E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
ilk bana yazmak nasip oldu hayatım :) bende 13+5 haftalığım.allahın izniyle 14 şubatta doğumum var.ikili testimi oldum ve sonucum temiz çıktı...ve dr dediğine göre oğlum olacakmış.miğde bulantılarım malesef her sabah oluyo ve her sabah kusuyorum.ama az kaldı heralde yakın zamanda geçer diye düşünüyorum.şimdilik benden ve oğlumdan bu kadar :)
evet canım bende bi umutla geçmesini bekliyorum bulantılarımın.şimdilik aklıma gelmiyo komik bişeyler oldumu diye ama aklıma gelirse sölerim :) senin varsa beklerim ama :)
kızlar şubat anneleri bölümünde şubat 2009 anne adaylarısayfamız var.. oraya gelsenize.. sizde gelin biz bayağı kalabalıklaştık orda sizde gelin bence orda toplayalım.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=3538581&posted=1#post3538581
mrb arkadaslar ben 11 hafta 2 günlük hamileyim insallah bebisim 22 subartta gelicek ,cinsiyeti daha belli degil ,sizde simdi ne gibi degisiklikler var,
caniniz neler cekiyor ?
bebisi hissedeniniz varmi??
bulantilariniz nasil oldu ?
kiz yada erkek ?
hadi arkadaslar gelin tanisalim tüm sorunlarimizi konusalim nedersiniz ???
a.s. :icecream:
benimkide 14 şubatta gelicek.hihoyyyt.cinsiyeti belli değil
2aydır sadece et,ayran ve turşu yiyorum
tam olarak hissetmedim ama bazen karnım pır pır ediyoo.
etrafa göre herkes kız dedi ama rüyamda hep erkek bebek görüyom bakalım hayırlısı.
beni bu 4.ayda en çok zorlayan tansiyon oldu.sürekli baygınlık geçiriyom ya siz?*
benim ikizlerde sabredebilirlerse 15 şubatta olucaklar.
bende hep ekşi tuzlu şeyler yiyorum tatlıyı aramıyorum pek.
benim hamileligim iyi gidiyor cnm ama bendede cok yorgunluk var bazen hic kalkasim gelmiyor ,bencede senin bebis erkek olcak bende ilk hamileligimde hep tursu yedim sabah kahvaltisina bile...
hayirlisi cnm saglikli bi erkek olur insallah
daha belli olmuyormuymus cinsiyeti??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?