Aşılama Şubat 2015 de aşılama yaptıranlar buyrun !!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

princess90

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
10
9
34
Merhaba kızlarr
Bu ay ben 2. aşılamamı oldum sizde durumlar nasıl ? Gelin tecrübelerimizi paylaşalım

ben de yarın olcam aşılama allahın iznyle tutar inş aklımda yoktu hiç aşılama hazırlksz oldu klomen kullandm yumurta cok fazla ve döllenmeye müsait olunca değerlnrlem aşılam yapalm dedi bugün çatlatma iğnesi için gittm aşılama kararyla döndm heycanlym

merhaba arkadaşlar ben de 20 şubatta aşılama oldum 6 martta kan tahlilim yapılacak günler geçmek bilmiyor. çok umutluyum ama bilemiyorum inşallah Allah yüzümüze güler hepimiz olumlu sonuç alırız.

slm arkadaşlar bende 25 şubatta 2. aşılamamı yaptırdım beklemedeyiz, bu kez de olmazsa doktorları dinlemiycem tüp bebeğe gidecem öbür ay, umarım gerek kalmaz bu kez tutar

Kızlar ben aşılama yaptırmıştım 18 gün oldu bugün test yaptım 2.cizgi silik çıktı umutlarla istemiyorum

bende 23 şubatta oldum 8 gun oldu belim ve kasıklarımda ağrı ara ara var bu arada aşılama sonrası gaz problemi olan varmı6 gün sonra belli olcak heyecan ve korku bir arada lavaboya her gittiğimde korku yaşıyorum ya hasta olursam diye aklımda hep yemek yerken tv seyrederken işte yolda evde her seyde...

Sonucunu öğrendinm canm inş olumlu bir cvp yazarsın umarım hamişsindir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…