adet belirtilerine benziyor zaten ve 3 adetinden 3 gün önce sadece kanda çıkar diye bliyorumKizlaaarr sizi bekliyorummm nerdesinizzz ????![]()
Canim sonuclarin nedir ? İnşallah bişey yoktur..Kızlar sabah gittim doktora ultrasonla baktı şükür kist falan yok rahimde sorun yok dedi kan verdim bazı testlet istedi kandan bakılacakmış 3 saat sonra çıkıcak sonuçlar inşallah ondanda bişey çıkmaz. Eşimden de spermiogram istedi bi kaç gün sonra oda gidecek başladık ucundan en azından bişey çıkmazsa inşallah içim rahat edecek
Ben 4 gunum varken bata erken gebelik testi yaptim. Ginede baya 2 gun var. İnşallah olmam diyorum ama bi yandanda testin sonuci canimi sikiyor acaba erkenmi yaptimCanım hamilelik belirtileri adet belirtilerine benziyor zaten ve 3 adetinden 3 gün önce sadece kanda çıkar diye bliyorum
Erken gebelik testini bilmiyorumda normal testler adetten önce sonuç vermiyormuş diye okumuştumBen 4 gunum varken bata erken gebelik testi yaptim. Ginede baya 2 gun var. İnşallah olmam diyorum ama bi yandanda testin sonuci canimi sikiyor acaba erkenmi yaptim![]()
Cnm sonuçlar da sorun yok herşey gayet normal çok şükür sıra esimde bi kaç güne oda sonuçlanır hayırlısıylaCanim sonuclarin nedir ? İnşallah bişey yoktur..
Bende ocak ayında kimyasal gebelik yaşadım canım inş şubatta yüzümüz gülerİnşallah Canm ocak da kimyasal gebelik geçirmiş oldum şubat yüzümüzü güldürür inşallah![]()
Âmin Canm inşallah hayırlı haberlerinizi veririz birbirimizeBende ocak ayında kimyasal gebelik yaşadım canım inş şubatta yüzümüz güler![]()
İnş canımÂmin Canm inşallah hayırlı haberlerinizi veririz birbirimize![]()
amin canım inşallah bekletmesin bizi kuzucuklar gelsinler hemencecikkkBat 14 şubat beni de ekler misiniz ..10 Ay oldu çok yoruldum inşallah bu ay olur. Allah isteyen herkese nasip etsin
İnşallah canim senide ekliyorum allah gönlüne göre versinkızlaar selam benimde bat 3 şubat ikinci bebeğimi istiyorum kısmetse inşallah ekletmez bizi miniklerimiz heyecanla bekliyorum bebeğimi :)
Hemen ekliyorum canimmBat 14 şubat beni de ekler misiniz ..10 Ay oldu çok yoruldum inşallah bu ay olur. Allah isteyen herkese nasip etsin
ben de yaptım ama hep negatif , bir de galiba ovulasyon gününü kaçırdım bu ayBenimde bat 20 ocak bendede basladi sancilar simdiden, benimde pek umudum yok bu aydan. Dün sabah erken gebelik testi yaptim malesef negatif
Dur bakalim bat gelmeden hemen ümidini kaybetme. Senin bat ne zamandi ?ben de yaptım ama hep negatif , bir de galiba ovulasyon gününü kaçırdım bu ay![]()
22 ocak bugün yine test yaptım negatif. Ve feci ağrılarım var . Bu ay yavrucandan hiç ümidim yok.Dur bakalim bat gelmeden hemen ümidini kaybetme. Senin bat ne zamandi ?