Merhaba Aralık 2025 ayında teşhisim kondu subakut troid ( Boyun ultrasonu ve sintigrafi cihaziyla teyit edildi ) hastalık direk bende sağ troidim şişmesi ile kendini belli etti ama dışardan bakan bir kişi fark edemez kan değerlerim aslında kendini belli ediyor en azından benim TSH düşüyor peşine biriken T3 ve T4 kana karışıyor CRP fırlıyor 194 olduğunu gördüm semitasyon fırlıyor PLT 500 bine kadar yükseldi.Başta grip vs. Diye antibiyotik kullandım 3 kutu (hiç bir etkisi olmadı) peşine endokrin bölümüne sevk ettiler ağrı kesiciler kalp ilacı mide koruyucu ve non steroid ilaç verdiler kullandığım ilk gece ateşim fırladı acile gittim ertesi gün tekrar doktora gittim kortisol ilacı başlayalım dediler crp 194 olduğunu görünce beni 2 gün hastanede yatırdılar çünkü crp değerim çok hızlı bir şekilde yükseliyordu ama son günlerin çok kötüydü terliyorsun halsizlik kalp atışlarında dengesizlik ruhsal ve fiziksel olarak seni bitiriyor bu arada kulağımda ce diş diplerimde sancı çekilmez durumdaydı baş ağrısı devamlı vardı zaten benim hiç bir zaman şişen troidime dokununca ağrı hissetmedim kimi kişiler hassas oluyormuş bu konuda neyse hastaneye yatmam ve kortisol almam aynı gündü kortisolu alınca değerlerim normale dönmeye başladı vucüd zaten direk rahatladı 40 gün kullandım kortisol yan etkileri oldu bende derim inceldi kaşıntı vs. 40 gün sonra ilacı bıraktım 20 gün ilaçsız kaldım şimdi tekrar degerlerim bozulmaya başladı yarın doktora gidicem duanızı eksik etmeyin