Şubat ayı bizlere umut olsunn. Hadi birlikte sayalım batları......

yediverenim

Kendimi bulmaya geldim.!
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2016
504
274
18
29
Evet kızlar ocak ayi ne kadar bizi guldurmesede Şubat ayına taşıyoruz umudumuzu. morel bozmak yok. GELİN hep birlikte sayalım batları, belirtileri. İnşallah bu ayda güzel haberler alırız.. hadi kizlar burdan devam edelimm......​

Son düzenleme:
Evet kızlar ocak ayi ne kadar bizi guldurmesede Şubat ayına taşıyoruz umudumuzu. morel bozmak yok. GELİN hep birlikte sayalım batları, belirtileri. İnşallah bu ayda güzel haberler alırız.. @slvlovehmt @loori aklima gelen bunlar hadi kizlar burdan devam edelim...
İnşallah Canm ocak da kimyasal gebelik geçirmiş oldum şubat yüzümüzü güldürür inşallah :dua:

Kizlar benimde bat 20 ocak ama bugun erken gebelik testi yaptim sonus negatif daha 4 gün var. Sizce yanılma payı varmıdır?

Merhaba kızlar benimde 27 ocak bat ovulasyon testi denedim ama çift tam çizgiyi yakalayamadım hep biri silikti bakalım hayırlısı inşallah bu sefer olur

Merhaba kızlar benimde 27 ocak bat ovulasyon testi denedim ama çift tam çizgiyi yakalayamadım hep biri silikti bakalım hayırlısı inşallah bu sefer olur
ovulasyon testi 2 ay bende denedim hiç bir zaman aynı koyulukta olmadı diğeri hep daha silik oldu bende bıraktım yapmıyorum :)

ovulasyon testi 2 ay bende denedim hiç bir zaman aynı koyulukta olmadı diğeri hep daha silik oldu bende bıraktım yapmıyorum :)
Ben ilk kez denedim bu ay 2 gün önce yaptğmda daha koyuydu git gide silikleşti bende o zamnları değerlendirdim ama hayırlısı hepimizin hakkında inşallah

Back
X