İnşallah öyledir.ben bu mesela bugün 6.günümdü test yaptim çikmadiiğne etkisi geçmiş gitmiş iğnenin 8.günüydü ümidimi yitirmedm öylesne yapmiştim erken dha tüp bebek 5.gün embriyosu gibi düşün yanliş aslnda ama duramiyoeuz
sizin de aşılamamı bugün 6. Gün mu belirtiniz var mıben bu mesela bugün 6.günümdü test yaptim çikmadiiğne etkisi geçmiş gitmiş iğnenin 8.günüydü ümidimi yitirmedm öylesne yapmiştim erken dha tüp bebek 5.gün embriyosu gibi düşün yanliş aslnda ama duramiyoeuz
İnşallah öyledir.
sizin de aşılamamı bugün 6. Gün mu belirtiniz var mı
evet canımİnşallah öyledir.
6. Günde pozitifi görenler aşılama anında direk döllenio demekkiİnşallah öyledir.
yazdım bunla ilgiliİnşallah öyledir.
Canım sen duphoston kullanıyor musun doktor verdi mi sana6. Günde pozitifi görenler aşılama anında direk döllenio demekki
Hayr canm progestan kullanıyorum sadece günde 3 taneCanım sen duphoston kullanıyor musun doktor verdi mi sana
Bunların da göğüs hassıyetı yapma etkisi varmış dediğimde progestron çeşidi yan etkilerinde yazıyor bır kaç yerde de okudum yarın yapacak mısnz testHayr canm progestan kullanıyorum sadece günde 3 tane
Evet canm öğleden sonra bi cesaret gidicem :)Bunların da göğüs hassıyetı yapma etkisi varmış dediğimde progestron çeşidi yan etkilerinde yazıyor bır kaç yerde de okudum yarın yapacak mısnz test
Bu da hamile kalırsan düşüğü engellemek için imiş.Yaparsan test buraya da yazarsın cnmDuspoton dediğinz ilaç ne ilacı peki
Aynı ozmn progestanla haber verırım canm sende varmı belirti peki bu arada wts grubu kursak ne güzel olur hapen le konusttuk ama daha görmediBu da hamile kalırsan düşüğü engellemek için imiş.Yaparsan test buraya da yazarsın cnm
Olabilir aslında grup katılırım bende gogus hassauyeti var ama o da şimdi ilaçtan mıdır dedim bide bugün adet olacakmışm gibi karnım ağrıdı korkuyorum adet olacam sankiAynı ozmn progestanla haber verırım canm sende varmı belirti peki bu arada wts grubu kursak ne güzel olur hapen le konusttuk ama daha görmedi
Sen de belirti var mıAynı ozmn progestanla haber verırım canm sende varmı belirti peki bu arada wts grubu kursak ne güzel olur hapen le konusttuk ama daha görmedi
İğnenin kaçıncı günüKızlar merhaba aşılama gününü saymazsam aşılamanın 8.günü bugün böyle çıkması iğne etkisi mi sizce testin ilk 2.dk da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?