- Konu Sahibi ertesigxuxn
-
Benim göbişimde belirgin artık ve serte yakın... Yani öyle yumuşacık değil.
Herkesin bünyesi farklı be Ertesigün. Kimin karnı 5. ayda belli oluyor, kimininki 3. ayda...
Kimi aşeriyor, kimi ermiyor.. Yani herkesde farklı. Seninde sertleşmemiş olmasıda bir anormallik olduğunu sanmıyorum canım.
Hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim...kaydirigubbakcemile5
ya ertesigün açma böyle konularkötükedihüso
ya benim ne göbeğim sertleşti ne çıktı of yaaa ağlamak istiyorum herkesin çıktı ya şurda 4 aylık olmamıza 1,5 hafta kaldı ama yok çıkmıyoda sertleşmiyodaaabenneyaptımki
akşam yemek yedim baya yedim heralde karpuz yedim baya sulu zaten.1 litrede su işçtim.sonra meyve suyu anaa :1shok: ramazan davulu gibi oldum vallaha :roflol: gece cok zor uyudum.ama sabah kalkınca artık göbegimin hepsi gitmiyor kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
benim de sertleşti.. bi de bazen çok gaz olduğunda o zaman işte taş gibi oluyo. bi de bebiş ne taraftaysa o taraf daha bi sert oluyo böyle sırt üstü yatınca anlıyorum.
ama göbüş çok çıkmadı daha. bu aydan sonra çok çabuk büyüyolar kızlar artık çıkar göbüşler iyice.
ya kızlarö öyle böyle değil çatlayacam ben bu sertlikten, normal mi bu yaaa? sanki bebek rahmime sığmıyormuş ta karnıma açıl açıl diyormuş gibi,, ayyyyyyyyyy
ya kızlarö öyle böyle değil çatlayacam ben bu sertlikten, normal mi bu yaaa? sanki bebek rahmime sığmıyormuş ta karnıma açıl açıl diyormuş gibi,, ayyyyyyyyyy
benimde ne hikmetse kasıklarımın sağ tarafı taş gibi oluyor. dün yanlış hissetmediysem yatarken elim karnımdaydı. kasıklarımdan iki kez bişey hissettim ellerimin altından bişey kaydı sanki. normal mi sizce bu. yani elle hissedilebilirmi? bir süre sonra o sertlik kayboldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?