- 10 Ağustos 2016
- 504
- 274
- 18
- 29
- Konu Sahibi yediverenim
-
İnşallah Canm ocak da kimyasal gebelik geçirmiş oldum şubat yüzümüzü güldürür inşallahEvet kızlar ocak ayi ne kadar bizi guldurmesede Şubat ayına taşıyoruz umudumuzu. morel bozmak yok. GELİN hep birlikte sayalım batları, belirtileri. İnşallah bu ayda güzel haberler alırız.. @slvlovehmt @loori aklima gelen bunlar hadi kizlar burdan devam edelim...
Gecmis olsun canim bende temmuzda yaptim 4 aylik bi dusuk karnimda öldüİnşallah Canm ocak da kimyasal gebelik geçirmiş oldum şubat yüzümüzü güldürür inşallah
İnşallah gelir annesi bu ay miniğinMerhaba kizlar bende geldim ikinci bebis olucak insallah ilkinde hemen kalmistim bu nazli cikti insallah subat ayi ugurlu gelir hepimize istenmeyen bat 13 subat
İnşallah canim aminn25 ocak batım. Korunmayi o zaman birakicaz. Hakkimiz da hayirlisi insallah hepimizin
Sağol Canm sana da geçmiş olsun seninki daha kötü Allah kimseye yaşatmasın bu ay sağlıklı gebeliklerimiz olsun inşallahGecmis olsun canim bende temmuzda yaptim 4 aylik bi dusuk karnimda öldükkk91
Kizlar benimde bat 20 ocak ama bugun erken gebelik testi yaptim sonus negatif daha 4 gün var. Sizce yanılma payı varmıdır?
inşallah Canm bu ay hepimize uğurlu gelirMerhaba kızlar benimde 27 ocak bat ovulasyon testi denedim ama çift tam çizgiyi yakalayamadım hep biri silikti bakalım hayırlısı inşallah bu sefer olur
ovulasyon testi 2 ay bende denedim hiç bir zaman aynı koyulukta olmadı diğeri hep daha silik oldu bende bıraktım yapmıyorum :)Merhaba kızlar benimde 27 ocak bat ovulasyon testi denedim ama çift tam çizgiyi yakalayamadım hep biri silikti bakalım hayırlısı inşallah bu sefer olur
Amin canm inşallah senin bat ne zamaninşallah Canm bu ay hepimize uğurlu gelir
Şu an hastayım Canm bat 14 şubat şaka gibiAmin canm inşallah senin bat ne zaman
Ben ilk kez denedim bu ay 2 gün önce yaptğmda daha koyuydu git gide silikleşti bende o zamnları değerlendirdim ama hayırlısı hepimizin hakkında inşallahovulasyon testi 2 ay bende denedim hiç bir zaman aynı koyulukta olmadı diğeri hep daha silik oldu bende bıraktım yapmıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?