Şuan ne yapmam lazım!!!

zynp_tea

Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2023
27
6
23
Arkadaşlar merhaba ben 4 ay önce doğum yaptım sezeryan oldum. Hastaneden çıkmadan lağım vermişti doktorum yapmak istemedim. Çünkü nasıl bı hoş bilememiştim ilk kez doğum yaptım. Büyük tuvaletimi yaparken çok acı çekiyorum yaptıktan sonra biraz kanama oluyor sonrasında ağrı tam 1 gün ağrısını çekiyorum gece olursa ağrıdan kalkıyorum o derece sızı var . Doktorum kabız olursan duphalac ilacı yazmıştı onu hiç kullanmadım ilk doktor kontrolünde rahim tam toplamamisti kendini dedi 3 ay sonra kontrol yazdı . Ve bı de daha hala regl olmadım . Bu kabızlığa bı çözüm bulmak istiyorum. Bu acıyla gercekten yaşanmaz . Bı de ne zamn adet olunur onu da öğrenmek istiyorum. İlacı kullanmalı mıyım yoksa doktora gitmelimiyim eğer doktora gidersem nasıl şeylerle karşılaşirim. Onu da bilmiyorum ne yapmam lazım yardım istiyorum.,

Hamileyim şimdi. Beni de mahvetti bir süre. Genel cerrahiye gidip görünüp ne durumda öğrenseniz iyi olur. Büyük ihtimalle yırtılma da var. Fitil ve krem iyi geldi bana bir süre. Genelde herkese aynılarını veriyorlar. Doktorunuza sorun bence

Hamileyim şimdi. Beni de mahvetti bir süre. Genel cerrahiye gidip görünüp ne durumda öğrenseniz iyi olur. Büyük ihtimalle yırtılma da var. Fitil ve krem iyi geldi bana bir süre. Genelde herkese aynılarını veriyorlar. Doktorunuza sorun bence
Genel cerrahi ye mi gorunmem lazım yoksa kadın doğuma mi ? Regl neden olmuyor o da kafamı karıştırıyor.

Ben hamilelikte çok mide bulantısı yaşamıştım hergun ama o yüzden doğumdan sonra da midem bulandı duphalac ilacından geçer dedim ama geçmedi bugün sabah kullandım artık tak etti canıma..
Pek ilaç kullanmak istemiyorum bide bende troid yüksekliği var her gün ilaç içiyorum zaten bunun için ama kullanmak gerekiyor dediğin gibi önceden kullansaydim keşke

Genel cerrahi ye mi gorunmem lazım yoksa kadın doğuma mi ? Regl neden olmuyor o da kafamı karıştırıyor.
İkisini de görün. Ama basur uzmanı genel cerrahi. Arkadaşım doğumdan sonra ameliyat oldu basurdan. Mutlaka görünün. Zaman geçtikçe iyi olmuyor. Kabız olmamaya çalışın. Çok geçmiş olsun.

İkisini de görün. Ama basur uzmanı genel cerrahi. Arkadaşım doğumdan sonra ameliyat oldu basurdan. Mutlaka görünün. Zaman geçtikçe iyi olmuyor. Kabız olmamaya çalışın. Çok geçmiş olsun.
Bu kabızlık sonradan basur mu oluyor bende yok ki basur allah korusun ya demeyin öyle 🙂 tamam teşekkürler sağolun iyi günler 👍

X