şuan aşırı korku panik halindeyim yardımcı olurmusunuz kızlar?

ben yaptım onu yaklaşık 1 saat önce :) sürekli ayna karşısındayım zaten baktım guatr boyun kısmında bir anormallık yok bu beze dışardan gözükmuyor zaten elimle anlıyorum çenemin hemen altında
guatr testlerınde hormonlarım falan hep normal çıktı canım sadece 2 mm lık kıtle vardı allah korusun kötü hastalıklardan canım yaaa :/

belkı nekahat donemı degısır bılemıycem ama herkeste aynı surede olmayabılır yanı vucut dırenclıdır 3 gunde gecer zayıftır antıbıyotık teddavısı ıle gecer bı gorun doktora hem ıcın rahat eder hemde onemlı bıseyse ılerlemeden onlenmıs olur.

canım hemen kötü şeyler düşünme.
bende de bu sorunlar oluyor fazlasıyla.biraz tedavi edince geciyor.zaten normal günlerde de o kısma donkunduğumda kitle gibi birşey hisediyorum ama hiç kötü şey düşünmedim onunla ilgili.şimdi benim kafamda karıştı yaa.:18::18:

canım senin dokunduğun şey damar olabilir boynuımu kontrol ederken lenfleri falan elime elıyor sonradan anladımki damarmış onlar bence panik olma bademciklerde o bölgelerde onların şişliği olabilir sakin ol yahuu :) ama boş bi zamanında dr gidip tetkik yaptırmam yararlı olabilir... bende aklıma kötü şeyler getirmemeye calısıomm :

teşekkür ederim pazartesi giderim dr a bakalım ıltıhabik bi durumsa hemen tedavi canım

canım kıtle tespıt edlmesınden dolayı farklı olablır ama aynısı bendede var 2 sene önce farkettım ama gıtmedım yanı bn zaten korkmuyodmda annem doktora sormustu normal bişi o genelde asagı dogru bakarken dokundugnda herkeste cıkabılecegını soylemıstıı ınsallah kotu bıseyın yoktrr :/

amın ınsallah allah korusun canım ya :S korkuom zaten bendeki bastırınca acıyor öylelıkle farkettım zaten ben aklıma kötü bişi getirmemeye calısıomm yınede :/

Ben de aynı durumu iki-üç ay önce yaşadım. Aynı şekilde çene altındaydı benimki de.
Senin gibi korkmuştum, direkt kulak burun boğaz bölümüne çıktım.
Doktor; yağ bezesi olduğunu ve korkulacak bişey olmadığını söyleyip ilaç bile vermeden yollamıştı beni.
Benim içim rahatlamıştı seninki şu an nasıldır bilmem... :)
Ama bana hiç acı filan vermiyor, arada geçiyor zaten arada tekrar beliriyor, korkulacak bişey olmadığının garantisini verebilirim...
Geçmiş olsun :)

Son düzenleyen: Moderatör:

teşekkür ederim moral oldu inan insanın ihtiyacı oluyor böyle şeyler duymaya benim biraz boğazım şiş hissedebiliyorum onun iltihabı dıye aklıma getiriyorum eger bırkac gunde gecmezse gtcem dr a yinede... yağ bezeside olabilir araştırdım kistlerde acı ağrı olmuyormus bende acı var bastırınca bakalım canım aklımı kötü seylerden uzak tutuyorum tekrar teşekkur ederimmm:)

korkulacak bir şey olmadığını düşünüyorum, grip falan olduktan sonra lenflerde şişlik bir süre kalıyor. bende de öyle oldu ve geçti. ama yine de için rahat olsun diye doktora git. geçmiş olsun.

guatr hakkında bilgim yok ama boğazla diş birbirini etkiliyo ne zaman boğazım sisse disim de ağırıyo içini rahat tut Inş önemli bişey yoktur

bende de oldu aynı şekilde top gibi bişeydi sonradan geçti, hastalığın üzerine gittikçe "ah vah noldu ben hasta oldum ay cok korktum" dedikçe hastalığın dahada artacağını düşünürüm, içimizi ferah tutmamız gerek ...

korkulacak bir şey olmadığını düşünüyorum, grip falan olduktan sonra lenflerde şişlik bir süre kalıyor. bende de öyle oldu ve geçti. ama yine de için rahat olsun diye doktora git. geçmiş olsun.

evet sabahları boğaz ağrısıyla kalkıyorum zaten bende kötüye yormuyorum
pazartesi olsada gitsem içim rahatlayacak çok teşekkür ederimmmm:)

guatr hakkında bilgim yok ama boğazla diş birbirini etkiliyo ne zaman boğazım sisse disim de ağırıyo içini rahat tut Inş önemli bişey yoktur

guatr la alakalı olduğunu sanmıyorum açıkçası boğazım yada dişim diyorum ikiside şiş şuan iltihap var pazartesiyi beklıyorum çene altındaki şişlik inmedi hala ... teşekkür ederimmm

evet aileden bir kaç kişiye gösterdim babam dişimdeki iltihaptan olacağını söyledi evde iltihap kurutucu var ama dr önermeden asla içmem... çok teşekkür ederim ilgin için allahın izniyle önemli birşey olmayacaktır

canım bende var böyle bişey 4 sene önce oluştu ilk oluştuğu zamanlarda ilk gittiğim doktor kas birikmesi demişti stresten olabilirmiş bi süre sonra gecer demişti ama gecmedi gecen yıl yine doktora gittim o doktor da tükürük bezine bağlı birşey olduğunu çok su içmem gerektiğini söyledi yani neyle alakalı olduğunu ben de anlamış değilim ama 4 senedir var olan bir şey ve henüz beni öldürmedi korkma

allah korusun canım allah uzun ömürler versin :)
bende sakin olmaya çalışıyorum zaten aklıma kötü şeyler getirmiyorum
ya bademcik yada diş diyorum zaten o şişliğe bastırınca bademcıklerım hareket edıyor agzımı acık kontrol ettim p
sanırım bademciklerim şişti hafif bir antibiyotik içmeye başladım bugun yarnda dr :)
çok saol canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…