Şubat 4Merhaba hanımlar kendime yoldaş arıyorum herhalde gelin beraber yaşadığımız süreci anlatalım beraber geçirelim bu süreci asilama yaptıranlar veya yaptıracak olanlar?
seheryeli77 şubat 10 ❤
S Snrs Şubat 6❤
Selam benimde 4 Şubatta aşılama olacak heycanla beklemedeyimMerhaba hanımlar kendime yoldaş arıyorum herhalde gelin beraber yaşadığımız süreci anlatalım beraber geçirelim bu süreci asilama yaptıranlar veya yaptıracak olanlar?
seheryeli77 şubat 10 ❤
S Snrs Şubat 6❤
B Banuadil şubat 4 ❤
Aaa hadi hayırlısı cnm bende 4 şubatta iğneye başlıcam hayırlısıyla. Senide ekliyorum hep beraber bekleyelimSelam benimde 4 Şubatta aşılama olacak heycanla beklemedeyim
Hadi hepimiz için hayırlısı diyelim canımAaa hadi hayırlısı cnm bende 4 şubatta iğneye başlıcam hayırlısıyla. Senide ekliyorum hep beraber bekleyelim
Senin tedavin nasil oldu cnm iğne mi yoksa hap mi ?Hadi hepimiz için hayırlısı diyelim canım
Önce klomen ardından iğne gonal-f kullandım peki seninSenin tedavin nasil oldu cnm iğne mi yoksa hap mi ?
Cnm benim iğne kullanacağım kesin ama hangi marka olur yarın öğreneceğim onu ben daha önce klomeni kullandım suanki doktorum ilk ultrasonda dedi sana çok klomen kullanmışlar o yüzden artık sana klomen veremem yumurtaliklarini öldürürüz dedi bakalım yarın doktordan çıkınca haber veririmÖnce klomen ardından iğne gonal-f kullandım peki senin
Anladım canım inşallah hayırlı sonuçlar alırız yarın haberleşelim mutlakaCnm benim iğne kullanacağım kesin ama hangi marka olur yarın öğreneceğim onu ben daha önce klomeni kullandım suanki doktorum ilk ultrasonda dedi sana çok klomen kullanmışlar o yüzden artık sana klomen veremem yumurtaliklarini öldürürüz dedi bakalım yarın doktordan çıkınca haber veririm
Tmm cnm ins hayırlı haberlerle dönerimAnladım canım inşallah hayırlı sonuçlar alırız yarın haberleşelim mutlaka
Slm canım ben aşılama yapıldı bundan sonra bekleyip görecezTmm cnm ins hayırlı haberlerle dönerim
Hayırlı uğurlu olsun cnm ben bu gun sınır krizinden ölmezsem hiç ölmem heraldeSlm canım ben aşılama yapıldı bundan sonra bekleyip görecez
Ne oldu canım hayrola ters bişe mi varHayırlı uğurlu olsun cnm ben bu gun sınır krizinden ölmezsem hiç ölmem heralde
Hadi hayırlısı olsun diyelim hepimiz için bende bugün aşılama oldu şimdi eve geldim dinleniyorumMerhaba arkadaşlar bu gün doktora gittim bir haftadir gonal f 450 den 150lik vuruyorum yumurtalarımi geliştirmeye çalıştık . Büyüme olmuş yumurtamda eşimin sperm hareketliliği az idi. Salı gece çatlatma iğnesi vuracağım Perşembe sabah erkenden aşılama yapılacak dualarınızı esirgemeyin lütfen çok ihtiyacım var(omega3 verdi doktorum) şimdiden teşekkürler. Hepimize hayırlar getirsin inşallah işlemlerimiz.
İnşallah güzel sonuçlanır hayırlı haberlerini alırız canımHadi hayırlısı olsun diyelim hepimiz için bende bugün aşılama oldu şimdi eve geldim dinleniyorum
Hadi hayırlısı hakkımızdaSelam benimde 4 Şubatta aşılama olacak heycanla beklemedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?